Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Ne bih ga ostavio u timu sve da je Hakim. 

• Replies 16.6k
  • Views 831.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

16 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ja volim da verujem ljudima

po nekada umeju i pozitivno da iznenade

samo ne verujem da je i željko tog stava, šta beše on riba @Milošica?

Riba.

Rođen istog dana kao Alimpijević.

I AV je riba, i opraštao je ružnu prošlost.

Edited by Milošica

Vidim da pravimo finu mladu domaću osnovu.

Samo vinjak i domaca osnova...

13 minutes ago, Milošica said:

Vidim da pravimo finu mladu domaću osnovu.

domaća mlada osnova

d061dbeabf323a7a9d4ddd7a0b60.png

Lakić - Bošnjaković - Nakić - Dimitrijević, milina.

Plus ako dođe Poku.

Balšu računam u veterane kluba :fantom:

Potpisalo nakica i mitra. Jos cekamo pokua i samanica za domacu osnovu

2 hours ago, Milošica said:

Plus ako dođe Poku.

Plus Vanja. :fantom:

Kup je nas!

On 2. 8. 2024. at 16:21, Kreator said:

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/saznajemo-partizan-pregovara-sa-supertalentovanim-srbinom-iz-reala/488605

Crno-beli pregovaraju sa talentovanim košarkašem Real Madrida Mitrom Bošnjakovićem koji trenutno igra za juniorsku selekciju Srbije na Evrobasketu

Nastavlja Partizan Mozzart Bet da sklapa ekipu za narednu sezonu, a posle brojnih inostranih pojačanja, crno-belima je potreban i neki srpski košarkaš, a ozbiljno se gleda ektratalentovani Mitar Bošnjaković (17, 199) iz Real Madrida koji bi mogao da bude zalog za budućnost! Naime, kako saznaje Mozzart Sport, crno-beli već pregovaraju sa krilnim igračem koji trenutno igra za juniorsku reprezentaciju Srbije.

On 2. 8. 2024. at 16:35, Jimmy Kowalski said:

To sam cuo jos pre nekih mesec dana. Obicno kada novinar dobije dozvolu da objavi, to bi trebalo da znaci da su pregovori privedeni kraju..

20 hours ago, Блок_64 said:

Nista od toga.Jure ga za Juniore,on seniore ni videti nece.Doduse iz Reala mu je receno da nece igrati u prvom timu i da ce negde na kaljenje tako da se oko tih pregovora pita i real.

2 hours ago, Milošica said:

Plus ako dođe Poku.

1 hour ago, Milošica said:

:fantom:

Na šta zapravo liče njih dvojica? 

Od Nakića sam (po hajlajtsima) očekivao da ima dobar dribing i sposobnost da sam sebi kreira šut - ali ovo malo što sam ga gledao u Igokei nije to. Da li dolazi da bude Trifa 2.0 (ne kažem da je to loše), ili ima potencijal da bude ozbiljan ofanzivac? 

U suštini isto pitanje važi i za Bošnjakovića, koga nisam gledao nikad. Valja li?

Nakić je 1/1 zamena za Trifu, samo je valjda jeftiniji malo pa otuda promena.

Bošnjaković je klinac, od njega nećemo dobiti ništa ove sezone, verovatno bi najbolje bilo i da ode negde na pozajmicu.

Jel kasno da vratimo Džonsa?