garmonbozia Posted June 14 Posted June 14 Panter je valjda oprostio jednu platu, dakle pola milke, eto obeštećenja. 2
Jimmy Kowalski Posted June 14 Posted June 14 17 minutes ago, garmonbozia said: Panter je valjda oprostio jednu platu, dakle pola milke, eto obeštećenja. Kazu da su nasi bili u cudu, u fazonu "mnogo je Kevine". Na sta je on seretskki odgovorio "mnogo je kad biju".. 5 minutes ago, Milošica said: Šteta što je Lučić Miškov. Ali dobro je sto je i Andjusa Miskov.. 9
smooth.Op Posted June 14 Posted June 14 Just between us If you decide on summer to do something bigger and stronger Lučić 4
Popular Post *edited by mod Posted June 14 Popular Post Posted June 14 (edited) 35 minutes ago, BlackGeorge said: Čitam ovo i zamišljam Teda kao poslovođu maksija. Što bi rekla naša Midgeta - Pakao. I penzioneri odahnuli Edited June 14 by *edited by mod 1 28
Jimmy Kowalski Posted June 14 Posted June 14 Punter has offer from Barcelona but wants to stay with Partizan Eto ti sad. Ne mozemo da ga se oslobodimo nikako.. 1
goofs Posted June 14 Posted June 14 Deja vu prošlog leta. Džejms kao odlazi, ali ne odlazi. Panter kao odlazi, ali ne odlazi. Kobajagi nam stiže bivši NBA as susedne države, ali u stvari ne stiže. 4
Ted Posted June 14 Posted June 14 1 hour ago, Milošica said: Šteta što je Lučić Miškov. (Savić peva - tugaljivo) Sve smo mogli mi da si Miško bio naš Da si naso ti za me malo vremena Sve smo mogli mi, da si Miško htio ti Biti njezan kao nekada. (Žoc i Savić, dvoglas - nešto glasnije ali sa jasnom dozom tuge) Kako naci put koji vodi to tebe Kako naci mir kad je rostera nestalo Sve smo mogli mi, da si Miško htio ti Bit njezan kao nekada. (Žoc, Savić i Ostoja - pokajnički) Nikoga nema u rosteru našem Ulice moje korake kradu I ja kao sjena sad lutam U tvome srcu padaju kise I sve se nase polako brise Iz teftera tvog. 1
*edited by mod Posted June 14 Posted June 14 Nedelja kad je otiš'o Panter... Hvala mu na svemu uprkos kontroverzama. Mnogo dao klubu a opet ostao dužan. Trebalo je da ga pamte po seriji sa Realom, ali će ga umesto toga pamtiti pa po seriji sa Realom. 2 3
Vasilij Zajcev Posted June 14 Posted June 14 Meni je ova vest i dalje neverovatna, a jedino logično što mi pada na pamet je da je Savić ispregovarao povratak u Barsu, sa svojom najskupljom akvizicijom u paketu.
Popular Post ZokiAsov Posted June 14 Popular Post Posted June 14 Panter je pokazao da moze da bude smrtonosno oruzje kao mel gibson u istoimenom filmu. Za to su mu trebali lesor i jaki blokovi i egzum koji je svojom eksplozivnoscu vezivao po dva odbrambena u cvor. Takodje je pokazao i da moze da bude cuna mlohava, kada mu se dadne lopta da je prenosi, organizuje i tapka do suta preko ruke u zadnjim sekundama napada, jer se niko drugi ne javlja. Skripao je u odbrani tu i tamo. Mnogi mu zameraju madrid, ja ne. Mogao je da iskulira onu sisu ljulja, ali osim podizanja pesnice u neki polu preteci polozaj on nije nista drugo uradio. Da nije bilo one argentinske majmuncine sa tarzankom sve bi ostalo na gurkanju i koskanju. Zelimir je dosta jasno rekao jos zimus da je izgubio svlacionicu, pa je bilo jasno da ce morati da se prave ozbiljne promene na leto. Ovo je deo svakako deo toga. Kevinu zelim sve najbolje, posteno je odradio ove tri godine kod nas, iako nije uvek sve izgledalo onako kako smo zeleli... 11
hooyadahoo Posted June 14 Posted June 14 6 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Meni je ova vest i dalje neverovatna, a jedino logično što mi pada na pamet je da je Savić ispregovarao povratak u Barsu, sa svojom najskupljom akvizicijom u paketu. Meni isto. Kao jedinog klasičnog trpača, sasvim je normalno da su mu jebali kevu svi redom ove godine, posle onog zamalo f4 prošle. Ne kapiram koja je logika da ga puste umesto da prilagode tim oko njega. Kao aj da ga oslobodimo prevođenja lopte barem.
Recommended Posts