weedman Posted June 15 Posted June 15 1 hour ago, napadaj said: E jebi ga sad. Godinama bi trebalo da pričamo i da ništa ne bismo uradili u toj seriji da Tavares nije propustio prve dve utakmice. Mogli smo da prođemo zato što smo imali sreće s njegovom povredom, a nismo prošli zato što smo ispali potpuno maloumni i naseli na provokacije matorog, neverovatno lukavog španskog genija Ljulja. Ko nas jebe kad smo debilni. Ništa nismo naučili od Saše Pavlovića - tučeš onog ko treba da dobije batine ovde, a ne igrače Reala. razumem emociju i žal za propuštenim ali rezultat te serije je strateški odlična stvar za budući status kkp u okviru evrolige
April Posted June 15 Posted June 15 14 hours ago, bradilko said: otisao je na bolje mesto i u bolju ligu Pu pu pu Daleko bilo 1
uini Posted June 15 Posted June 15 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: bog otac da, to mu je bio najbolji potez u seriji & ujedno dobar za zvezdu. lik je dalabu, mada ovako izgleda kao gotivan van terena.
Kreator Posted June 15 Posted June 15 5 hours ago, Vasilij Zajcev said: Pa da počnemo NWG, Madar, Aleksa, Aranitović Vanja, Smit, Lakić Naneli, Ponitka, Trifa Moneke, Božić, Smajli Motli, Koprivica Ispravio sam ti ovo. 1
kud u maglu Simoviću Posted June 15 Posted June 15 9 minutes ago, uini said: da, to mu je bio najbolji potez u seriji & ujedno dobar za zvezdu. lik je dalabu, mada ovako izgleda kao gotivan van terena. da ponovim b_o_g o_t_a_c 1 1
bradilko Posted June 15 Posted June 15 1 hour ago, April said: Pu pu pu Daleko bilo ispade kao da se odjavio ne daj bobe. nesrecno sam se izrazio
uini Posted June 15 Posted June 15 38 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da ponovim b_o_g o_t_a_c nekada davno je bogotac bio danilovic, zato sto posprema sve i odnese pobedu; danas je pavlovic, nikada za dve sezone nije odigrao nesto ali inicirao kafansko pesnichenje. nadam se da ima mural, za razliku od psda, jelte. 1
Milošica Posted June 15 Posted June 15 Just now, uini said: nekada davno je bogotac bio danilovic, zato sto posprema sve i odnese pobedu; danas je pavlovic, nikada za dve sezone nije odigrao nesto ali inicirao kafansko pesnichenje. nadam se da ima mural, za razliku od psda, jelte. Uh
uini Posted June 15 Posted June 15 Just now, Milošica said: Uh uh uh. odigrao pimpek dule vujosevic kapiram prvi put u zivotu imao dvostruke arsine za njega & ostale, pa poginuo. ako, slavite ga, sveti sasha pavlovic. 1 1 2
Milošica Posted June 15 Posted June 15 8 minutes ago, uini said: uh uh. odigrao pimpek dule vujosevic kapiram prvi put u zivotu imao dvostruke arsine za njega & ostale, pa poginuo. ako, slavite ga, sveti sasha pavlovic. Opet si pasivno agresivan. Sedi dole bre. 1 1
Eleniko Posted June 15 Posted June 15 ako postoji istinski štovalac igre kevina pantera koji nije grobar ovde na forumu onda sam to ja i ozbiljan sam obožavao sam ga u zvezdi ali u partizanu ima taj sitan rad stopalcima na rahitičnim nogama čačkalicama kad krene u iso koji je totalno iconic žao mi je što ga je obradović ukanalio prošle godine sumnabolnim trošenjem energije na prevođenje lopte, jebala ga nafurana senilnost lično mi je panter > > > > > james, ovaj drugi je bottom line nafurana budaletina, punter je true to the bone jedan od poslednjih velikih old school košarkaša u evropi volim i njegov intervju zbog koga ga svi prozivaju, gde priča o parama - tu se baš vidi da je bio siromašno dete sa ulice koje je spasio basket, kad kaže dough pa napravi jebate isus facu da se ne lažemo, mi smo mu izvadili karijeru iz kanala a ne obradović, tj šakota koji ga je doveo 2019 srećno crni brate otišo si iz srbijice u jedan od par najgadnijih klubova na svetu nadam se da je dough okej 1
Eleniko Posted June 15 Posted June 15 i izvini što su te moji tukli ko vola u kupusu, nije bilo lepo /ali je moralo/
SNARC Posted June 15 Posted June 15 Siguran si da je pominjao dough ? Ja se secam "But the bread was good.."
Eleniko Posted June 15 Posted June 15 (edited) 7 minutes ago, SNARC said: Siguran si da je pominjao dough ? Ja se secam "But the bread was good.." pa to, šta god. to je sleng siromašnih kojima uleti kinta potrebna ko lebac.... edit - u pravu si, sad sam pogledao intervju, bread. panja. Edited June 15 by Eleniko 1
Recommended Posts