Jimmy Kowalski Posted July 26 Share Posted July 26 Znaci da jedino Carlik nece biti nesto impresioniran predstavljanje na Tasu uz upaljene baklje. Ono fazon, rodjaci, kod mene u zavicaju tako svako vece.. 8 Link to comment
Milošica Posted July 26 Share Posted July 26 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Znaci da jedino Carlik nece biti nesto impresioniran predstavljanje na Tasu uz upaljene baklje. Ono fazon, rodjaci, kod mene u zavicaju tako svako vece.. Dobro sam zabrazdio kad gledam u post i razmišljam u kakvom se ovo kontekstu pominje Tasa. 8 Link to comment
Valk Posted July 26 Share Posted July 26 3 hours ago, Tresko said: A jel se od jazavca uzimaju dlake za implante? Nisam znao. To samo ovi što hoće crno-belu frizuru. 1 2 Link to comment
smooth.Op Posted July 26 Share Posted July 26 Karlik Džouns je Južni Sudan video samo na magnetu za frižider. Čovek je ceo život u USA. 1 Link to comment
uini Posted July 26 Share Posted July 26 6 minutes ago, smooth.Op said: Čovek je ceo život u USA. pichkica. Link to comment
Tresko Posted July 26 Share Posted July 26 Tek će da bude u čudu kad bude čuo čovićeve navijače sa onim Indija, Pakistan. Link to comment
lord_s Posted July 26 Share Posted July 26 3 hours ago, hooyadahoo said: Balša čeka spektakularno predstavljanje tima da sazna da li je ostao u timu Da sazna da nije ostao u timu 1 minute ago, Tresko said: Tek će da bude u čudu kad bude čuo čovićeve navijače sa onim Indija, Pakistan. Nigerijaaa, Juzni Sudaaan Link to comment
ToniAdams Posted July 26 Share Posted July 26 2 hours ago, Milošica said: Dobro sam zabrazdio kad gledam u post i razmišljam u kakvom se ovo kontekstu pominje Tasa. Majstor Tasa klimadžija Link to comment
Kreator Posted July 26 Share Posted July 26 40 minutes ago, lord_s said: Da sazna da nije ostao u timu Nigerijaaa, Juzni Sudaaan Polako, mic po mic i naučiće geografiju. Link to comment
Vasilij Zajcev Posted July 26 Share Posted July 26 6 hours ago, uini said: ^navodno u juznom sudanu nema hale za basket, samo open air :i Povučeš kontru, uletiš u roj komaraca i umreš od malarije pre polaganja. Svira se nesportski. 2 Link to comment
Vasilij Zajcev Posted July 26 Share Posted July 26 Nego svi ovde apriori otpisujemo OJ-a, šta ćemo ako bratina ostane... Ima važeći ugovor, već je pokazao da je kadar da podnese tužbu, niko ga neće, udao se ove godine, i to bogato, što ne bi on glumio Đušu ove sezone.. Link to comment
Facundo Orellana Posted July 26 Share Posted July 26 Biću razočaran, ako budemo imali starosedeoca/starosedeoce. Link to comment
Heaviside Posted July 26 Share Posted July 26 (edited) 1 hour ago, Vasilij Zajcev said: Nego svi ovde apriori otpisujemo OJ-a, šta ćemo ako bratina ostane... Ima važeći ugovor, već je pokazao da je kadar da podnese tužbu, niko ga neće, udao se ove godine, i to bogato, što ne bi on glumio Đušu ove sezone.. ko je njemu agent? neki evrokup gde bi igrao plus da partizan pokrije makar deo razlike između te platice i one koja mu je garantovana za sledeću godinu mu je najbolje šta može da izvuče. mislim da mu je dugoročno gledano i finasijski loše da presedi sezonu. šteta za njega, obećavao je jedno vreme. u životu ne bih rekao da će aleksa da ima ovoliko bolji status od Jaramaza. Edited July 26 by Heaviside Link to comment
Recommended Posts