Kreator Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 32 minutes ago, goofs said: Jel kasno da vratimo Džonsa? Gde da ga vratimo?
ToniAdams Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 5 hours ago, Jimmy Kowalski said: Kup je nas! Makar finale
Kreator Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 (edited) Bilo bi dobro da dođe Wilson. On može komotno i na 5 da igra ako se, ne daj bože, povredi Davies ili Jones. Kopriva mi baš ne uliva poverenje. Što se tiče domaćih : Ako dođe i Poku valjda ćemo ispuniti kvotu domaćih igrača - Vanja, Poku, Lakić, Nakić, Bošnjaković, Dimitrijević, Kopriva. Edited August 3, 2024 by Kreator
Jimmy Kowalski Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 10 minutes ago, Kreator said: Bilo bi dobro da dođe Wilson. On može komotno i na 5 da igra ako se, ne daj bože, povredi Davies ili Jones. Kopriva mi baš ne uliva poverenje. Ako nista drugo, Wilson pusta dobru ziku..
Nikodije Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 2 hours ago, Midžeta said: Jel.imamo praaaavog pleja sad? Ne bih rekao da je ovaj praaaavi plej, nije organizator, a i fizički je inferioran. Ne sviđa mi se i ne vidim ga kao prevagu u EL. Nabije on neku statistiku ali to je varljivo. 2
kralj Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 6 hours ago, Nikodije said: Ne bih rekao da je ovaj praaaavi plej, nije organizator, a i fizički je inferioran. Ne sviđa mi se i ne vidim ga kao prevagu u EL. Nabije on neku statistiku ali to je varljivo. Pa sad. Šta znači prevaga u EL? Ja sam mislio da je igrač red veličine Jaga, al ipak je dosta bolji. Imaće šta da ponudi u EL, na stranu što ga Grobari na čelu sa Ostojom hajpuju iz nekog razloga preko svake mere. 1
uini Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 (edited) ma sta znaci praavi plej ume decko da igra sve 2na2 varijante, ume drive n kick ako odbrana mora da skupi na prodoru, ume da sutne, ume i do obruca nije mike james ali na aktuelni roster vrlo ima smisla Edited August 4, 2024 by uini
kralj Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Pravi plej je valjda pass first PG. Jedini problem može da bude ako mu se nametne neka uloga koja prevazilazi njegove kapacitete (ne znam koliko je plaćen, a ne bi me čudilo da je preplaćen). Kao bekap sa igračima koji omogućavaju spejsing (Marinković, Bonga), biće sasvim ok. 1
uini Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 (edited) jasno mi je na kakav tip igraca nikodije misli, samo, niti izuzetni asistenti rastu na drvetu, niti aktuelna logika basketa ocekuje od pleja da iskljucivo trazi bekove & krila koja istrcavaju iz blokova a jos manje centra koji ce ledjima da zida 15mins da bi mozda dao 2pts. u tom smislu, taj pass first (osim matorih teokratije, chalathesa i cjacja rodrigeza slabo znam takve) mora i da score first, ukoliko napravi visak, posto ionako ima on loptu. edit typos Edited August 4, 2024 by uini 1
April Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 (edited) 15 hours ago, Gale said: Na šta zapravo liče njih dvojica? Od Nakića sam (po hajlajtsima) očekivao da ima dobar dribing i sposobnost da sam sebi kreira šut - ali ovo malo što sam ga gledao u Igokei nije to. Da li dolazi da bude Trifa 2.0 (ne kažem da je to loše), ili ima potencijal da bude ozbiljan ofanzivac? Trifa je mnogo bolji skakač, a Nakić bolji ofanzivac. U Areni je natrpao avramoviće i pantere za sve pare, milina bilo gledati. Nažalost, ukršteni ligamenti, pauza, ne znam koliko se vraća iz takvog straha. Edited August 4, 2024 by April 1
Recommended Posts