Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

• Replies 16k
  • Views 801.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Izgleda smo probali da im uvalimo muda za bubrege Jaramaza za Aleksu al' je neko konacno i bacio pogled na neku utakmicu

400 hiljada obeštećenje. Spustiti cenu za Kabokla i poslati Čimadogu karte za er srbiju. 

Jel poznato koliko mu je pripadalo poslednje godine ugovora?

Ja nagađam 600 hiljada. 

4 minutes ago, smooth.Op said:

Ja nagađam 600 hiljada. 

Na taj ušteđeni trošak za njega od 600k dodaš 400k koje dobijamo od CSKA za transfer, bogami dobar posao. Eto sad neka traže četvorku i kombo šutera. Još i Kabokla da prodamo/uvaljamo negde.

Nek ostane o.j. dobar je to momak

21 minutes ago, ZokiAsov said:

Nek ostane o.j. dobar je to momak

Ako ti je dobar što ga ne vodiš kući (glasom Mute Nikolića)

Ja sam hteo da ga usvojim, zena nesto kenja

Neverovatno je kako je puko. One godine sa trinkijem u partizanu je izgledao ko Jordan lično jbte

Nije ni on dosao za male pare sigurno, a verovatno ima i obestecenje.. 

Sto se Alekse tice, to sam vec pisao kad se pominjao Smajlijev odlazak, njih dvojica su mi nekako partizanstina, bludni i pravoverni sin(ovi), ludi i dragi.. Opet, ako je u gasu da ide, a prica je da jeste, svakako ga ne bih zadrzavao na silu.

Meni je bilo receno jos u Maju da cemo ga tesko zadrzati jos jednu sezonu.

Kako teško kad je pod ugovorom?

Šteta za Jareta, deluje mi da je psihički posrnuo, a to čudi jer mu je od najmlađih kategorija to uvek bio forte.

27 minutes ago, Choda said:

Meni je bilo receno jos u Maju da cemo ga tesko zadrzati jos jednu sezonu.

I ja sam čuo da je u leaving mode-u.

@kraljpa kao nećemo da ga primoravamo da ostane.

In the meantime, brat Jones i Sudanci skoluju Amerikance, 15 razlike u drugoj cetvrtini