July 18, 2024Jul 18 Ево ко је баш скренуо с ума и екстремно је докон може да скаутира јужносуданског Карија против Харикејна и екипе
July 18, 2024Jul 18 Ovo je bas za s uma sisavse (ja). Jel' Britanija uopste imala krstenog igraca od one generacije sa Gordonom, Dengom, Frilendom i Betsom? E da, i pokojni Archibald. edit: jbt napravise im Britanci 15:0, egal Edited July 18, 2024Jul 18 by Lord Stef
July 18, 2024Jul 18 Ипак победа против увек аугодне Велике Британије. Нисам гледо фала богу ал сам мало премотавао уназад и видео пар јако смушених продора нашег новог организатора игре и генерално тежак хркљуш од кошарке.. Но не можемо доносити никакве закључке на основу тога, иако имам неки лош осећај за филинг у вези њега свакако. Радује што Остојахов портал најављује још једног бека и то из Нба, тако да питаље је каква је улога уопште намењена овом буразерчету.
July 18, 2024Jul 18 2 minutes ago, johan nagel said: Реално, бруталан маркетиншки потез а ми смо познати магови истог. Nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu vas širom sveta i prepoznaju. Spoiler