Kreator Posted August 3 Posted August 3 32 minutes ago, goofs said: Jel kasno da vratimo Džonsa? Gde da ga vratimo?
Kreator Posted August 3 Posted August 3 (edited) Bilo bi dobro da dođe Wilson. On može komotno i na 5 da igra ako se, ne daj bože, povredi Davies ili Jones. Kopriva mi baš ne uliva poverenje. Što se tiče domaćih : Ako dođe i Poku valjda ćemo ispuniti kvotu domaćih igrača - Vanja, Poku, Lakić, Nakić, Bošnjaković, Dimitrijević, Kopriva. Edited August 3 by Kreator
Jimmy Kowalski Posted August 3 Posted August 3 10 minutes ago, Kreator said: Bilo bi dobro da dođe Wilson. On može komotno i na 5 da igra ako se, ne daj bože, povredi Davies ili Jones. Kopriva mi baš ne uliva poverenje. Ako nista drugo, Wilson pusta dobru ziku..
Nikodije Posted August 3 Posted August 3 2 hours ago, Midžeta said: Jel.imamo praaaavog pleja sad? Ne bih rekao da je ovaj praaaavi plej, nije organizator, a i fizički je inferioran. Ne sviđa mi se i ne vidim ga kao prevagu u EL. Nabije on neku statistiku ali to je varljivo. 2
kralj Posted August 4 Posted August 4 6 hours ago, Nikodije said: Ne bih rekao da je ovaj praaaavi plej, nije organizator, a i fizički je inferioran. Ne sviđa mi se i ne vidim ga kao prevagu u EL. Nabije on neku statistiku ali to je varljivo. Pa sad. Šta znači prevaga u EL? Ja sam mislio da je igrač red veličine Jaga, al ipak je dosta bolji. Imaće šta da ponudi u EL, na stranu što ga Grobari na čelu sa Ostojom hajpuju iz nekog razloga preko svake mere. 1
uini Posted August 4 Posted August 4 (edited) ma sta znaci praavi plej ume decko da igra sve 2na2 varijante, ume drive n kick ako odbrana mora da skupi na prodoru, ume da sutne, ume i do obruca nije mike james ali na aktuelni roster vrlo ima smisla Edited August 4 by uini
kralj Posted August 4 Posted August 4 Pravi plej je valjda pass first PG. Jedini problem može da bude ako mu se nametne neka uloga koja prevazilazi njegove kapacitete (ne znam koliko je plaćen, a ne bi me čudilo da je preplaćen). Kao bekap sa igračima koji omogućavaju spejsing (Marinković, Bonga), biće sasvim ok. 1
uini Posted August 4 Posted August 4 (edited) jasno mi je na kakav tip igraca nikodije misli, samo, niti izuzetni asistenti rastu na drvetu, niti aktuelna logika basketa ocekuje od pleja da iskljucivo trazi bekove & krila koja istrcavaju iz blokova a jos manje centra koji ce ledjima da zida 15mins da bi mozda dao 2pts. u tom smislu, taj pass first (osim matorih teokratije, chalathesa i cjacja rodrigeza slabo znam takve) mora i da score first, ukoliko napravi visak, posto ionako ima on loptu. edit typos Edited August 4 by uini 1
April Posted August 4 Posted August 4 (edited) 15 hours ago, Gale said: Na šta zapravo liče njih dvojica? Od Nakića sam (po hajlajtsima) očekivao da ima dobar dribing i sposobnost da sam sebi kreira šut - ali ovo malo što sam ga gledao u Igokei nije to. Da li dolazi da bude Trifa 2.0 (ne kažem da je to loše), ili ima potencijal da bude ozbiljan ofanzivac? Trifa je mnogo bolji skakač, a Nakić bolji ofanzivac. U Areni je natrpao avramoviće i pantere za sve pare, milina bilo gledati. Nažalost, ukršteni ligamenti, pauza, ne znam koliko se vraća iz takvog straha. Edited August 4 by April 1
Recommended Posts