Kreator Posted July 20 Posted July 20 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/sk-saznaje-aleksa-avramovic-se-seli-u-moskvu/ A gde će mučeni Jaramaz? Bila je vest na početku prelaznog roka da tamo ide Ognjen. Ali izgleda ništa od toga
Lord Stef Posted July 20 Posted July 20 Izgleda smo probali da im uvalimo muda za bubrege Jaramaza za Aleksu al' je neko konacno i bacio pogled na neku utakmicu 2
smooth.Op Posted July 20 Posted July 20 400 hiljada obeštećenje. Spustiti cenu za Kabokla i poslati Čimadogu karte za er srbiju.
Vasilij Zajcev Posted July 20 Posted July 20 Jel poznato koliko mu je pripadalo poslednje godine ugovora?
Kreator Posted July 20 Posted July 20 4 minutes ago, smooth.Op said: Ja nagađam 600 hiljada. Na taj ušteđeni trošak za njega od 600k dodaš 400k koje dobijamo od CSKA za transfer, bogami dobar posao. Eto sad neka traže četvorku i kombo šutera. Još i Kabokla da prodamo/uvaljamo negde.
arheolog1981 Posted July 20 Posted July 20 21 minutes ago, ZokiAsov said: Nek ostane o.j. dobar je to momak Ako ti je dobar što ga ne vodiš kući (glasom Mute Nikolića) 1
hooyadahoo Posted July 20 Posted July 20 Neverovatno je kako je puko. One godine sa trinkijem u partizanu je izgledao ko Jordan lično jbte 1
Vasilij Zajcev Posted July 20 Posted July 20 Nije ni on dosao za male pare sigurno, a verovatno ima i obestecenje.. Sto se Alekse tice, to sam vec pisao kad se pominjao Smajlijev odlazak, njih dvojica su mi nekako partizanstina, bludni i pravoverni sin(ovi), ludi i dragi.. Opet, ako je u gasu da ide, a prica je da jeste, svakako ga ne bih zadrzavao na silu. 1
Choda Posted July 20 Posted July 20 Meni je bilo receno jos u Maju da cemo ga tesko zadrzati jos jednu sezonu. 1
kralj Posted July 20 Posted July 20 Kako teško kad je pod ugovorom? Šteta za Jareta, deluje mi da je psihički posrnuo, a to čudi jer mu je od najmlađih kategorija to uvek bio forte.
Vasilij Zajcev Posted July 20 Posted July 20 27 minutes ago, Choda said: Meni je bilo receno jos u Maju da cemo ga tesko zadrzati jos jednu sezonu. I ja sam čuo da je u leaving mode-u. @kraljpa kao nećemo da ga primoravamo da ostane. 1
Lord Stef Posted July 20 Posted July 20 In the meantime, brat Jones i Sudanci skoluju Amerikance, 15 razlike u drugoj cetvrtini
Recommended Posts