uini Posted July 12 Posted July 12 24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Šklopocija rođeni, kao frankenštajn razumem pojam [rodjeni], samo ne kontam na osnovu cega smatras sastav takvim, jer je A/ prilicno logicno slozen do sada & B/ nismo jos videli 2 od 3 nosioca tj donosioca poena. 1
Kreator Posted July 12 Posted July 12 U vezi ovih potpisanih a neozvaničenih novih košarkaša partizana. Zašto ih novinari jednostavno ne pozovu i pitaju da li su ili nisu potpisali za KK Partizan? Jednostavno novinarstvo a ne resavska škola - jurenje poluinformacija preko tips hot lips.
goofs Posted July 12 Posted July 12 1 hour ago, shimpu said: Pogledao sam ceo klip, korektan igrac Jel zabavnije gledati klip ili random epizodu Srećnih ljudi? 1
Mindaugas Žukauskas Posted July 12 Posted July 12 1 hour ago, uini said: razumem pojam [rodjeni], samo ne kontam na osnovu cega smatras sastav takvim, jer je A/ prilicno logicno slozen do sada & B/ nismo jos videli 2 od 3 nosioca tj donosioca poena. Treba to da klikne sve, u tom smislu je (još uvek) frankenštajn. Videli smo prošle sezone da Željko nije uspeo sve da posloži, iako je nadograđivao na relativno zdravu osnovu
uini Posted July 12 Posted July 12 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Treba to da klikne sve, u tom smislu je (još uvek) frankenštajn. Videli smo prošle sezone da Željko nije uspeo sve da posloži, iako je nadograđivao na relativno zdravu osnovu svaka ekipa koja promeni 4-5 bitnijih igrača treba da klikne, to je za mene van diskusije a kamo ovo gde imate nula igrača u sastavu, balšu ne računam kao faktora. inače, prošlogodišnji sastav je imo, bio vrlo logično sastavljen; to što nisu kliknuli, ne znači da su bili frankenštajn-sastavljeni, ima tu puno drugih faktora od odnosa, preko forme i sveukupne klime/hemije u ekipi. ovogodišnji može da bude baš opasno sastavljen, naravno zavisiće od akvizicije glavnih igrača i njihove forme ali to važi za bilo koju ekipu na planeti zemlji. dovedeni igrači (bar one koje znam, ne znam ovo krilo koje ste upravo komentarisali i backup centra) su baš kompatibilni i sa jasnom vizijom šta treba da bude timski princip & forte. ako se na to utrefi individualni grejtnes nosioca (davies je po meni odličan izbor jednog od tri glavna skorera), biće to super. a možda je frankenštajn ustvari zbog franka kapitena? vive le frank. 1
Popular Post Mindaugas Žukauskas Posted July 12 Popular Post Posted July 12 Dobro brate što me ubijaš u pojam, jasno je da znaš više basketa od mene 1 9 1
Valk Posted July 12 Posted July 12 16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Dobro brate što me ubijaš u pojam, jasno je da znaš više basketa od mene Nezahvalniče, uini samo širi pozitivu po ovom topiku. Treba majicu da kupiš: 1
kud u maglu Simoviću Posted July 12 Posted July 12 na ovaj topik se poštuje dres kod, bar što se tiče struketm Spoiler 1 3 1 1
Nikodije Posted July 12 Posted July 12 32 minutes ago, ZokiAsov said: Sta pise na maji? Obraeffect Owned by Sfero the magical Greek 2
Mindaugas Žukauskas Posted July 12 Posted July 12 1 hour ago, Valkyrie said: Nezahvalniče, uini samo širi pozitivu po ovom topiku. Treba majicu da kupiš: Zovi ga na slavu
Recommended Posts