Dankan Ajdaho Posted July 6 Posted July 6 Lik je insajder otprilike ko ja, što se babi htilo, to joj se i snilo. 2
Kreator Posted July 6 Posted July 6 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Lik je insajder otprilike ko ja, što se babi htilo, to joj se i snilo. Ma nebitan je lik, bitna je vest oko Vezenkova za koju smatram da je šansa da se ostvari veća od 50%.
Dankan Ajdaho Posted July 6 Posted July 6 Mislim da je insajd™ da će Oly škartirati Milutinova budalaština, ali ajd da vidimo.
Jimmy Kowalski Posted July 6 Posted July 6 Evo sad ce krenuti isto nagadjanja, akording tu maj sorsiz..
Nikodije Posted July 6 Posted July 6 Ima i da Dario Šarić ide u Evropu, čudim se da ga niko nije povezao sa KKP
Kreator Posted July 6 Posted July 6 1 minute ago, Nikodije said: Ima i da Dario Šarić ide u Evropu, čudim se da ga niko nije povezao sa KKP On će kod Atamana.
copkillah Posted July 6 Posted July 6 4 minutes ago, Nikodije said: Ima i da Dario Šarić ide u Evropu, čudim se da ga niko nije povezao sa KKP Video sam na par mesta "Zorane, reaguj"
Jimmy Kowalski Posted July 6 Posted July 6 Savic da zaprati Devonte Grahama. Da reaguje na vreme ako ne pronadje angazman preko. 1
Plissken Posted July 6 Posted July 6 Jalen Smith upravo dominira u 4/4 protiv Dominikanske republike. Koliko je samo zveri Zeljko napravio i pustio dalje, sve u cilju osnazivanja Evropske kosarke, a niko hvala da kaze... 1 1
Recommended Posts