Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 9 Popular Post Posted July 9 pozvani smo na turnir u atini 20. i 21. septembar, pao, makabi, efes i mi igra se na panatenaiko stadionu 13
arheolog1981 Posted July 9 Posted July 9 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pozvani smo na turnir u atini 20. i 21. septembar, pao, makabi, efes i mi igra se na panatenaiko stadionu Jokara dolazi kao počasni gost da odveze krug-dva Bio sam na tom stadionu, vrhunsko mesto za gledati bukvalno bilo šta 2 1
copkillah Posted July 9 Posted July 9 42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: luka & kuzma zašto odgovaraš na trik pitanja?
kud u maglu Simoviću Posted July 9 Posted July 9 1 minute ago, copkillah said: zašto odgovaraš na trik pitanja? prvo su mi pali na pamet oni leskovčani/piroćanci/vranjanci 1 1
smooth.Op Posted July 9 Posted July 9 (edited) Hahaha Bio Sale Obradović u 6.75 podkastu. Žalio se da mu klima duva direkt u glavu i da im je loš aparat za kafu. Kad je seo udario kolenom u nogaru, trljao koleno celu emisiju. * kraj vica Edited July 9 by smooth.Op
bradilko Posted July 9 Posted July 9 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: luka & kuzma likovi debilana najveca. likovi izbegavanje tema. gistro kosarkaski 1 1
Mindaugas Žukauskas Posted July 9 Posted July 9 Bio je Lukovski dobar kod njih, iako su se svim silama trudili da oni budu u prvom planu i kažu nešto bolje i pametnije od njega. Luki je prava oldskul glava
bradilko Posted July 9 Posted July 9 7 minutes ago, smooth.Op said: Hahaha Bio Sale Obradović u 6.75 podkastu. Žalio se da mu klima duva direkt u glavu i da im je loš aparat za kafu. Kad je seo udario kolenom u nogaru, trljao koleno celu emisiju. * kraj vica jebote secam se iz kraja saleta obradovica i uvalina. stalno su bili zajedno. ovaj mutav a i drugi. najjaci blam kad se ovaj spustio da poljubi grb. jebote poslw svega, trofeji medalje trener uspesan.. ovde nokautirao topica, znam likove iz future i dan danas pricaju o nokautu topica kao aktu najjaceg smrada a nije mala konkurencija
Lord Stef Posted July 9 Posted July 9 Majk Dzejms je kralj realno, secam se scene dok je bio u Bruklinu, na terenu Durent, Harden i Irving a Majk tapka loptu, ne jebe zivu silu i trazi da igra iso 8
goofs Posted July 9 Posted July 9 35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: prvo su mi pali na pamet oni leskovčani/piroćanci/vranjanci retko neprijatan humor 3 1
MiddleClass Posted July 9 Posted July 9 53 minutes ago, arheolog1981 said: Bio sam na tom stadionu, vrhunsko mesto za gledati bukvalno bilo šta +1
hooyadahoo Posted July 9 Posted July 9 1 hour ago, smooth.Op said: Hahaha Bio Sale Obradović u 6.75 podkastu. Žalio se da mu klima duva direkt u glavu i da im je loš aparat za kafu. Kad je seo udario kolenom u nogaru, trljao koleno celu emisiju. * kraj vica Jeftin pokušaj romika da destabilizuje Tasu 1
kud u maglu Simoviću Posted July 9 Posted July 9 12 minutes ago, ZokiAsov said: Kaze urbonas da moneke ostaje u baskiji pao mi je kamen sa srca
Recommended Posts