Dankan Ajdaho Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Lik je insajder otprilike ko ja, što se babi htilo, to joj se i snilo. 2
Kreator Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Lik je insajder otprilike ko ja, što se babi htilo, to joj se i snilo. Ma nebitan je lik, bitna je vest oko Vezenkova za koju smatram da je šansa da se ostvari veća od 50%.
Dankan Ajdaho Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Mislim da je insajd™ da će Oly škartirati Milutinova budalaština, ali ajd da vidimo.
Jimmy Kowalski Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Evo sad ce krenuti isto nagadjanja, akording tu maj sorsiz..
Nikodije Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Ima i da Dario Šarić ide u Evropu, čudim se da ga niko nije povezao sa KKP
Kreator Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 1 minute ago, Nikodije said: Ima i da Dario Šarić ide u Evropu, čudim se da ga niko nije povezao sa KKP On će kod Atamana.
copkillah Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 4 minutes ago, Nikodije said: Ima i da Dario Šarić ide u Evropu, čudim se da ga niko nije povezao sa KKP Video sam na par mesta "Zorane, reaguj"
Jimmy Kowalski Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Savic da zaprati Devonte Grahama. Da reaguje na vreme ako ne pronadje angazman preko. 1
Plissken Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Jalen Smith upravo dominira u 4/4 protiv Dominikanske republike. Koliko je samo zveri Zeljko napravio i pustio dalje, sve u cilju osnazivanja Evropske kosarke, a niko hvala da kaze... 1 1
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 partizan ne dovodi velike igrače, on ih stvara 6
Recommended Posts