Kreator Posted July 17 Posted July 17 6 minutes ago, Tresko said: Ma nek nadju oni nekog drugog, dobrog igrača, a taj nek se predomišlja i dalje. Fali samo da ga čekaju, čekaju, a onda da ga pozove patrijarh, ili toma mona ili vučićević da ga odvrate od potpisa za Partizan kao što su uradili sa Mirotićem.
lord_s Posted July 17 Posted July 17 Ma dolazi Poku, nece niko ni znati da smo ga doveli Ta ozvanicenja i lozenja navijaca su ionako passe One tamo sezone ponovo menjamo ceo tim i niko nece znati roster do prve zvanicne utakmice kad istrce na teren Goss, Panter, Hezonja, Mirotic i Milutinovac
kud u maglu Simoviću Posted July 17 Posted July 17 (edited) 19 minutes ago, ZokiAsov said: Nece, nije poku slina ko mirota kosovar ili đetić mrtva trka tek će ovom porfy da složi priču, kosovski zaver, gračanice sva u sjaju… Edited July 17 by kud u maglu Simoviću
Tresko Posted July 17 Posted July 17 Pa da kad mu slože priču, to mi je prvi penal jebote, nemoj da me zajebeš i potpišeš jebote
ZokiAsov Posted July 17 Posted July 17 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kosovar ili đetić mrtva trka tek će ovom porfy da složi priču, kosovski zaver, gračanice sva u sjaju… Poku kosovar? Ja mislio bugarce
Kreator Posted July 17 Posted July 17 (edited) Počeo analitičarski jutjub fajt oko Pokuševskog Edited July 17 by Kreator
kud u maglu Simoviću Posted July 17 Posted July 17 42 minutes ago, ZokiAsov said: Poku kosovar? Ja mislio bugarce ćale mu je kosovac iz prištine, a on i brt su se rodili ovde kad su zapalili '99
Kreator Posted July 17 Posted July 17 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ćale mu je kosovac iz prištine, a on i brt su se rodili ovde kad su zapalili '99 Odrastao u Novom Sadu i u tom gradu promenio 3 kluba dok sa 14 godine nije otišao u Olimpijakos. Tamo je igrao drugu ligu u Oly-ju.
Nebojsa Posted July 17 Posted July 17 1 hour ago, Valkyrie said: Znači, Bonga-Bonga do smrti? ovo kao da je moja zena napisala. citate me ko otvorenu knjigu, da ne kazem pokuovu fintu suta... 1
kud u maglu Simoviću Posted July 18 Posted July 18 Quote Posle sezone za nama mi smo kao klub svesno ušli u kompletno renoviranje tima i za to ukazali puno poverenje našem sportskom sektoru. Posle objavljivanja prva tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića, kao klub smo doneli odluku da od tog trenutka postupimo drugačije. Usled neverovatno velikog broja nagađanja, neproverenih informacija i tek ponekih tačnih informacija koje su se u javnosti pojavile u vezi igrača koji dolaze u Partizan Mozzart Bet, doneli smo odluku da budemo drugačiji od drugih i da svoja pojačanja objavimo pred početak priprema na potpuno drugačiji način Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji ostoja m. opustite se, stvari su pod kontrolom 3
ZokiAsov Posted July 18 Posted July 18 Tako i treba sve pod velom mistike, uz jaku dozu umetnosti. Obnovite sezonske pa cemo vam reci koga cete imati prilike da gledate. Sezonske se ionako uzimaju zbog kluba, ne zbog igraca... 1 1
Valk Posted July 18 Posted July 18 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ćale mu je kosovac iz prištine, a on i brt su se rodili ovde kad su zapalili '99 Zar nije Pokuševski Ukrajinac poreklom?
Recommended Posts