ZokiAsov Posted August 7 Posted August 7 8 minutes ago, Heaviside said: ima ugovor...mozda nema para da se njemu isplati sve i jos da se dovede bolji igrac na poziciji na kojoj je broj slobodnih igraca vrlo tanak ne znam koliko kaboku sleduje, ali ne verujem da je kikiriki, a imidz mu posle ispale venecije i partizana ne moze biti dobar U klubu se sigurno nadaju da nece platiti nista, stavise da ce dobiti i neki dinar za obestecenje, to im je valjda i bila logika za aktivaciju produzenja ugovora. Onu ostojina kazna od 5 mesecnih plata je prica za malu decu. Mozda on i ostane u klubu ako ga niko ne bude hteo, ali ne vidim situaciju u kojoj ga zelimir pusta na teren. To bi onda bilo bas neozbiljno, znacilo bi da svaki igrac moze da ode kad hoce i da se posle vrati i igra... 3
uini Posted August 7 Posted August 7 51 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nilikina je rekao da smo hteli da ga dovedemo i prosle sezone, ali je on odbio jer je hteo da ostane u NBA. laze lukavi mali satnik, zvezda je pregovarala sa njim proslog leta 1
Heaviside Posted August 7 Posted August 7 1 hour ago, ZokiAsov said: U klubu se sigurno nadaju da nece platiti nista, stavise da ce dobiti i neki dinar za obestecenje, to im je valjda i bila logika za aktivaciju produzenja ugovora. Onu ostojina kazna od 5 mesecnih plata je prica za malu decu. Mozda on i ostane u klubu ako ga niko ne bude hteo, ali ne vidim situaciju u kojoj ga zelimir pusta na teren. To bi onda bilo bas neozbiljno, znacilo bi da svaki igrac moze da ode kad hoce i da se posle vrati i igra... ja ga u zivotu ne bih ni na timski trening pustio, pa nek sam odluci sta mu se vise isplati. pokusavam da nadjem logiku ovim vestima da se vraca u tim, ali to verovatno nije ni tacno
sasailic Posted August 7 Posted August 7 51 minutes ago, uini said: laze lukavi mali satnik, zvezda je pregovarala sa njim proslog leta Cenis da pravi razliku između Partizana i Zvezde?
Milošica Posted August 7 Posted August 7 (edited) Tražili smo ga i mi i Zvezda. Edited August 7 by Milošica 1
uini Posted August 7 Posted August 7 1 minute ago, sasailic said: Cenis da pravi razliku između Partizana i Zvezde? cenim da pravi razliku izmedju kolicine love hue hue na stranu ovaj lagani peting od zajebancije, garantovano je bio u nekim ovlas pregovorima sa zvezdom proslog leta. za partizan nije isao nikakav info
uini Posted August 7 Posted August 7 1 minute ago, Milošica said: Tražili smo ga i mi i Zvezda. savic kada je cuo da ga trazi zvezda, zvao i on, da ne bude posle da smo ga mi otkrili
Milošica Posted August 7 Posted August 7 3 minutes ago, uini said: savic kada je cuo da ga trazi zvezda, zvao i on, da ne bude posle da smo ga mi otkrili Moguće.
Popular Post SNARC Posted August 7 Popular Post Posted August 7 Tekme vise nece biti iste. Pocivaj u miru Carli. 1 10
Jimmy Kowalski Posted August 7 Posted August 7 (edited) @Nebojsa ispravi smajli koji si greskom stavio.. Edited August 7 by Jimmy Kowalski 1
Profesionalac Posted August 7 Posted August 7 Već neko vreme (ne mogu da se setim u kom delu sezone) ga nije bilo. Dečko koji ga je menjao me je izrazito nervirao 1
Ted Posted August 8 Posted August 8 (edited) 5 minutes ago, hooyadahoo said: Bongica VS Nilikica. Pa onda Vanjica zajebi radnju.....igramo sa Luganom u 8, sve ostalo je u drugom planu ajte neke procene za nas što se ne volimo da se udubljujemo kakav je tim u odnosu na prošlu sezonu? koji su dometi? koje su šanse da se ponove užasi prethodne sezone? Edited August 8 by Ted
Recommended Posts