Vasilij Zajcev Posted July 8 Posted July 8 16 minutes ago, Kreator said: Izgleda da dolazak Dejvisa ne znači i odustajanje od Nikole. Zavisi od toga da li ćemo uspeti da uvaljamo Kabokla negde + da se dogovorimo sa Atinjanima. S obzirom kako igra Kaboklo za Brazil, onaj njegov menadžer mamlaz će verovatno nekoga pronaći, pa ćemo mu i mi oprostiti kaznu. ttps://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/gotovo-brendon-dejvis-potpisao-za-partizan-mozzart-bet/486620 Trebalo bi Dejvis da bude prva opcija kod Željka Obradovića za narednu sezonu na poziciji centra. Ali, očekuje se, verovatno, dolazak još jednog igrača, ukoliko se klub rastane sa Brunom Kaboklom, koji je izrazio želju da ide. Partizan je do sada od novajlija doveo Ifea Lundberga, Frenka Entilikinu, Vanju Marinkovića, koje je zvanično predstavio, a očekuje se i promocija Sterlinga Brauna, Isaka Bonge, Tajrisa Džonsa, Ajzee Majka i Marija Nakića, kao i Arijana Lakića. Na listi želja su Čima Moneke, Nikola Milutinov... Mislim da je to sa Milutinovim dimna bomba.. Nisam ispratio šta je bilo s ugovorom Luke Božića ili onog Baslaća ali pre tu vidim takvo pojačanje, nego nekog afirmisanog igrača.
Milošica Posted July 8 Posted July 8 (edited) Nije se ništa spektakularno desilo sa Nikolom i Olijem. Slična situacija kao sa Panterom i Zekom(preuzimanje velikog ugovora), ali nije ni u jednom trenutku bilo blizu razrešenja. Sve je bilo u početnoj fazi. Edited July 8 by Milošica 1
lord_s Posted July 8 Posted July 8 Lozim se u punom gasu Goss, Nilikina Lundberg, Marinkovic, Lakic Bonga, Sterling, Nakic Berta, Pokusevski, Beslac Milutinov, Davies, Jones
johan nagel Posted July 8 Posted July 8 Четворка нам је некако најбитније појачање јер је Ледеј био стуб тима а и бекап четворка је (ваљда) тај неки Мајк који има нула евролигашких минута у каријери, може се рећи да је мачка у џаку. Дакле ту баш нема места промашају. Милитинов је капирам отпао сад с овим потписом, некако не би имало превише смисла улупати толику лову на њега и Дејвиса на једној позицији. Океј Дејвис може да покрије и четири злу не требало али је замишљен као тицапе претпостављам.
kud u maglu Simoviću Posted July 8 Posted July 8 24 minutes ago, Milošica said: Na 4 može onaj dobar tamnoputi iz NBA, neću metiljave belce. 1
ubibobi Posted July 8 Posted July 8 2 hours ago, Milošica said: Slična situacija kao sa Panterom i Zekom(preuzimanje velikog ugovora) Za toliki ugovor Panter nam je ove sezone propisno jebao keve da ga prekrstih u Spoiler Kevin Partner A sada, ispratiću se sam, hvala 8
ToniAdams Posted July 8 Posted July 8 Plus nula pomoć države i Vučića za razliku od komšija, nismo isti 1
Kreator Posted July 8 Posted July 8 (edited) 4 hours ago, lord_s said: Lozim se u punom gasu Goss, Nilikina Lundberg, Marinkovic, Lakic Bonga, Sterling, Nakic Berta, Pokusevski, Beslac Milutinov, Davies, Jones Na ovog si zaboravio. Skloni Bertansa koji neće doći (a ne verujem ni da će Pokuševski takođe). Edited July 8 by Kreator
uini Posted July 9 Posted July 9 ^nemojte da klikcete na ovo; odgledao sam ntilikinu i sada mi stalno stizu suggestions; tako mi je za vreme pandemije trebalo 2x nedelje da se oslobodim nekog teoreticara zavere sa jutjuba, jer sam hteo argumentovano da polemisem sa fanom teorija zavere kojeg poznajem.
ToniAdams Posted July 9 Posted July 9 2 hours ago, uini said: ^nemojte da klikcete na ovo; odgledao sam ntilikinu i sada mi stalno stizu suggestions; tako mi je za vreme pandemije trebalo 2x nedelje da se oslobodim nekog teoreticara zavere sa jutjuba, jer sam hteo argumentovano da polemisem sa fanom teorija zavere kojeg poznajem. Ista priča, lik je ishakovao algoritam, nemam drugo tumačenje 1
Tresko Posted July 9 Posted July 9 2 hours ago, uini said: ^nemojte da klikcete na ovo; odgledao sam ntilikinu i sada mi stalno stizu suggestions; tako mi je za vreme pandemije trebalo 2x nedelje da se oslobodim nekog teoreticara zavere sa jutjuba, jer sam hteo argumentovano da polemisem sa fanom teorija zavere kojeg poznajem. Verovatnije je da si tog tipa toliko udavio dosadjivanjem, da je ili izvršio samoubistvo, ili pogasio sve naloge svuda i pobegao sa interneta glavom bez obzira. 6
Recommended Posts