Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Nešto mi u glavi da je bio Miško pa da je Jare menjao agenta da bi se realizovao transfer kod nas. Ni to mu ne ide u prilog, jbg.

2 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Nešto mi u glavi da je bio Miško pa da je Jare menjao agenta da bi se realizovao transfer kod nas. Ni to mu ne ide u prilog, jbg.

Da, sad vidim da je prešao kod Raškovića da bi došao u Partizan…zajebo se realno. 

SPORTAL SAZNAJE Moguć povratak Jaramaza u Partizan, prešao je u agenciju koja zastupa Željka Obradovića!

Тренутни Јарамаз (а 29 година ће му бити кад почне сезона) нема квалитет за евролигу и тешко да ће је икада више и играти. Онај Јарамаз који има самопоуздање и верује у свој какав такав шут, уз добру одбрану и генерално физикалије је максимално добацио до неке крајње споредне улоге у ајде да кажемо осредњем евролигашком клубу као што је Бајерн. Опет такав О Џеј би и у овом Партизану имао места као ако ништа део домаће основе међутим он више нема то у себи и сенка је оног Јарамаза из Тринкијеве ере. Тренутно нека Турска еврокуп екипа рецимо, где би такође био далеко од носиоца или рецимо Русија, да узме неку кинту и јбг то му је што му је.

Možda zato i žuri sa odlaskom. Evrokup mu ne gine, a ovako ima poslednju šansu da pokaže nešto u Evroligu, a kinta je sigurno bolja. Al realno neće prikazati ništa i samo će da bude u dubljem kanalu umesto da što pre povrati sampouzdanje negde gde će igrati.

4 minutes ago, ToniAdams said:

U dva piva i picu da će ova sezona biti gora od prethodne :fantom:

kako brt? mislis da cete da imate zvezda el sezonu?

• +1 1
2 minutes ago, ToniAdams said:

Ma to, još gori u EL a komšije ima da nas iskasape 9 od 10 puta

nema sanse, potcenjujete zeljka ozbiljno.

• Haha 1

A ne znam, zaista za sada mi ne odaje utisak čoveka sa jasnim planom, plus su otišli ljudi koje ne koristio kao vreću za boks kad mu se digne.

Aj videćemo, nadam se da ipak grešim.

pa to Toni i kaže.....imamo čoveka na poziciji koja ne postoji više.....šta više imamo ih dva komada....pakao

Ne znam za sezonu ali će prva dva meseca izvesno biti porođajne muke. Tim bez kontinuiteta, čak i nekih parova saigrača kao što su bili Panter i Ledej, bez hijerarhije, po prvi put radeći sa Obradovićem koji nije baš bog jasnoće...pred frustriranim navijačima, Savićem, Ostojom...kapiram da će biti dosta WTF momenata na prvim tekmama.