Jimmy Kowalski Posted August 8 Posted August 8 2 hours ago, Milošica said: Naravno da nije. Aleksu obožavam, ali nismo bili dobar spoj. Za njega je koncept repke idealan, nije isto to i klub. Ne slazem se da nismo bili. Aleksa jednostavno nije konstantan. I kod nas je znao da se zapali i igra ko Jordan, kao i da pravi gluposti i baca cigle. Isto tako igra i u repki, samo na manjem uzorku utakmica na turniru, uz lozenje kome je sklon izvuci ce vise, i u tom smislu si u pravu da mu taj koncept vise odgovara. Ali i sam si pre neki dan napisao kako ispada u odbrani i da je njegova "dobra" odbrana zapravo samo mit zbog poneke ukradene lopte. 5
Кристофер Лумумбо Posted August 8 Posted August 8 Aleksa ne bi bio ovo sto jeste da nije bilo Zelimira 5 1 1
Choda Posted August 8 Posted August 8 Ma ljudi batalite Aleksu, decko vise nije hteo da igra u Partizanu, iguman manastir. 3
uini Posted August 9 Posted August 9 upravo tako; treba se posvetiti ntilikini, najuspesnijoj osobi koja je povezana sa partizanom ali ne i sa snsom. 1
uini Posted August 9 Posted August 9 7 minutes ago, Milošica said: Opet rano sa vinjakom. ovde sam potpuno cold turkey :/
Kreator Posted August 9 Posted August 9 https://meridiansport.rs/kosarka/partizan-promocija-novih-igraca-tasmajdan/ promocija 19. avgusta 3
Jimmy Kowalski Posted August 9 Posted August 9 Neizvesnost raste da saznamo ko su nam novi igraci.. 3
smooth.Op Posted August 9 Posted August 9 Kako Ostoji ide ovo leto, 19. avgusta očekujem potop u bg. 3
copkillah Posted August 9 Posted August 9 12 minutes ago, MiddleClass said: Na Preobrazenje? Mislio sam da ste jugosloveni Pa ne jebemo crkvene praznike ni 2%, šta ćeš bolje
Milošica Posted August 9 Posted August 9 16 minutes ago, MiddleClass said: Na Preobrazenje? Mislio sam da ste jugosloveni Pazi kad marketing odradi priču na tu simboliku 1 1
Filozof manijak Posted August 9 Posted August 9 4 minutes ago, Milošica said: Pazi kad marketing odradi priču na tu simboliku Da li je bilo ikad u istoriji da je neko preobrazio čitav tim? 7
Recommended Posts