Milošica Posted August 3 Posted August 3 (edited) 16 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ja volim da verujem ljudima po nekada umeju i pozitivno da iznenade samo ne verujem da je i željko tog stava, šta beše on riba @Milošica? Riba. Rođen istog dana kao Alimpijević. I AV je riba, i opraštao je ružnu prošlost. Edited August 3 by Milošica 1 1
Ted Posted August 3 Posted August 3 13 minutes ago, Milošica said: Vidim da pravimo finu mladu domaću osnovu. domaća mlada osnova 1
Milošica Posted August 3 Posted August 3 Lakić - Bošnjaković - Nakić - Dimitrijević, milina. Plus ako dođe Poku. Balšu računam u veterane kluba 2
Milošica Posted August 3 Posted August 3 https://telesport.rs/2024/08/03/saznajemo-srpski-duo-u-partizanu/ 3 1
ZokiAsov Posted August 3 Posted August 3 Potpisalo nakica i mitra. Jos cekamo pokua i samanica za domacu osnovu
Kreator Posted August 3 Posted August 3 2 hours ago, Milošica said: Lakić - Bošnjaković - Nakić - Dimitrijević, milina. Plus ako dođe Poku. Balšu računam u veterane kluba Plus Vanja.
Kreator Posted August 3 Posted August 3 On 2. 8. 2024. at 16:21, Kreator said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/saznajemo-partizan-pregovara-sa-supertalentovanim-srbinom-iz-reala/488605 Crno-beli pregovaraju sa talentovanim košarkašem Real Madrida Mitrom Bošnjakovićem koji trenutno igra za juniorsku selekciju Srbije na Evrobasketu Nastavlja Partizan Mozzart Bet da sklapa ekipu za narednu sezonu, a posle brojnih inostranih pojačanja, crno-belima je potreban i neki srpski košarkaš, a ozbiljno se gleda ektratalentovani Mitar Bošnjaković (17, 199) iz Real Madrida koji bi mogao da bude zalog za budućnost! Naime, kako saznaje Mozzart Sport, crno-beli već pregovaraju sa krilnim igračem koji trenutno igra za juniorsku reprezentaciju Srbije. On 2. 8. 2024. at 16:35, Jimmy Kowalski said: To sam cuo jos pre nekih mesec dana. Obicno kada novinar dobije dozvolu da objavi, to bi trebalo da znaci da su pregovori privedeni kraju.. 20 hours ago, Блок_64 said: Nista od toga.Jure ga za Juniore,on seniore ni videti nece.Doduse iz Reala mu je receno da nece igrati u prvom timu i da ce negde na kaljenje tako da se oko tih pregovora pita i real. 2 hours ago, Milošica said: Lakić - Bošnjaković - Nakić - Dimitrijević, milina. Plus ako dođe Poku. Balšu računam u veterane kluba 1 hour ago, Milošica said: https://telesport.rs/2024/08/03/saznajemo-srpski-duo-u-partizanu/ 2
Gale Posted August 3 Posted August 3 Na šta zapravo liče njih dvojica? Od Nakića sam (po hajlajtsima) očekivao da ima dobar dribing i sposobnost da sam sebi kreira šut - ali ovo malo što sam ga gledao u Igokei nije to. Da li dolazi da bude Trifa 2.0 (ne kažem da je to loše), ili ima potencijal da bude ozbiljan ofanzivac? U suštini isto pitanje važi i za Bošnjakovića, koga nisam gledao nikad. Valja li? 1
goofs Posted August 3 Posted August 3 Nakić je 1/1 zamena za Trifu, samo je valjda jeftiniji malo pa otuda promena. Bošnjaković je klinac, od njega nećemo dobiti ništa ove sezone, verovatno bi najbolje bilo i da ode negde na pozajmicu. 1
Recommended Posts