kud u maglu Simoviću Posted July 3 Posted July 3 46 minutes ago, napadaj said: Eno i Tegeltiji Instagram ugasio nalog Sad je prilika da Željko eliminiše i ove sa juga i vrati Kimija oteralo i spikera 3
Popular Post Milošica Posted July 3 Popular Post Posted July 3 Doužer u Minesoti. Želimir preporodio još jednog igrača 3 5 5 1
ZokiAsov Posted July 3 Posted July 3 Napravio tri igraca za nba za dve godine. Vise od miska i severne karoline zajedno 2 6
Milošica Posted July 3 Posted July 3 (edited) 2 hours ago, Vasilij Zajcev said: Ja se nadam da se zezaš, iako sam stotinama puta ostao zabezeknut koliko ljudi ne umeju da uče iz svojih grešaka.. Ovde bukvalno velikim neonskim svetlima na nebu iznad piše "MIROTIĆ!" Ne zezam se, ali neće saga još dugo trajati, kakav god da bude ishod. Btw, tržište na 4 je užasno skromno, čak i kad se osvrnemo na te granične G liga/NBA igrače. Edited July 3 by Milošica 1
Kreator Posted July 3 Posted July 3 3 hours ago, Dankan Ajdaho said: Ovi naši slepci završili sklapanje tima, moraću da prebacim fokus na ovaj topić 3
Dankan Ajdaho Posted July 4 Posted July 4 Ko je do sada kod vas zvanično potpisao, da je klub objavio? Dakle ne tvrdnje dobro upućenih insajdera. 1
uini Posted July 4 Posted July 4 ^ntilikina, koji pokriva tri pozicije u napadu, cetiri u odbrani, daklem, treba im jos centar. 5
Tresko Posted July 4 Posted July 4 13 hours ago, Milošica said: Željko bacio sve karte na Monekea, opet ćemo se krpiti na silu ako propadne transfer Znači krpićemo se na silu.
Dankan Ajdaho Posted July 4 Posted July 4 4 hours ago, uini said: ^ntilikina, koji pokriva tri pozicije u napadu, cetiri u odbrani, daklem, treba im jos centar. Jesi gledao svog idola protiv Turske?
uini Posted July 4 Posted July 4 8 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Jesi gledao svog idola protiv Turske? nije mi idol već moje odraslo, veliko, atletski superiorno dete. nisam do sada pogledao ništa basketa. vidim da je za 12mins imao 3/3 iz igre, 2/2 za 3, 1/1 za 2, 2 ast, 1x ukradena, 1x prodata. al' vidim da su otrtili turke 50 razlike, tako da je okej što nisam gledao. 1
Popular Post shimpu Posted July 4 Popular Post Posted July 4 Hriste boze raspeti i sveti Nas Partizan u top10 leti Otislo je trinaest igraca Zeljkova je sujeta najjaca Nikad vise jedanaesto mesto Mila majko, sestro i nevesto 4 8 2
Recommended Posts