Jimmy Kowalski Posted August 2 Posted August 2 Ovamo jurimo startnu 4, a ona nam u klubu sve vreme.. 7
goofs Posted August 2 Posted August 2 Ne znam šta da mislim, najbolje partije je pružao kad je igrao na 4 sa tenkom, boljeg u Evropi nećemo naći, ali…lik je tolko neozbiljan, ovce mu ne bih dao da čuva 3
smooth.Op Posted August 2 Posted August 2 16 minutes ago, *edited by mod said: https://meridiansport.rs/kosarka/bruno-kaboklo-za-meridian-sport-voleo-bih-da-se-vratim-u-partizan/ Nmg sad da tražim, ali poprilično sam siguran da sam čuo njegovu izjavu posle druge utakmice finala KLS gde priča o narednoj utakmici itd. Čovek otišao u svlačionicu pa na aerodrom
Jimmy Kowalski Posted August 2 Posted August 2 2 minutes ago, smooth.Op said: Nmg sad da tražim, ali poprilično sam siguran da sam čuo njegovu izjavu posle druge utakmice finala KLS gde priča o narednoj utakmici itd. Čovek otišao u svlačionicu pa na aerodrom I zaboravio svoje stvari u svlacionici.. Promaja u glavi samo takva..
Ted Posted August 2 Posted August 2 17 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ovamo jurimo startnu 4, a ona nam u klubu sve vreme.. moramo raskunuti ugovor sa njim odma.....pošto nema šanse da ga jurimo dok je naš.....što pre raskinemo, možemo pre da ga pojurimo....elementarna logika 1 1 1
uini Posted August 2 Posted August 2 8 minutes ago, Ted said: kako još jedna....gde da nađu ženu sa tri sise u totalnom opozivu Spoiler 1 1
kralj Posted August 2 Posted August 2 Kad stane pored ostatka ekipe, izgledaće kao albino. Žoc indijanac i ostalo Jaunde Lajons.
ZokiAsov Posted August 2 Posted August 2 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: traži se još jedna za četvorku Kako montiraaaa
uini Posted August 2 Posted August 2 ma jok nego ove folkerke furaju taj cement-fejs za fotkanje ali jes zheljo u fazonu, uspeo sam u zivotu, opet 1
Nikodije Posted August 2 Posted August 2 3 minutes ago, uini said: ma jok nego ove folkerke furaju taj cement-fejs za fotkanje ali jes zheljo u fazonu, uspeo sam u zivotu, opet Ma jok, ode dve mu udaraju na sentiment i staro dobro vreme i mečeve sa Jugoplastikom.
Ted Posted August 2 Posted August 2 najviše volim košarku leti....kad je nema to je sve opušteno, zezanje, loženje posle....pakao 1
Recommended Posts