kud u maglu Simoviću Posted August 12 Posted August 12 od srede prodaja, mogla bi da se žetvuješ i kao otvaračica topika odeš i lepo nas izvestiš o svemu
Jimmy Kowalski Posted August 12 Posted August 12 Meni uzmi 2 karte, pa cu da ti dam pare kad uplatimo porez.. 1 1
Midžeta Posted August 12 Author Posted August 12 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: od srede prodaja, mogla bi da se žetvuješ i kao otvaračica topika odeš i lepo nas izvestiš o svemu Da znas da bi mogla, bas cu u sredu da vidim kad krene prodaja 1
ZokiAsov Posted August 12 Posted August 12 Ko kupi kartu za simfoniju ima pravo prece kupovine clanske karte s kojom se omogucuje pravo na kupovinu oficijelne majice kosarkaskog kluba bez koje nije moguce trebovati proslogodisnje mesto u areni 7
Jimmy Kowalski Posted August 12 Posted August 12 10 minutes ago, uini said: ladno imate i ntilikinu i pokua zivot nije fer 2 1
hooyadahoo Posted August 12 Posted August 12 16 minutes ago, Midžeta said: Kulturno uzdizanje uz Ostojinu simfoniju 1
Ted Posted August 12 Posted August 12 (edited) 53 minutes ago, uini said: ladno imate i ntilikinu i pokua zivot nije fer šta mi imamo, ja pojma nemam......a živ nisam da vidim već sam počeo psihološke pripreme za novu sezonu. ali ako budem gledao rečenice "biće to od novembra/decembra kako treba", "još nisu kliknuli", samo da se desi ____________ i pali se mašina", "Željkove ekipe igraju bolje drugi deo sezone/sporije ulaze u formu", "logično je da nov tim ima skor 3-11, sad kreće serija pobeda"........otkazujem pretplatu na EL i gubim se životna mi je želja da, barem jednu sezonu, navijam za klub koji kreće u sezonu pobedama, a neki drugi klub/klubovi juri/jure formu pet meseci, poslažu se beskonačno, klikću, migaju, žmigaju i rade ostalo Edited August 12 by Ted 1
goofs Posted August 12 Posted August 12 11 minutes ago, Ted said: životna mi je želja da, barem jednu sezonu, navijam za klub koji kreće u sezonu pobedama, a neki drugi klub/klubovi juri/jure formu pet meseci, poslažu se beskonačno, klikću, migaju, žmigaju i rade ostalo Tede prijatelju, no hard feelings, ali to ćeš doživeti ako kreneš da navijaš za Real ili ako nam klub kupe šeici (obe podjednako neverovatne varijante, slažemo li se?). Ili ako gledaš samo ABA ligu Mi smo u EL ekipa iz srednjeg ešalona, čak i pored ovog suludog sipanja SNS para u oba kluba, ne možemo da se merimo sa 5-6 najbogatijih. Otuda nam ostaju ovako neke varijante sa poluzvezdama i idejom da se one ukomponuju i kliknu kako bi ostvarili rezultat iznad svojih novčanih vrednosti. A za to klikanje baš treba vremena. 3
uini Posted August 12 Posted August 12 50 minutes ago, Ted said: šta mi imamo, ja pojma nemam......a živ nisam da vidim već sam počeo psihološke pripreme za novu sezonu. ali ako budem gledao rečenice "biće to od novembra/decembra kako treba", "još nisu kliknuli", samo da se desi ____________ i pali se mašina", "Željkove ekipe igraju bolje drugi deo sezone/sporije ulaze u formu", "logično je da nov tim ima skor 3-11, sad kreće serija pobeda"........otkazujem pretplatu na EL i gubim se životna mi je želja da, barem jednu sezonu, navijam za klub koji kreće u sezonu pobedama, a neki drugi klub/klubovi juri/jure formu pet meseci, poslažu se beskonačno, klikću, migaju, žmigaju i rade ostalo
Recommended Posts