Vasilij Zajcev Posted July 10 Posted July 10 Konvertit, što rekao Dačić, još kad je bio dete malo...ustvari, pusti, teška priča. 5
uini Posted July 10 Posted July 10 36 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: hoces reci moze iz driblinga, posto spot upt sut nije samo otvoren sut. moze, naravno, ali vrlo, vrlo retko. bonga je spot up suter. prosle sezone u evroligi sutnuo je 9 suteva iz driblinga (pogodio 2) i to uglvanom kada je morao, na isteku vremena ili kada ga bezobrazno puste da sutne. na svetskom je recimo sutnuo celih 0 suteva iz driblinga. inace mislim da je ok potpis, falio je takav igrac prosle sezone. ne moze "iz driblinga" ali moze prosto da se digne & sutne dok mu je defanzivna ruka na licu, to je sposoban i to je dovoljno.
goofs Posted July 10 Posted July 10 Mene kod Bonge najviše brine jer čovek izgleda kao da ima 49 godina i da je proveo radni vek kopajući rudu u Majdanpeku. 1 7 1
uini Posted July 10 Posted July 10 Just now, Кристофер Лумумбо said: naravno, ali i to je spot up sut. pa okej ali ujedno i diskutabilno. i to dizanje zahteva neku fintu, hesi; drugim recima, ne mogu da ga 1/1 zovem spotup. ali da, na to sam mislio.
Milošica Posted July 10 Posted July 10 5 minutes ago, goofs said: Mene kod Bonge najviše brine jer čovek izgleda kao da ima 49 godina i da je proveo radni vek kopajući rudu u Majdanpeku. Poslali ga Nemci za Rio Tinto.
Jimmy Kowalski Posted July 10 Posted July 10 22 minutes ago, goofs said: Mene kod Bonge najviše brine jer čovek izgleda kao da ima 49 godina i da je proveo radni vek kopajući rudu u Majdanpeku. Bez starca nema udarca.. Inace, sad kad je bilo koskanje na mecu Fra - Nem, prva misao koja mi je prosla glavu kada sam video naslov je da su se dohvatili Frank i Isaac. Srecom nisu..
BWA Posted July 10 Posted July 10 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Bez starca nema udarca.. Inace, sad kad je bilo koskanje na mecu Fra - Nem, prva misao koja mi je prosla glavu kada sam video naslov je da su se dohvatili Frank i Isaac. Srecom nisu.. To čuvaju za top 8.
hooyadahoo Posted July 10 Posted July 10 Sećam se kojota na nekoj utakmici Partizana u Pioniru, ufatila ga kamera kako peva sa Grobarima 🥰🥰🥰 2 1
April Posted July 10 Posted July 10 57 minutes ago, hooyadahoo said: Sećam se kojota na nekoj utakmici Partizana u Pioniru, ufatila ga kamera kako peva sa Grobarima 🥰🥰🥰 Kojot je u stvari Vasa Micić, ali glupo je da odajemo podatke iz RL
Milošica Posted July 10 Posted July 10 1 minute ago, April said: Kojot je u stvari Vasa Micić, ali glupo je da odajemo podatke iz RL Pa da. Grobar.
Popular Post Lord Stef Posted July 10 Popular Post Posted July 10 Vratilo Potoka ot, negde u ovo doba sledece godine bice "Igranje za Partizan uopste nije stresno, osecam se bolje nego ikad" Isaac Bonga, 26 11
Recommended Posts