uini Posted July 12 Posted July 12 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Dobro brate što me ubijaš u pojam, jasno je da znaš više basketa od mene ja sam u fazonu da je diskusija evergrowing thang, gde nekada nesto novo naucis ti, ponekad ja :i
uini Posted July 12 Posted July 12 49 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zovi ga na slavu ne isplati se; puno pojedem i popijem a smaram goste [zna zoki ashov kako to izgleda kada gostuje na ntilikininom topiku, badum-tss] 1 1
MiddleClass Posted July 12 Posted July 12 5 hours ago, shimpu said: Pogledao sam prvi frejm, korektan igrac +1
ToniAdams Posted July 12 Posted July 12 Žolo Vernj slobodan, doveo bih ga pa makar bio ko Raduljica ciganinima 8 1
johan nagel Posted July 12 Posted July 12 Штета што још увек није пропао толико да глуми Радуљицу (читај Копривицу) а бекап центра рекло би се да имамо.
Jimmy Kowalski Posted July 12 Posted July 12 Klajburn nije deo Partizanovog remonta Amerikanac trenutno nije u planovima crno-belih, već će se rešenje tražiti u NBA ligi. Prema informacijama do kojih je došao naš portal, a koje se može pozvati na blisko okruženje Vila Klajburna, Amerikanac ništa nije dogovorio sa beogradskim crno – belima. Istina je da je usled rastanka sa turskim Efesom postao tražena roba na tržištu. Slobodan je agent i za njegove usluge se interesuju mnogi evroligaški klubovi. Međutim, Partizan još uvek ne planira da ga angažuje niti je ikakav potez ka takvom ishodu učinjen. Sav fokus trenutno je usmeren na dolazak startnog plejmejkera i krilnog centra. 1
sasailic Posted July 12 Posted July 12 53 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Klajburn nije deo Partizanovog remonta Amerikanac trenutno nije u planovima crno-belih, već će se rešenje tražiti u NBA ligi. Prema informacijama do kojih je došao naš portal, a koje se može pozvati na blisko okruženje Vila Klajburna, Amerikanac ništa nije dogovorio sa beogradskim crno – belima. Istina je da je usled rastanka sa turskim Efesom postao tražena roba na tržištu. Slobodan je agent i za njegove usluge se interesuju mnogi evroligaški klubovi. Međutim, Partizan još uvek ne planira da ga angažuje niti je ikakav potez ka takvom ishodu učinjen. Sav fokus trenutno je usmeren na dolazak startnog plejmejkera i krilnog centra. Vrlo pouzdan portal.
Milošica Posted July 12 Posted July 12 (edited) Ima nekoliko igrača koji su opcije ispred Klajburna. Ne znači da neće pasti slovo na njega, ali za sada misteriozni tipsnslips samo radi svoj posao Edited July 12 by Milošica
uini Posted July 12 Posted July 12 7 minutes ago, Milošica said: Ima nekoliko igrača koji su opcije ispred Klajburna. Ne znači da neće pasti slovo na njega, kada bi sve bilo moguće, clyburn bi mi bio prvi izbor, čak nevezano za pozicione potrebe. ali opet, ja nisam željko, žele željkoo.
Milošica Posted July 12 Posted July 12 1 minute ago, uini said: kada bi sve bilo moguće, clyburn bi mi bio prvi izbor, čak nevezano za pozicione potrebe. ali opet, ja nisam željko, žele željkoo. Frenki na pleju, Vil na 3, Poku na 4. Reci brate.
uini Posted July 12 Posted July 12 6 minutes ago, Milošica said: Frenki na pleju, Vil na 3, Poku na 4. Reci brate. 6
Vasilij Zajcev Posted July 12 Posted July 12 14 minutes ago, uini said: kada bi sve bilo moguće, clyburn bi mi bio prvi izbor, čak nevezano za pozicione potrebe. ali opet, ja nisam željko, žele željkoo. Već sam ranije pisao, mislim da je on mina za preskočiti.. 1
*edited by mod Posted July 12 Posted July 12 21 minutes ago, uini said: Da li kupuješ Frenkijev dres kada krene prodaja za ovu sezonu? 1
Recommended Posts