July 12, 2024Jul 12 24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Šklopocija rođeni, kao frankenštajn razumem pojam [rodjeni], samo ne kontam na osnovu cega smatras sastav takvim, jer je A/ prilicno logicno slozen do sada & B/ nismo jos videli 2 od 3 nosioca tj donosioca poena.
July 12, 2024Jul 12 U vezi ovih potpisanih a neozvaničenih novih košarkaša partizana. Zašto ih novinari jednostavno ne pozovu i pitaju da li su ili nisu potpisali za KK Partizan? Jednostavno novinarstvo a ne resavska škola - jurenje poluinformacija preko tips hot lips.
July 12, 2024Jul 12 1 hour ago, shimpu said: Pogledao sam ceo klip, korektan igrac Jel zabavnije gledati klip ili random epizodu Srećnih ljudi?
July 12, 2024Jul 12 1 hour ago, uini said: razumem pojam [rodjeni], samo ne kontam na osnovu cega smatras sastav takvim, jer je A/ prilicno logicno slozen do sada & B/ nismo jos videli 2 od 3 nosioca tj donosioca poena. Treba to da klikne sve, u tom smislu je (još uvek) frankenštajn. Videli smo prošle sezone da Željko nije uspeo sve da posloži, iako je nadograđivao na relativno zdravu osnovu
July 12, 2024Jul 12 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Treba to da klikne sve, u tom smislu je (još uvek) frankenštajn. Videli smo prošle sezone da Željko nije uspeo sve da posloži, iako je nadograđivao na relativno zdravu osnovu svaka ekipa koja promeni 4-5 bitnijih igrača treba da klikne, to je za mene van diskusije a kamo ovo gde imate nula igrača u sastavu, balšu ne računam kao faktora. inače, prošlogodišnji sastav je imo, bio vrlo logično sastavljen; to što nisu kliknuli, ne znači da su bili frankenštajn-sastavljeni, ima tu puno drugih faktora od odnosa, preko forme i sveukupne klime/hemije u ekipi. ovogodišnji može da bude baš opasno sastavljen, naravno zavisiće od akvizicije glavnih igrača i njihove forme ali to važi za bilo koju ekipu na planeti zemlji. dovedeni igrači (bar one koje znam, ne znam ovo krilo koje ste upravo komentarisali i backup centra) su baš kompatibilni i sa jasnom vizijom šta treba da bude timski princip & forte. ako se na to utrefi individualni grejtnes nosioca (davies je po meni odličan izbor jednog od tri glavna skorera), biće to super. a možda je frankenštajn ustvari zbog franka kapitena? vive le frank.
July 12, 2024Jul 12 Popular Post Dobro brate što me ubijaš u pojam, jasno je da znaš više basketa od mene
July 12, 2024Jul 12 16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Dobro brate što me ubijaš u pojam, jasno je da znaš više basketa od mene Nezahvalniče, uini samo širi pozitivu po ovom topiku. Treba majicu da kupiš:
July 12, 2024Jul 12 32 minutes ago, ZokiAsov said: Sta pise na maji? Obraeffect Owned by Sfero the magical Greek
July 12, 2024Jul 12 1 hour ago, Valkyrie said: Nezahvalniče, uini samo širi pozitivu po ovom topiku. Treba majicu da kupiš: Zovi ga na slavu