goofs Posted July 6 Posted July 6 Dajte i Bertu i Pokua, igraćemo petorke sa pet 3ki, šta je najgore što može da se desi 3
copkillah Posted July 6 Posted July 6 28 minutes ago, goofs said: Dajte i Bertu i Pokua, igraćemo petorke sa pet 3ki, šta je najgore što može da se desi da opet ne osvojimo EL? 1 1
bradilko Posted July 6 Posted July 6 2 hours ago, az67 said: Pecarski u Americi, plej Parežanin, a Obradović u vojsci - otišao malo pre Maribora. U zatvoru je bio u prvom delu prethodne sezone, kad smo igrali Kup šampiona. parezanin, zamenio ga za orceva. parezaninu tata or djed bio neki general?
kralj Posted July 7 Posted July 7 Nešto sumnjam da bi sa Pokuom ispalo kako treba. Nit je Žoc trener za njega, nit mi deluje da bi ga pritisak afirmativno radio, a ima i faktor Nikola Kalinić preko puta. 1 1
Kreator Posted July 7 Posted July 7 Koliko novinari ništa ne znaju počeli su od očaja da čitaju forume: https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/37729/pokusevski-u-partizanu/vest
napadaj Posted July 7 Posted July 7 13 hours ago, Nikodije said: Ima i da Dario Šarić ide u Evropu, čudim se da ga niko nije povezao sa KKP Dario potpisao za Denver.
*edited by mod Posted July 7 Posted July 7 5 minutes ago, napadaj said: Dario potpisao za Denver. To je samo dolazak u Evropu sa više koraka.
Tresko Posted July 7 Posted July 7 Derozan hoće da potpiše za Partizan, ali samo ako Željko smanji sujetu za jedno 30%.
copkillah Posted July 7 Posted July 7 23 minutes ago, Tresko said: Derozan hoće da potpiše za Partizan, ali samo ako Željko smanji sujetu za jedno 30%. Željko mu nudi 5%, videćemo da li će se naći negde između.
Tresko Posted July 7 Posted July 7 Duško, Željko, potato, potato. Samo sujeta ga tera da se zbog toga buni.
MiddleClass Posted July 7 Posted July 7 15 hours ago, Kreator said: Znači pesimista si. Pa i ja sam. A voleo bih da ga nekako privolimo da dođe. Samo ne bi mogao da cepa swich . Kums je mislio - Milutinovu daleko lijepa kuca od Partizana - nego nema srca da ti kaze 1
Kreator Posted July 7 Posted July 7 Što se mene tiče svako ko može da da veliki doprinos igri i rezultatima je dobrodošao u KK Partizan, pa tako i Milutinov.
ubibobi Posted July 7 Posted July 7 1 hour ago, *edited by mod said: To je samo dolazak u Evropu sa više koraka. Takozvana greška u koracima
Recommended Posts