Milošica Posted June 14 Posted June 14 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Zlatan je više trojka. Nešto između 2 i 3, koliko ga se sećam iz Bajerna.
Vasilij Zajcev Posted June 14 Posted June 14 To se zove swingman. Kako su meni objasnili, isto kao trojka, samo to rade u parovima 5
Milošica Posted June 14 Posted June 14 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said: To se zove swingman. Kako su meni objasnili, isto kao trojka, samo to rade u parovima A kako se zove Lučićevo 3/4?
lord_s Posted June 14 Posted June 14 Stanje redovno, sem toga sto naravno ovo Hezonja i Barca je bas neocekivano, video sam ga u Realu jos 2,3 godine Jos Madar da potpise za Makabi pa da se okrenemo 'realnijim' metama
Popular Post ZokiAsov Posted June 14 Popular Post Posted June 14 Ode panter u barsu. Kaze ostojin sin da njegovi izvori na to ukazuju. Putuj igumane... 9 1
Ted Posted June 14 Posted June 14 (edited) drago mi je da je Hezonja potpisao za nekoga, pošto mi je zaličilo da bi mogli da imamo epsku dramu sličnu prošlogodišnjoj. razlika bi samo bila što se prošlogodišnja kretala u granicama pravoslavnog kosmosa, a ova je pretila da obuhvati i pravolsavno-katoličku dimneziju lepo je što je i Džejms završio svoje poslove, pa neće "dolaziti" naredna dva mesecas kod nas pretpostavljam da je na redu "dolazak" Veselog stariji se verovatno sećaju čuvenih "dolazaka" Ventole u pfk. jedno šest prelaznih rokova je dolazio, al za malo Edited June 14 by Ted 7
weedman Posted June 14 Posted June 14 najviše je dolazio sejdubu a panteru sat i zahvalnica i aplauz kad ga put nanese
lord_s Posted June 14 Posted June 14 Odlazak Puntera je iz kolone 'ocekivano', manje-vise je jasno da je doslo da zasicenja sa obe strane Ako se ovo realizuje mislim da ce Leday ostati, u suprotnom smo u full-reset modu i prepisujemo od Panate i Janakopulosa na temu kako zameniti citav tim i osvojiti EL 6
ZokiAsov Posted June 14 Posted June 14 U nastavku kazu da je barsa preuzela ugovor, a od obestecenja kurcina, sto bi rekao djuro iz modrice
*edited by mod Posted June 14 Posted June 14 6 minutes ago, ZokiAsov said: Ode panter u barsu. Kaze ostojin sin da njegovi izvori na to ukazuju. Putuj igumane... Nadao sam se da ih vidim u isto čim dresu ali malo drugačijem. 1
weedman Posted June 14 Posted June 14 Just now, ZokiAsov said: U nastavku kazu da je barsa preuzela ugovor, a od obestecenja kurcina, sto bi rekao djuro iz modrice sta ce ti obeštećenje uštedećemo 2.5 miliona sto bi dali panteru... možemo otvarati najskuplje kataloge 2
Nikodije Posted June 14 Posted June 14 1 minute ago, lord_s said: Odlazak Puntera je iz kolone 'ocekivano', manje-vise je jasno da je doslo da zasicenja sa obe strane Ako se ovo realizuje mislim da ce Leday ostati, u suprotnom smo u full-reset modu i prepisujemo od Panate i Janakopulosa na temu kako zameniti citav tim i osvojiti EL zajebano je praviti potpuno nov tim na ovakvom™ trzistu, gde je velika potreba za kvalitetnim igracima a istih nema dovoljno. 4
Nikodije Posted June 14 Posted June 14 2 minutes ago, ZokiAsov said: U nastavku kazu da je barsa preuzela ugovor to se zove finansijska pozitiva
lord_s Posted June 14 Posted June 14 Just now, Nikodije said: zajebano je praviti potpuno nov tim na ovakvom™ trzistu, gde je velika potreba za kvalitetnim igracima a istih nema dovoljno. Naravno da jeste, ali Zeljko. 1 1
Recommended Posts