July 26, 2024Jul 26 Znaci da jedino Carlik nece biti nesto impresioniran predstavljanje na Tasu uz upaljene baklje. Ono fazon, rodjaci, kod mene u zavicaju tako svako vece..
July 26, 2024Jul 26 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Znaci da jedino Carlik nece biti nesto impresioniran predstavljanje na Tasu uz upaljene baklje. Ono fazon, rodjaci, kod mene u zavicaju tako svako vece.. Dobro sam zabrazdio kad gledam u post i razmišljam u kakvom se ovo kontekstu pominje Tasa.
July 26, 2024Jul 26 3 hours ago, Tresko said: A jel se od jazavca uzimaju dlake za implante? Nisam znao. To samo ovi što hoće crno-belu frizuru.
July 26, 2024Jul 26 Karlik Džouns je Južni Sudan video samo na magnetu za frižider. Čovek je ceo život u USA.
July 26, 2024Jul 26 3 hours ago, hooyadahoo said: Balša čeka spektakularno predstavljanje tima da sazna da li je ostao u timu Da sazna da nije ostao u timu 1 minute ago, Tresko said: Tek će da bude u čudu kad bude čuo čovićeve navijače sa onim Indija, Pakistan. Nigerijaaa, Juzni Sudaaan
July 26, 2024Jul 26 2 hours ago, Milošica said: Dobro sam zabrazdio kad gledam u post i razmišljam u kakvom se ovo kontekstu pominje Tasa. Majstor Tasa klimadžija
July 26, 2024Jul 26 40 minutes ago, lord_s said: Da sazna da nije ostao u timu Nigerijaaa, Juzni Sudaaan Polako, mic po mic i naučiće geografiju.
July 26, 2024Jul 26 6 hours ago, uini said: ^navodno u juznom sudanu nema hale za basket, samo open air :i Povučeš kontru, uletiš u roj komaraca i umreš od malarije pre polaganja. Svira se nesportski.
July 26, 2024Jul 26 Nego svi ovde apriori otpisujemo OJ-a, šta ćemo ako bratina ostane... Ima važeći ugovor, već je pokazao da je kadar da podnese tužbu, niko ga neće, udao se ove godine, i to bogato, što ne bi on glumio Đušu ove sezone..
July 26, 2024Jul 26 1 hour ago, Vasilij Zajcev said: Nego svi ovde apriori otpisujemo OJ-a, šta ćemo ako bratina ostane... Ima važeći ugovor, već je pokazao da je kadar da podnese tužbu, niko ga neće, udao se ove godine, i to bogato, što ne bi on glumio Đušu ove sezone.. ko je njemu agent? neki evrokup gde bi igrao plus da partizan pokrije makar deo razlike između te platice i one koja mu je garantovana za sledeću godinu mu je najbolje šta može da izvuče. mislim da mu je dugoročno gledano i finasijski loše da presedi sezonu. šteta za njega, obećavao je jedno vreme. u životu ne bih rekao da će aleksa da ima ovoliko bolji status od Jaramaza. Edited July 26, 2024Jul 26 by Heaviside