Jimmy Kowalski Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 2 hours ago, Milošica said: Naravno da nije. Aleksu obožavam, ali nismo bili dobar spoj. Za njega je koncept repke idealan, nije isto to i klub. Ne slazem se da nismo bili. Aleksa jednostavno nije konstantan. I kod nas je znao da se zapali i igra ko Jordan, kao i da pravi gluposti i baca cigle. Isto tako igra i u repki, samo na manjem uzorku utakmica na turniru, uz lozenje kome je sklon izvuci ce vise, i u tom smislu si u pravu da mu taj koncept vise odgovara. Ali i sam si pre neki dan napisao kako ispada u odbrani i da je njegova "dobra" odbrana zapravo samo mit zbog poneke ukradene lopte. 5
Кристофер Лумумбо Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Aleksa ne bi bio ovo sto jeste da nije bilo Zelimira 5 1 1
Choda Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Ma ljudi batalite Aleksu, decko vise nije hteo da igra u Partizanu, iguman manastir. 3
uini Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 upravo tako; treba se posvetiti ntilikini, najuspesnijoj osobi koja je povezana sa partizanom ali ne i sa snsom. 1
uini Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 7 minutes ago, Milošica said: Opet rano sa vinjakom. ovde sam potpuno cold turkey :/
Kreator Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 https://meridiansport.rs/kosarka/partizan-promocija-novih-igraca-tasmajdan/ promocija 19. avgusta 3
Jimmy Kowalski Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 Neizvesnost raste da saznamo ko su nam novi igraci.. 3
MiddleClass Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 Na Preobrazenje? Mislio sam da ste jugosloveni
smooth.Op Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 Kako Ostoji ide ovo leto, 19. avgusta očekujem potop u bg. 3
copkillah Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 12 minutes ago, MiddleClass said: Na Preobrazenje? Mislio sam da ste jugosloveni Pa ne jebemo crkvene praznike ni 2%, šta ćeš bolje
Milošica Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 16 minutes ago, MiddleClass said: Na Preobrazenje? Mislio sam da ste jugosloveni Pazi kad marketing odradi priču na tu simboliku 1 1
Filozof manijak Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 4 minutes ago, Milošica said: Pazi kad marketing odradi priču na tu simboliku Da li je bilo ikad u istoriji da je neko preobrazio čitav tim? 7
Recommended Posts