August 4, 2024Aug 4 10 hours ago, Midžeta said: Jel.imamo praaaavog pleja sad? Nemamo. Imamo punjaca kolone poena i asistencija, ali od pleja ni traga..
August 4, 2024Aug 4 I Igokea krenula stopama Dujana - miniraj Ostoju ! https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/igokea-potvrdila-mario-nakic-je-novi-kosarkas-partizana/488803
August 5, 2024Aug 5 Valjda smo naucili do sada, dok se ne pojavi sa salom oko vrata i da frst impresns na aerodromu, niko nije novi igrac..
August 5, 2024Aug 5 Ko ga jebe ako su mu samo pare vazne. Ove godine zelimir pravi ekipu od boljih ljudi i snaznih karaktera
August 5, 2024Aug 5 ja mislim da niko nije.....to bi uradili samo kompletni ludaci doduše ja se palim na takve ludake.....kad bi to neko uradio jab navijao za njega.....majke mi
August 5, 2024Aug 5 27 minutes ago, Ted said: ko je ovaj? nikad čuo doduše i za pola ovih što smo doveli nisam nikad čuo proper nba scorer, meni je malko cudno da nema nba timova koji bi ga potpisali
August 5, 2024Aug 5 14 minutes ago, lord_s said: Pa dobro, nama takav ne treba. Baš nemam formiran stav oko njegovog difensa. Na NBA nivou je sigurno liability.