June 14, 2024Jun 14 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Zlatan je više trojka. Nešto između 2 i 3, koliko ga se sećam iz Bajerna.
June 14, 2024Jun 14 To se zove swingman. Kako su meni objasnili, isto kao trojka, samo to rade u parovima
June 14, 2024Jun 14 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said: To se zove swingman. Kako su meni objasnili, isto kao trojka, samo to rade u parovima A kako se zove Lučićevo 3/4?
June 14, 2024Jun 14 Stanje redovno, sem toga sto naravno ovo Hezonja i Barca je bas neocekivano, video sam ga u Realu jos 2,3 godine Jos Madar da potpise za Makabi pa da se okrenemo 'realnijim' metama
June 14, 2024Jun 14 Popular Post Ode panter u barsu. Kaze ostojin sin da njegovi izvori na to ukazuju. Putuj igumane...
June 14, 2024Jun 14 drago mi je da je Hezonja potpisao za nekoga, pošto mi je zaličilo da bi mogli da imamo epsku dramu sličnu prošlogodišnjoj. razlika bi samo bila što se prošlogodišnja kretala u granicama pravoslavnog kosmosa, a ova je pretila da obuhvati i pravolsavno-katoličku dimneziju lepo je što je i Džejms završio svoje poslove, pa neće "dolaziti" naredna dva mesecas kod nas pretpostavljam da je na redu "dolazak" Veselog stariji se verovatno sećaju čuvenih "dolazaka" Ventole u pfk. jedno šest prelaznih rokova je dolazio, al za malo Edited June 14, 2024Jun 14 by Ted
June 14, 2024Jun 14 Odlazak Puntera je iz kolone 'ocekivano', manje-vise je jasno da je doslo da zasicenja sa obe strane Ako se ovo realizuje mislim da ce Leday ostati, u suprotnom smo u full-reset modu i prepisujemo od Panate i Janakopulosa na temu kako zameniti citav tim i osvojiti EL
June 14, 2024Jun 14 U nastavku kazu da je barsa preuzela ugovor, a od obestecenja kurcina, sto bi rekao djuro iz modrice
June 14, 2024Jun 14 6 minutes ago, ZokiAsov said: Ode panter u barsu. Kaze ostojin sin da njegovi izvori na to ukazuju. Putuj igumane... Nadao sam se da ih vidim u isto čim dresu ali malo drugačijem.
June 14, 2024Jun 14 Just now, ZokiAsov said: U nastavku kazu da je barsa preuzela ugovor, a od obestecenja kurcina, sto bi rekao djuro iz modrice sta ce ti obeštećenje uštedećemo 2.5 miliona sto bi dali panteru... možemo otvarati najskuplje kataloge
June 14, 2024Jun 14 1 minute ago, lord_s said: Odlazak Puntera je iz kolone 'ocekivano', manje-vise je jasno da je doslo da zasicenja sa obe strane Ako se ovo realizuje mislim da ce Leday ostati, u suprotnom smo u full-reset modu i prepisujemo od Panate i Janakopulosa na temu kako zameniti citav tim i osvojiti EL zajebano je praviti potpuno nov tim na ovakvom™ trzistu, gde je velika potreba za kvalitetnim igracima a istih nema dovoljno.
June 14, 2024Jun 14 2 minutes ago, ZokiAsov said: U nastavku kazu da je barsa preuzela ugovor to se zove finansijska pozitiva
June 14, 2024Jun 14 Just now, Nikodije said: zajebano je praviti potpuno nov tim na ovakvom™ trzistu, gde je velika potreba za kvalitetnim igracima a istih nema dovoljno. Naravno da jeste, ali Zeljko.