Kreator Posted July 7 Posted July 7 Ništa, onda bez Berte : 1: Goss, Ntilikina 2: Lundberg, Brown, Lakić 3: Vanja, Bonga 4: Chima, Mike 5: Milutinov (Davies), Jones, Balsa
Jimmy Kowalski Posted July 7 Posted July 7 (edited) Vise je Brown trojka nego Vanja.. edit: I fali ti Nakic Edited July 7 by Jimmy Kowalski 1
Kreator Posted July 7 Posted July 7 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Vise je Brown trojka nego Vanja.. edit: I fali ti Nakic Da, slažem se. A pošto Želimir želi da ima oko 17 igrača, ako se ne varam, treba tu dodati još neko ime. Daj onda i Dejvisa i Mikutinova. 1: Goss, Ntilikina 2: Lundberg, Vanja, Lakić, Nakić 3: Brown, Bonga 4: Chima, Mike 5: Milutinov, Davies, Jones, Balša Još trojicu treba dodati.
Kreator Posted July 7 Posted July 7 (edited) 2 minutes ago, Kreator said: Da, slažem se. A pošto Želimir želi da ima oko 17 igrača, ako se ne varam, treba tu dodati još neko ime. Daj onda i Dejvisa i Mikutinova. 1: Goss, Ntilikina 2: Lundberg, Vanja, Lakić, Nakić 3: Brown, Bonga 4: Chima, Mike 5: Milutinov, Davies, Jones, Balša Još trojicu treba dodati. Evo ostavićemo Avramovića pošto je pod ugovorom. Neka bude treća opcija na pleju. 1: Goss, Ntilikina, Avramović 2: Lundberg, Vanja, Lakić, Nakić 3: Brown, Bonga 4: Chima, Mike 5: Milutinov, Davies, Jones, Balša Fale onda još dvojica. Edited July 7 by Kreator
Dankan Ajdaho Posted July 7 Posted July 7 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: @Dankan ne vidim šta si mi odgovorio, obrisalo mi mim Pošalji na pm ako želiš Rekao sam da se Želimir u ovom mandatu nije proslavio u radu sa mladim igračima, te da eventualni dolazak Pokuševskog ne znači da će on napredovati ili eksplodirati najednom u Partizanu. 1
Nikodije Posted July 7 Posted July 7 (edited) Uh, 4 čiste petice. Ne verujem, to ima samo kod Čovića. Koliko su vam blizu ova 3 kapitalca? Nešto nisam baš siguran da su izvesni, svi imaju ugovore. Edited July 7 by Nikodije
ToniAdams Posted July 7 Posted July 7 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Za to vreme, Aleksa Avramović na umu ima samo jedno – reprezentaciju Srbije! Zato nas baš nimalo nije iznenadila njegova reakcija kada smo mu pomenuli klub. Ili klubove. Kako hoćete. Sve te priče koje sluša već danima. Da li mu sve to remeti koncentraciju? Možda odvlači pažnju? Šta se zaista dešava? Odgovor je kratak… I vrlo jasan. “Ne zanimaju me te priče, trista posto sam fokusiran na reprezentaciju”, rekao je Avramović za Meridian sport. I još… “Šta će biti sa klubom, to me ne zanima. U smislu da me u ovom trenutku ne dotačinje. Šta bude, biće.” *Ne dotiče
Milošica Posted July 7 Posted July 7 (edited) 2 hours ago, levi said: kakva prljava kampanja protiv Alekse, nije uopšte to rekao Ne znam da li je dobro interpretirano to što je rekao, ali još od ovog momenta sve što kaže uzimam sa rezervom. Edited July 7 by Milošica 1 1
Milošica Posted July 7 Posted July 7 22 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ma gde on, vidis da se zenta da pozove Zokija. Skupio sam hrabrost. 1
Midžeta Posted July 7 Author Posted July 7 2 hours ago, Milošica said: ali još od ovog momenta sve što kaže uzimam sa rezervom. Ko Aleksa ili Dankanara? 1 1
Kreator Posted July 7 Posted July 7 11 minutes ago, sasailic said: Brendon Dejvis izgleda startna petica. Kome? Za koga je potpisao pošto za nas nije. Nema vesti. 1
Recommended Posts