Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Dajte i Bertu i Pokua, igraćemo petorke sa pet 3ki, šta je najgore što može da se desi

• Replies 16k
  • Views 800.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

28 minutes ago, goofs said:

Dajte i Bertu i Pokua, igraćemo petorke sa pet 3ki, šta je najgore što može da se desi

da opet ne osvojimo EL?

2 hours ago, az67 said:

Pecarski u Americi, plej Parežanin, a Obradović u vojsci - otišao malo pre Maribora. U zatvoru je bio u prvom delu prethodne sezone, kad smo igrali Kup šampiona.

parezanin, zamenio ga za orceva.

parezaninu tata or djed bio neki general?

Nešto sumnjam da bi sa Pokuom ispalo kako treba.

Nit je Žoc trener za njega, nit mi deluje da bi ga pritisak afirmativno radio, a ima i faktor Nikola Kalinić preko puta.

13 hours ago, Nikodije said:

Ima i da Dario Šarić ide u Evropu, čudim se da ga niko nije povezao sa KKP

Dario potpisao za Denver.

5 minutes ago, napadaj said:

Dario potpisao za Denver.

To je samo dolazak u Evropu sa više koraka. 

Derozan hoće da potpiše za Partizan, ali samo ako Željko smanji sujetu za jedno 30%.

23 minutes ago, Tresko said:

Derozan hoće da potpiše za Partizan, ali samo ako Željko smanji sujetu za jedno 30%.

Željko mu nudi 5%, videćemo da li će se naći negde između.

može, al da zove željka duško

Duško, Željko, potato, potato. Samo sujeta ga tera da se zbog toga buni.

15 hours ago, Kreator said:

Znači pesimista si. Pa i ja sam. A voleo bih da ga nekako privolimo da dođe. Samo ne bi mogao da cepa swich :D.

Kums je mislio - Milutinovu daleko lijepa kuca od Partizana - nego nema srca da ti kaze :fantom:

giphy.gif?cid=9b38fe91h4l9iivfsrpuyztccj

Što se mene tiče svako ko može da da veliki doprinos igri i rezultatima je dobrodošao u KK Partizan, pa tako i Milutinov.

1 hour ago, *edited by mod said:

To je samo dolazak u Evropu sa više koraka. 

Takozvana greška u koracima :fantom: