garmonbozia Posted July 24 Posted July 24 7 hours ago, Nikodije said: Kakva pičkica sačuvaj bože. "Pozitivne vibracije gde nema pritiska prema njemu". Idi igraj za Harlem Globtroterse. upao bruno u pozitivan vorteks 6
Kreator Posted July 24 Posted July 24 Odlično. Valjda će sada prestati ta proseravanja oko Monekea. 1 1
Tresko Posted July 24 Posted July 24 On još nije shvatio da je igrač Partizana. A potpisao je ugovor i sve je gotovo. 1
Popular Post smooth.Op Posted July 24 Popular Post Posted July 24 (edited) A few months later... U razgovoru za špansku Marku, Pablo Laso je prvi put otkrio šta se sve dešavalo tokom pregovora i zbog kojih razloga Moneke na kraju nije ostao u Baskoniji. – Ispričaću vam sve što ja znam o tome. Posle nekoliko razgovora sa Čimom koje smo imali i ja i uprava kluba, pozvao me je i rekao da sigurno ostaje i da je uzbuđen zbog nove sezone. Ostalo je da se razreše papirološke stvari između njega i menadžera i ta čitava zavrzlama. Međutim, mi smo za sve to vreme nastavili da komuniciramo. On je izuzetno vaspitan momak i svi ti razgovori bili su prijatni, sve je teklo kako treba, razgovarali smo o procesu sastavljanja tima, o igračima koje dovodimo, planovima, zanimao se za svaki detalj – prenosi Marka. - Posle dve nedelje takvih razgovora pozvao me je i rekao da ne može da dođe. Kad sam ga pitao zašto, rekao mi je da su u pitanju pritisci. Objasnio sam mu da smo svi mi pod pritiskom, da je to deo posla i vređanje i očekivanja i pretnje, ali da niko nije trpeo neke posledice od tog pritiska i da on sa tim može da se nosi. Tada mi je rekao da je dobio nekoliko poziva i da je prinuđen da odustane. Reći ću vam tačno kako je Čima meni rekao. Nije izgovorio nijedno ime, ali mi je rekao da je dobio pozive ‘iz politke’ i ‘iz crkve“ od pbg news i belivuka sa tvitera. Edited July 24 by smooth.Op 15
ZokiAsov Posted July 24 Posted July 24 Ko ga jebe, hajlajtsi su mu sranje. Sad ce sns lips da nam dovodi pitersa. Treba na vreme spremiti onaj klip kad se usro u cigane 2
*edited by mod Posted July 24 Posted July 24 Najteže je Ostoji, odradio jače cene sezonskih ali mu se odužilo sa pojačanjima pa je onda izmislio oni glupostariju kako će sve odjednom da ih predstavi da bi kupio na vremenu. A deluje da neće biti nekih bombi koje mogu da zapale prodaju sezonskih i opravdaju skuplje cene
Jimmy Kowalski Posted July 24 Posted July 24 Ja mislim da je razlog mnogo jednostavniji. Kako je Ivca sa repkom, nema nikog pismenog u klubu da odradi predstavljanje igraca kako treba. Pa ce se ocigledno sacekati da se ili Ivca vrati iz Pariza ili Tegi Jr zavrsi ubrzani kurs engleskog jezika.
Kreator Posted July 24 Posted July 24 @*edited by mod Znaš kako me zabole uvce što je Ostoji teško oko cena godišnjih karata. Pa on je direktor a ne ti ili ja. Jedino što bi mi bilo teško je da prihvatim činjenicu da imam debila za sina kao što on ima. 1
Kreator Posted July 24 Posted July 24 U svakom slučaju prodaće se sigurno veliki broj godišnjih karata jer je Željko Obradović trener, najtrofejniji trener u evropi. Ne bih da licitiram koliko ali prodaće se. Ako dovede 15 vrabaca ili robinsona, prodaće se godišnje karte opet. Zašto? Pa zato što je tako Željko procenio. Ali naravno da neće biti tako, Željko pravi jednu ratničku ekipu, ostalo mu je još valjda 2 igrača da dovede i da zatvori tim. Ako se Ostoja tripuje da ljudi neće kupovati godišnje zato što nije dovedeno neko zvučno ime, onda on nije svestan koji je brend Željko kao takav. Njegovo je da se opusti i da zalepi usta onom njegovom sinu štetočini a Željko i Zoran će se pobrinuti za ostalo. 1
Tresko Posted July 24 Posted July 24 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Ja mislim da je razlog mnogo jednostavniji. Kako je Ivca sa repkom, nema nikog pismenog u klubu da odradi predstavljanje igraca kako treba. Pa ce se ocigledno sacekati da se ili Ivca vrati iz Pariza ili Tegi Jr zavrsi ubrzani kurs engleskog jezika. Pa Tegi JR zna ono što je potrebno na engleskom, kao i Tegi SR: What is your first impression?
napadaj Posted July 24 Posted July 24 18 hours ago, MiddleClass said: Hm, zar nije ovo ^ simbol da ne odgovaras na post iznad tvog no na onaj ispred njega? Molim te ne unosi zabunu Nije, za post pre posta iznad simbol je ^^ 1
uini Posted July 24 Posted July 24 (edited) 18 minutes ago, Tresko said: Pa Tegi JR zna ono što je potrebno na engleskom, kao i Tegi SR: What is your first impression? ne znam juniora ali senior samo kaze ime/preizime igraca, zarez, frst impreshns. Edited July 24 by uini 1
Vasilij Zajcev Posted July 24 Posted July 24 3 hours ago, ZokiAsov said: Ko ga jebe, hajlajtsi su mu sranje. Sad ce sns lips da nam dovodi pitersa. Treba na vreme spremiti onaj klip kad se usro u cigane Kapiram da si ironičan ali ja baš ovo mislim - izbegnute su dve mine, Klajburn i Moneke, lažne četvorke (što već imamo u ovom Majku), a mogao bi taj Piters sad kad dođe...skrajnut zbog Vezenkova, željan da svima pokaže koliko zaista vredi 1
Recommended Posts