ToniAdams Posted July 10 Posted July 10 3 hours ago, hooyadahoo said: Sećam se kojota na nekoj utakmici Partizana u Pioniru, ufatila ga kamera kako peva sa Grobarima 🥰🥰🥰 -1 Grobari su pevali sa kojotom 4 hours ago, copkillah said: Lični prijatelj sa Čegijem... -1 Čegi je prijatelj sa kojotom 3
Valk Posted July 11 Posted July 11 21 hours ago, hooyadahoo said: Sećam se kojota na nekoj utakmici Partizana u Pioniru, ufatila ga kamera kako peva sa Grobarima 🥰🥰🥰 Tvrdio da je morao jer je Čegi podviknuo svima da pevaju, pa kaže usro se. Dobro, posle su postali intimusi ali prvi susret je bio scary. Mustafa neprežaljeni. 1 1 1
kud u maglu Simoviću Posted July 11 Posted July 11 2 minutes ago, Valkyrie said: Tvrdio da je morao jer je Čegi podviknuo svima da pevaju, pa kaže usro se. Dobro, posle su postali intimusi ali prvi susret je bio scary. Mustafa neprežaljeni. molio bih bez šipkaškog rečnika 1 2 1
Popular Post Valk Posted July 11 Popular Post Posted July 11 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: molio bih bez šipkaškog rečnika stavi me na IL 11 1
Popular Post hooyadahoo Posted July 11 Popular Post Posted July 11 Mene trlaja na JNA digo za majicu sat i po pre utakmice sa hajdukom, nije bilo još ni 1000 ljudi na jugu, kaže - ustaj, nije ti ovo zapad. I tako prođe on pored mene, bio još sa nekom ekipom, ja sednem opet, on se okrene posle jedno 10 metara i kaže - ne dao bog da sam ti zapamtio facu. prošlo neko vreme, čuvena utakmica sa queens parkom, vodimo 4-0, Englezi imali šansu na severu pred kraj, na jugu panika, svi se penjemo jedan drugom na leđa i krivimo šije da vidimo šta se dešava, na mene neko bukvalno legao otpozadi, ja stresem i dosta grubo odgurnem lika, kad ono trlaja, kaže - ne dao bog da sam ti zapamtio facu 😂😂😂 rekoh, nije dao. You'll never walk alone, Kojote 1 11 1
garmonbozia Posted July 11 Posted July 11 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: To su opet prepisali od onih tips n lips.. Jbt da l' su realni da im je to izvor
Kreator Posted July 11 Posted July 11 Neko od grobara napravio kompilaciju našeg pojačanja koje čeka da bude i zvanično proglašen. Koga ne mrzi da gleda, izvolte : 1
Kreator Posted July 11 Posted July 11 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: de bre po ovoj vrućini da gledam 80min Odgledaj jedno 10-ak minuta. Jako je pokretljiv, ume sa loptom ... nadam se da neće biti plej Ume i za 3, ume i ulaz ... Videću posle još da li ima nešto od odbrambenog repertoara. Dosta je aktivan sa ćoška terena. Skroz ok pojačanje. 1
garmonbozia Posted July 11 Posted July 11 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: de bre po ovoj vrućini da gledam 80min Nije ti Tasa namestio klimu?
kud u maglu Simoviću Posted July 11 Posted July 11 7 minutes ago, garmonbozia said: Nije ti Tasa namestio klimu? ne pitaj, upravo ratujem ja jednim tasinim kolegom 🤬 1
smooth.Op Posted July 11 Posted July 11 32 minutes ago, Kreator said: Odgledaj jedno 10-ak minuta. Jako je pokretljiv, ume sa loptom ... nadam se da neće biti plej Ume i za 3, ume i ulaz ... Videću posle još da li ima nešto od odbrambenog repertoara. Dosta je aktivan sa ćoška terena. Skroz ok pojačanje. Napada licem koš kao Moneke. Ali nema tu eksplozivnost, brzinu i vertikalnost. Mada na oko mi deluje da ima bolji šut, nisam baš detaljno upoređivao statistike, preleteo sam samo. Jeste mlađi par godina, tako da može dodatno da unapredi svoju igru, ali ostaje znak pitanja kako će se snaći na EL nivou. Jer nema igru na postu i pitanje je kako će se snaći protiv brzih četvorki, ili trojki kojo ga budu čuvali. Nije ni tako dobar kater kao Moneke. Trenutno od visokih (Džouns, Dejvis i Majk) imamo različit set veština i po dvojica se mogu kombinovati. Živo me zanima kakav će biti taj igrač na 4 što se očekuje.
Recommended Posts