Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

2 hours ago, kralj said:

Nije kalibar za Partizan. :ph34r:

4 godine ima ulogu u jednom od boljih nba timova.

Glava mu je u NBA oblacima :lol:

• Replies 16k
  • Views 801.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

2 hours ago, kralj said:

4 godine ima ulogu u jednom od boljih nba timova.

Ruku na srce, igrao je tamo dok su bili fenjeraši, čim su krenuli da igraju ozbiljnije on je ispao iz rotacije i bio trejdovan. 

Ако ћемо објективно “један од бољих Нба тимова” је био одрон док је Поку тамо био фактор. Тек у 22/23 сезони су донекле личили на нешто (борба за плеј-ин) али је тада већ играо и доста мање текми. Кад су постали озбиљан тим није више било места за њега. И прошле сезоне је након трејда играо такође у крш тиму уз небитну улогу мање више. Генерално кад ти руки сезона буде најбоља у каријери јасно је да не идеш у најбољем правцу.

улетео garmonbozia

Edited by johan nagel

Nemojte tako

Uf, ni blizu, ne može se porediti legenda kao što je Kari sa tim novopečenim trenerom govnarom. Malo si omašio fudbal. 

11 minutes ago, Tresko said:

Neverovatno koliko interesovanje oko Pokuševskog navijača Zvezde

Jedini faktor koji mi budu sumnju u moje poverenje u Pokua :ph34r:

jebote, partizanovci i basket: ako je zvezdasima zanimljiv poku, sumnjivo

nije ni cudo da ne mozete da uzmete nista, kapiram da je zeljko poceo da gleda u sholju pre tekme, i ide mu dobro ali ne pije kafu na poluvremenu i ciao

Uini, volim te kad se naljutiš

57 minutes ago, garmonbozia said:

Uf, ni blizu, ne može se porediti legenda kao što je Kari sa tim novopečenim trenerom govnarom. Malo si omašio fudbal. 

Prodao je on svoju legendarnost odavno, još onda kad je radio za čovića. 

Jel sam i ja onda prodao?

4 minutes ago, Milošica said:

Jel sam i ja onda prodao?

Jel si radio za čovića?

7 minutes ago, Tresko said:

Prodao je on svoju legendarnost odavno, još onda kad je radio za čovića. 

IMG_20190218_061007.jpg.94d8f0bc6ca434f13f2137c0480ad209.jpg

4 hours ago, Nebojsa said:

bolje da si me pitao hoces da te jebemo il da te ubijemo.

Znači, Bonga-Bonga do smrti?

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/pokusevski-i-dalje-ceka-nba-poziv/487337

Dolazak u Partizan još uvek nije realan, ali sve je podložno promenama

Odjeknula je danas informacija po društvenim mrežama, ali i srpskim medijima da je reprezentaivac Srbije Aleksej Pokuševski na korak do prelaska u Partizan Mozzart Bet. Da ga samo paraf na ugovoru deli od dolaska u klub za koji odmalena navija. Ipak, situacija je u ovom momentu nešto drugačija. Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, Pokuševski i dalje sebe vidi u NBA ligi i čeka na poziv kluba iz Sjedinjenih Američkih Država.

Da mi potpišemo (potrošimo pametno pare) neku dobru četvorku i dvojku sa puter rukom a on ako dođe, dođe.

Edited by Kreator

Ma nek nadju oni nekog drugog, dobrog igrača, a taj nek se predomišlja i dalje. Fali samo da ga čekaju, čekaju, a onda da ga pozove patrijarh, ili toma mona ili vučićević da ga odvrate od potpisa za Partizan kao što su uradili sa Mirotićem.