Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

gSyuv3s.jpeg

ako zanemarima sudije placenike, 5x licnih duboka drzavo

• Replies 16.7k
  • Views 833.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

E gledao sam ovog tvog rođaka. Nije loš. Sjajno cepa odbranu, a 3/5 za tri poena je baš dobro. Videćemo, interesantan igrač. 

Interesantan mečap njega i Jage, ali nisu se baš puno nešto čuvali međusobno. U jednom momentu je Jago iznudio nepostojeći faul Frenka, a već u sledećem napadu ha je Ntikilina zaključao, tako da Jago nije uspeo ni da pogleda na koš. Deluje da je jedan od onih smaračkih igrača za igrati protiv, jedino što mu manjka neke namazanosti i drskosti, i to je i razlog zašto mu sudije lepe lične greške bez zadrške.

Mislim da ce Nikilina ici sa Efeom u bekovskom paru, sa Vanjom na krilu, a Dzouns sa Braunom i mozda Bongom na trojci, ali svakako sa svojim prezimenjakom na centru. Nekako mi se javlja da ce braca Dzouns biti ta osovina second unita, i da ce vrteti p'n'r do besvesti. Svakako cemo svi mnogo vise voleti taj 2nd unit:)

Kad se već igramo screeshota, Bruno bratina izdominirao, nakrao se lopti, skokovi i koševi su ionako passe

bruno.JPG

1 hour ago, Vasilij Zajcev said:

Svakako cemo svi mnogo vise voleti taj 2nd unit:)

svakako necemo ( :

Setili se veceras da mu je danas rodjendan.😄 Kao da imamo brdo igraca, a ne 4, pa je tesko upamtiti..

Veliki propust njegovog najveceg navijača na ovom forumu što ih nije podsetio :ohmy:

jebiga, ne pamtim rodjendane generalno

rodjendan ionako ne igra pnr difens :/

Ja reko potpisao neki kapitalac tipa poku

9 minutes ago, ZokiAsov said:

Ja reko potpisao neki kapitalac tipa poku

IMG-2b1438820d2499927d58b105398d8607-V.jpg

4 minutes ago, *edited by mod said:

IMG-2b1438820d2499927d58b105398d8607-V.jpg

Ludi sns lips. Valjda je i kod nas na two way ugovor...

Sad čitam, ovaj lik je najpoznatiji po tome što mu je Derek Fisher ujka.

Zajc će da se prevrne kad vidi da ovaj ima kikice