goofs Posted June 14 Posted June 14 Pretpostavljam da je sam hteo da ide i da nema poente držati na silu preskupog i nezadovoljnog igrača. Jbni smo, mi nemamo sa kime njega da zamenimo, tržište je baš tanko. 2
bradilko Posted June 14 Posted June 14 otisao je na bolje mesto i u bolju ligu gde mu nece krojiti sudbinu jebeni bolesnici sa dna kace bio je voljen kod nas i on je to osecao. potonja sezona nije za zaborav vec za nauk. svu srecu, zdravlje, force i visoke procente suta osim protiv nas 2 1
Kreator Posted June 14 Posted June 14 Jeste li vi sigurni da je otišao Panter? Mnogo se kenja po tim tviter nalozima i portalima. KK Partizan se nije oglasio, nema ništa zvanično.
FPLS Posted June 14 Posted June 14 39 minutes ago, goofs said: Jbni smo, mi nemamo sa kime njega da zamenimo, tržište je baš tanko. Na beku uvek ima opcija, vidim da se pominju Boldvin, Vildoza, Lundberg, Lojd... Koga god zabodete na kraju, uz Marinkovica i kombo-Smita bice to fino pokriveno. Kontam da cete teze zameniti Ledeja, ako se izjalovi ovo s Monekeom. Zvezda jos od Milera ne moze da se sastavi na PF, tu je ponuda vecito bas tanka...
uini Posted June 15 Posted June 15 6 hours ago, ZokiAsov said: Panter je pokazao da moze da bude smrtonosno oruzje kao mel gibson u istoimenom filmu. Za to su mu trebali lesor i jaki blokovi i egzum koji je svojom eksplozivnoscu vezivao po dva odbrambena u cvor. Takodje je pokazao i da moze da bude cuna mlohava, kada mu se dadne lopta da je prenosi, organizuje i tapka do suta preko ruke u zadnjim sekundama napada, jer se niko drugi ne javlja. Skripao je u odbrani tu i tamo. po meni su stvari jos malo jednostavnije od opisanog: - to sto je punter odigrao prosle sezone je izuzetan nivo, ne vidja se cesto u evropi. a jos izuzetniji [tipa, prsti jedne ruke] su igraci koji mogu da ponavljaju takve sezone uzastopno, 2-3-4 za redom. to su otprilike drazen, bodiroga, galis, spanulis, navaro i slicni. naravno da na njegov performans jako utice sveukupan performans ekipe, taj deo si takodje pomenuo. punter je igrac ritma i kada ekipa sljaka kao masina, on je cherry on top. svejedno, mislim da prosto nije taj najvrhunskiji, koji ce isporuciti svoje, bez obzira na kontekst oko njega. nije to sramota, to su onih 5 pomenutih i jos poneko u celoj istoriji euro kosarke. 1
Vasilij Zajcev Posted June 15 Posted June 15 Pa da počnemo Madar, Smit, Aleksa, Aranitović Lundberg, Vanja, Lakić Naneli, Ponitka, Trifa Moneke, Božić, Smajli Motli, Koprivica
Eleniko Posted June 15 Posted June 15 17 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Pa da počnemo Madar, Smit, Aleksa, Aranitović Lundberg, Vanja, Lakić Naneli, Ponitka, Trifa Moneke, Božić, Smajli Motli, Koprivica zajcev brte šta kažu tvoji izvori iz kluba, kakvo je međuljudsko stanje u rukovodstvu
Eleniko Posted June 15 Posted June 15 (edited) jebate ne može čovek ni fini da bude sa vama a imao sam jedan baš dobar i prijateljski savet za uspeh u ovoj sezoni i ne skup, par hiljada dinara hint Edited June 15 by Eleniko 1
smooth.Op Posted June 15 Posted June 15 18 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Pa da počnemo Madar, Smit, Aleksa, Aranitović Lundberg, Vanja, Lakić Naneli, Ponitka, Trifa Moneke, Božić, Smajli Motli, Koprivica Kako mršavo deluje bez (mršavog he he) Pantera. Jutros gledao najbolje poteze u EL iz sezone 2022/23. Hoće suza da krene 🥺 1
kud u maglu Simoviću Posted June 15 Posted June 15 samo kad bi mogao da prespavam do polovine septembra i “tradicionalne” utakmice na tašu include nabavku sezonskih 2
Popular Post Vasilij Zajcev Posted June 15 Popular Post Posted June 15 (edited) 31 minutes ago, Eleniko said: zajcev brte šta kažu tvoji izvori iz kluba, kakvo je međuljudsko stanje u rukovodstvu Nemam ja više izvore u Klubu, barem ne od kad mi je Robija jebo ribu. S Milošicom, kao sinom iz prvog braka, tek imam komplikovan odnos i ne bih ga opterećivao tim insajderskim igrama poverenja.. 29 minutes ago, smooth.Op said: Kako mršavo deluje bez (mršavog he he) Pantera. Jutros gledao najbolje poteze u EL iz sezone 2022/23. Hoće suza da krene 🥺 To je bag kod hajlajtsa i ljudskog mozga - napravljeni su da izostave/potisnu ružna sećanja. Zato ja imam fototapete sa Brankom Lazićem na jednom zidu, te Dejanom Davidovcem na drugom, da me svakodnevno podsećaju ko je njega stavljao u džep kad je trebalo. Edited June 15 by Vasilij Zajcev 1 1 11
warp Posted June 15 Posted June 15 6 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Nemam ja više izvore u Klubu, barem ne od kad mi je Robija jebo ribu. Brt i tebi ? Cccc 5
Recommended Posts