Kreator Posted July 11 Posted July 11 Mene brine njegova fizička inferiornost. Iako je visok 203 cm on definitivno ne može da brani jače od sebe niti više, tanka ramenca, mršav ali ne i žilav. Nije se oprobao u evroligi, već samo u evrokupu i u fr. prvenstvu gde ima solidne brojke. Ja njega vidim kao pojačanog Nanelija koji može uhvatiti skok više. Voli ponekad i da solira, to mora Željko da ispravi. Dobar je za svič odbranu, svakako. Ja bih ga ređe koristio na 4 u evroligi, pogotovo u odbrani može da nas ukanali. Igra na niskom postu ... pa ne vidim da to ima u svom repertoaru. Ume da iščačka loptu i dobar je u tranziciji. U svakom slučaju sasvim dobro pojačanje sa klupe da unese "živinu".
Mindaugas Žukauskas Posted July 11 Posted July 11 Taman sam mislio da ne uzimam EL pass za ovu sezonu, ali ovu šklopociju od tima mora da pogledam
Mindaugas Žukauskas Posted July 11 Posted July 11 1 hour ago, Kreator said: Neko od grobara napravio kompilaciju našeg pojačanja koje čeka da bude i zvanično proglašen. Koga ne mrzi da gleda, izvolte : Ovaj me jako podseća na Doužera, samo je mršaviji
Kreator Posted July 11 Posted July 11 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Ovaj me jako podseća na Doužera, samo je mršaviji Doužer je inteligentniji igrač i bolje čita igru. Ovaj mršavko je hrabriji od Doužera i voli da uleće direktno na koš, bez straha. Doužer je bolji ballhandler.
Nikodije Posted July 11 Posted July 11 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: To su opet prepisali od onih tips n lips.. Tip sns lips su pre par dana pogodili za Dejvisa
Lord Stef Posted July 11 Posted July 11 20 minutes ago, Kreator said: Doužer je inteligentniji igrač i bolje čita igru. Ovaj mršavko je hrabriji od Doužera i voli da uleće direktno na koš, bez straha. Doužer je bolji ballhandler. Znas kako, nakon Alekse i Douzera daj mi jednog ovakvog, znaci brate samo budi glup i kidisi na kos, dosta je muljanja
ZokiAsov Posted July 11 Posted July 11 15 minutes ago, Nikodije said: Tip sns lips su pre par dana pogodili za Dejvisa Nesto i nabodu. Pisali su u komentarima da je goss done deal, da je moneke maltene zavrsen, lucic isto... sengelija u zvezdu i tako
Kreator Posted July 11 Posted July 11 27 minutes ago, Lord Stef said: Znas kako, nakon Alekse i Douzera daj mi jednog ovakvog, znaci brate samo budi glup i kidisi na kos, dosta je muljanja Slažem se.
uini Posted July 11 Posted July 11 59 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: ali ovu šklopociju od tima ?
Kreator Posted July 11 Posted July 11 (edited) 3 hours ago, Kreator said: Neko od grobara napravio kompilaciju našeg pojačanja koje čeka da bude i zvanično proglašen. Koga ne mrzi da gleda, izvolte : Ume lepo da se ubaci po čeonoj liniji sa ugla terena i u zavisnosti od otvorenosti završi ili na prvi ili drugi obruč. To baš voli da radi, zaledi se u uglu terena, braniču ode za trenutak pažnja ka lopti i - hop! - on se već ubacio pod koš i čeka od pleja loptu. To se valjda zove ulaz iz bekdora (izvinjavam se, nisam stručnjak, možda lupam gluposti). Kada ima loptu u ruci ne komplikuje, ne razmišlja mnogo (lepše rečeno od nema pregled igre ) već bira brza rešenja a to su ; 1. šutne trojku 2. ide na ulaz, onako beskromponisno do kraja 3. doda loptu saigraču ako vidi da je u boljoj poziciji. Kada insistira u napadu da šutne trojku ima preslikane korake/kretnje kao Panter (traži prostor za šut) . Ume solidno da se pozicionira na skoku a u odbrani sam video da ume ponekad da iščačka loptu - ima brze ruke. Kada proceni da igrač u odbrani nije mnogo jači od njega voli da rešava u reketu poluhorogom a kada proceni da ne može do kraja (da ga probije) stane u driblingu i šutne (fade away). Mismečeve kada su u njegovu korist rešava za par sekundi, bez nepotrebnih komplikacija. To su utisci sa nekih prvih pola sata gledanja ovog klipa. Šteta što nema više o njegovoj odbrani. E da, bila je jedna situacija gde je krenuo licem ka košu protiv robusnije četvorke (mislim da je meč protiv Šolea ko gleda video), izgubio je balans pri šutu u vazduhu od kontakta ali se lopta nekako otkotrljala u koš. Edited July 11 by Kreator
Valk Posted July 11 Posted July 11 3 hours ago, Kreator said: Neko od grobara napravio kompilaciju našeg pojačanja koje čeka da bude i zvanično proglašen. izvolte : 3
Kreator Posted July 11 Posted July 11 1 minute ago, Valkyrie said: Nisam ja, ako je ovo insinuacija. Vidim da je klip napravljen pre 8 dana pa mi je prvo na pamet palo da se sa njim bahće samo neko ko navija za Partizan. To mi nekako logično.
Valk Posted July 12 Posted July 12 Pih, ne vidi se da sam u kvotu boldovala i tvoj nick pa insinuirala™ 2
Mindaugas Žukauskas Posted July 12 Posted July 12 6 hours ago, uini said: ? Šklopocija rođeni, kao frankenštajn
Recommended Posts