Milošica Posted August 8 Posted August 8 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Kad dodje startna 4, pa onda pitaj za procenu.. Ili kad ostane 1
Ted Posted August 8 Posted August 8 i sad vi meni kažete da smo doveli 15 igrača a ni jedan nije 4.....pa šta su Bog ih ubio da ih ne ubije
Ted Posted August 8 Posted August 8 znači imaćemo tri petorke, jedna za EL, jedna za ABA i jedna za Ćokijev svinjac tri petorke a nigde četvorke.....e moj Saviću
hooyadahoo Posted August 8 Posted August 8 22 minutes ago, Ted said: zajebi radnju.....igramo sa Luganom u 8, sve ostalo je u drugom planu Ladno nisam znao da je Lugano danas. Jbte ko da navijam za čelik iz zenice 3
uini Posted August 8 Posted August 8 frenki postigao za 15x dana koliko partizan za godinu. ako budete bolji od sebe, bicete dostojni frenkija 1
Profesionalac Posted August 8 Posted August 8 3 hours ago, hooyadahoo said: Bongica VS Nilikica. Pa onda Vanjica Ostoja duradi nešto, nema smisla da nemamo igrača iz svakog polufinaliste OI
MiddleClass Posted August 8 Posted August 8 Aleksa ❤️ Ogrijesio se Zelimir o njega, a bogami i neki navijaci 2
Milošica Posted August 8 Posted August 8 Naravno da nije. Aleksu obožavam, ali nismo bili dobar spoj. Za njega je koncept repke idealan, nije isto to i klub. 7 1
lord_s Posted August 8 Posted August 8 Napravio Zelimir prvog pleja reprezentaciji A mi tri godine bez pleja igrali 2 1
Choda Posted August 8 Posted August 8 Zelimir bi mogao malo da prestane da jede govna I da nam napravi 2-3 krstena igraca za LA. 1
Recommended Posts