Eleniko Posted June 13 Posted June 13 razmišljam o odlasku odavde, žacnulo me što me ne želite pa ako me ne bude bilo, evo nek vam se nađe za sreću i pomenite me 1
Nikodije Posted June 13 Posted June 13 37 minutes ago, Eleniko said: razmišljam o odlasku odavde, žacnulo me što me ne želite pa ako me ne bude bilo, evo nek vam se nađe za sreću i pomenite me Kkp pravi rekonstrukciju na svim poljima. Smučila im se čak i ciganska ekipa ovde, ne samo Đuša, Trifa, Jare i ostali. Hteli bi i neku novu cigansku postavu, a ne znaju da mogu da im dođu samo gori. 1 1
Heaviside Posted June 13 Posted June 13 (edited) pravi se prava domaća baza željko konačno pobedio sujetu i počeo da uči od doktora Čovića Dobar potez. biće tesno KLS finale za par godina (aba neće postojati) kad vam se baza slegne i nadogradi Edited June 13 by Heaviside 1 1 1
Eleniko Posted June 13 Posted June 13 38 minutes ago, Heaviside said: pravi se prava domaća baza željko konačno pobedio sujetu i počeo da uči od doktora Čovića Dobar potez. biće tesno KLS finale za par godina (aba neće postojati) kad vam se baza slegne i nadogradi biće dobra hemija prvenstva grobosi - baza doktor nebojša - kiselina
Kreator Posted June 13 Posted June 13 (edited) 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: Čuj me Željko sada! Reci Zokiju da kontaktira Andoru. Poziv željno očekuje Mihajlo Andrić. Edited June 13 by BlackGeorge
Dankan Ajdaho Posted June 13 Posted June 13 Jel bio ovaj kvalitetan tekst već? https://pescanik.net/hajka-na-zeljka/ 1
copkillah Posted June 13 Posted June 13 u tekstu je opisano ponašanje onih najglasnijih cigana na forumu 2
kud u maglu Simoviću Posted June 13 Posted June 13 38 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Jel bio ovaj kvalitetan tekst već? https://pescanik.net/hajka-na-zeljka/ ima i duletov intervju u vremenu jedna medijska ofanziva po drugosrbijancima
ZokiAsov Posted June 13 Posted June 13 Pbg najavljuje monekea, moli ljude da ga spamuju na instagramu 4
Milošica Posted June 13 Posted June 13 3 minutes ago, ZokiAsov said: Pbg najavljuje monekea, moli ljude da ga spamuju na instagramu Ostoja upregao sinove da cimaju Hezonju, a pbgovce Čimu.
lord_s Posted June 13 Posted June 13 (edited) Nisam za Monekea Edit - Nisam ni za povratak Madara cek da otvorim ostale portale da vidim za koga jos nisam Edited June 13 by lord_s 1
copkillah Posted June 13 Posted June 13 10 minutes ago, lord_s said: Nisam za Monekea Edit - Nisam ni za povratak Madara cek da otvorim ostale portale da vidim za koga jos nisam el je ovo neki kontramaler? 1
Recommended Posts