ToniAdams Posted July 18 Posted July 18 1 minute ago, SNARC said: Optimista Dupla škorpija, znao sam 🥰
johan nagel Posted July 18 Posted July 18 Ево ко је баш скренуо с ума и екстремно је докон може да скаутира јужносуданског Карија против Харикејна и екипе 1
Lord Stef Posted July 18 Posted July 18 (edited) Ovo je bas za s uma sisavse (ja). Jel' Britanija uopste imala krstenog igraca od one generacije sa Gordonom, Dengom, Frilendom i Betsom? E da, i pokojni Archibald. edit: jbt napravise im Britanci 15:0, egal Edited July 18 by Lord Stef
johan nagel Posted July 18 Posted July 18 Ипак победа против увек аугодне Велике Британије. Нисам гледо фала богу ал сам мало премотавао уназад и видео пар јако смушених продора нашег новог организатора игре и генерално тежак хркљуш од кошарке.. Но не можемо доносити никакве закључке на основу тога, иако имам неки лош осећај за филинг у вези њега свакако. Радује што Остојахов портал најављује још једног бека и то из Нба, тако да питаље је каква је улога уопште намењена овом буразерчету.
johan nagel Posted July 18 Posted July 18 Реално, бруталан маркетиншки потез а ми смо познати магови истог. 1
Valk Posted July 18 Posted July 18 2 minutes ago, johan nagel said: Реално, бруталан маркетиншки потез а ми смо познати магови истог. Nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu vas širom sveta i prepoznaju. Spoiler 1
Valk Posted July 18 Posted July 18 Šta znam, i Dosta je bilo za sebe tvrdi da su avangarda, neka hvala. 1
Recommended Posts