Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Šklopocija rođeni, kao frankenštajn

razumem pojam [rodjeni], samo ne kontam na osnovu cega smatras sastav takvim, jer je A/ prilicno logicno slozen do sada & B/ nismo jos videli 2 od 3 nosioca tj donosioca poena.

• Replies 16k
  • Views 800.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

svetimo se za ntilikinu

U vezi ovih potpisanih a neozvaničenih novih košarkaša partizana. Zašto ih novinari jednostavno ne pozovu i pitaju da li su ili nisu potpisali za KK Partizan? Jednostavno novinarstvo a ne resavska škola - jurenje poluinformacija preko tips hot lips.

1 hour ago, shimpu said:

Pogledao sam ceo klip, korektan igrac

Jel zabavnije gledati klip ili random epizodu Srećnih ljudi?

sinoc sam pustio i dalje gledam

Ja gledam drugi put klip, a srecne ljude sam gledao dosta puta

1 hour ago, uini said:

razumem pojam [rodjeni], samo ne kontam na osnovu cega smatras sastav takvim, jer je A/ prilicno logicno slozen do sada & B/ nismo jos videli 2 od 3 nosioca tj donosioca poena.

Treba to da klikne sve, u tom smislu je (još uvek) frankenštajn. Videli smo prošle sezone da Željko nije uspeo sve da posloži, iako je nadograđivao na relativno zdravu osnovu

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Treba to da klikne sve, u tom smislu je (još uvek) frankenštajn. Videli smo prošle sezone da Željko nije uspeo sve da posloži, iako je nadograđivao na relativno zdravu osnovu

svaka ekipa koja promeni 4-5 bitnijih igrača treba da klikne, to je za mene van diskusije a kamo ovo gde imate nula igrača u sastavu, balšu ne računam kao faktora.

inače, prošlogodišnji sastav je imo, bio vrlo logično sastavljen; to što nisu kliknuli, ne znači da su bili frankenštajn-sastavljeni, ima tu puno drugih faktora od odnosa, preko forme i sveukupne klime/hemije u ekipi.

ovogodišnji može da bude baš opasno sastavljen, naravno zavisiće od akvizicije glavnih igrača i njihove forme ali to važi za bilo koju ekipu na planeti zemlji.

dovedeni igrači (bar one koje znam, ne znam ovo krilo koje ste upravo komentarisali i backup centra) su baš kompatibilni i sa jasnom vizijom šta treba da bude timski princip & forte.

ako se na to utrefi individualni grejtnes nosioca (davies je po meni odličan izbor jednog od tri glavna skorera), biće to super.

a možda je frankenštajn ustvari zbog franka kapitena? vive le frank.

• Popular Post

Dobro brate što me ubijaš u pojam, jasno je da znaš više basketa od mene

Hahahahahhahahhaahha

16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dobro brate što me ubijaš u pojam, jasno je da znaš više basketa od mene

Nezahvalniče, uini samo širi pozitivu po ovom topiku.

Treba majicu da kupiš:

f7bcf85014063.56020d8c1e13b.jpg

Sta pise na maji?

na ovaj topik se poštuje dres kod, bar što se tiče struketm

Spoiler

IMG_9496.thumb.jpeg.9bded74a4aba45ace2d89f6a6a5b7977.jpeg

32 minutes ago, ZokiAsov said:

Sta pise na maji?

Obraeffect

Owned by

Sfero the magical

Greek

1 hour ago, Valkyrie said:

Nezahvalniče, uini samo širi pozitivu po ovom topiku.

Treba majicu da kupiš:

f7bcf85014063.56020d8c1e13b.jpg

Zovi ga na slavu :dry: