Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
Just now, Kreator said:

Znači pesimista si. Pa i ja sam. A voleo bih da ga nekako privolimo da dođe. Samo ne bi mogao da cepa swich :D.

S druge strane, Dejvis kida svič odbranu.

Posted
Just now, Milošica said:

S druge strane, Dejvis kida svič odbranu.

Ok, nemam ništa protiv Dejvisa, šta više voleo bih da dođe. Ali da li mi uopšte pitamo za njega? Šta kaže tapšač leđa, Zoki?

Posted
Just now, Kreator said:

Ok, nemam ništa protiv Dejvisa, šta više voleo bih da dođe. Ali da li mi uopšte pitamo za njega? Šta kaže tapšač leđa, Zoki?

Pitali smo, baš smo pitali.

Pitamo li i dalje - ne znam. Već dva dana mi kulira poruku, a da pozovem ne smem.

• Hvala 1
Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Već dva dana mi kulira poruku, a da pozovem ne smem.

Plašiš se posledica? 

• Haha 1
Posted

Moma je dobro i prošao, ima Zoki baš tešku ručicu :winkglasses:

• +1 1
Posted
39 minutes ago, Kreator said:

Da vidimo sada ... 

Nemojte prenositi opskurne likove sa interneta ko boga vas molim. Ako bude necega, objavice telesport ili eventualno potpisani novinari sa mozzarta i meridijana. Ovo ostalo su sve cista nagadjanja i izmisljotine da se lozi masa.

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Nemojte prenositi opskurne likove sa interneta ko boga vas molim. Ako bude necega, objavice telesport ili eventualno potpisani novinari sa mozzarta i meridijana. Ovo ostalo su sve cista nagadjanja i izmisljotine da se lozi masa.

Ili Milošica pre svih njih. 

Posted

Ma gde on, vidis da se zenta da pozove Zokija.

• Haha 2
Posted

Kad već spominjemo Telesport :

Saga oko statusa Bruna Kabokla se nastavlja. Brazilac ima poziv Makabija iz Tel Aviva, ali i dalje važeći ugovor sa Partizanom. Renomirani izraelski portal „Sport 5“ piše da Makabi Tel Aviv ozbiljno razmatra dovođenje Kabokla, i vide ga kao idealnu zamenu za Džoša Niba koji je prešao u Milano.

Međutim, problem za Makabi je Kaboklova želja da se vrati u NBA ligu. Izraelci takođe navode da je Kaboklo napustio Partizan pre kraja finalne serije sa Crvenom zvezdom, zbog čega ga čeka novčana kazna. Njegov agent pokušava da raskine ugovor sa crno-belima.

„Sport 5“ piše da će Kaboklo pokušati da se preko Letnje lige domogne NBA lige, što je moguće samo ako se Brazil na kvalifikacionom turniru u Rigi ne plasira na Olimpijske igre u Parizu. Kaboklo je za sada jedan od najboljih igrača brazilskog tima na tom turniru.

Saga oko njegovog statusa u Partizanu još uvek nije završena, a uskoro ćemo saznati da li će Kaboklo završiti u Tel Avivu. Prema pisanju izraelskih medija, Makabi je takođe zainteresovan i za Aleksu Avramovića.

https://telesport.rs/makabi-zove-kaboklo-se-necka-brazilac-se-nada-ovom-pozivu/

Posted

Spisak ko će sve da ide iz Olija ako se vrati Vezenkov je sve duži i duži. Polako preti da se približi i Žocovom nukovanju.

Ono što je meni trenutno najzanimljivije je da odjednom lete ugovori na po 5 godina. Hezonja, Tavares, pominje se da će i Sašo da ima na 5 godina, MJ uzeo još 3 a biće ih sigurno još. Deluje mi da bi moglo biti povezano sa pominjanim Seleri Kepom tj neki način izvrdavanja tipa da kada ga uvedu neće se odnositi na postojeće ugovore već samo nove.

• +1 4
Posted
1 minute ago, *edited by mod said:

Deluje mi da bi moglo biti povezano sa pominjanim Seleri Kepom tj neki način izvrdavanja tipa da kada ga uvedu neće se odnositi na postojeće ugovore već samo nove.

Ti si opasan, socijalna inteligencija izuzetna.

• Haha 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, Kreator said:

Da vidimo sada ... 

• Haha 1
Posted

Problem in the whole story :violina:

Kakva kaubojština od engleskog

• Haha 1
Posted (edited)

@Dankan Ajdaho Nisam baš revnosni pratilac tog lika. Vidim da ti jesi i želiš da poentiraš da je slabo šta pogodio?

Ako je istina da Vezenkov dolazi, a verovatno da da https://sportando.basketball/en/sasha-vezenkov-reportedly-signs-the-largest-contract-in-olympiacos-history/ mora se napraviti mesta (u parama) za njegovih 17 + 3 miliona evra koje treba da zaradi.

Tako da će ovu vest verovatno pogoditi.

Edited by Kreator