napadaj Posted July 3 Posted July 3 7 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Ovde bukvalno velikim neonskim svetlima na nebu iznad piše "MIROTIĆ!" Ja pročitao SPORTIĆ 1 9 1
Dankan Ajdaho Posted July 3 Posted July 3 Ovi naši slepci završili sklapanje tima, moraću da prebacim fokus na ovaj topić 2
Dankan Ajdaho Posted July 3 Posted July 3 A sad ozbiljno, kompletiranje tima 3. jul, to se nije desilo nikada, šta sad da radimo dva meseca mi zavisnici???
Ted Posted July 3 Posted July 3 16 minutes ago, ZokiAsov said: Mozda bi trebalo da pokusamo opet mirotu sad kad se slegla prasina malo poziciju povređenog igrača tri godine uspešno pokriva Koprivica......nema mesta za Mirotu plus je lik baksuz, ja mislim da on nikada ništa nije osvojio, mislim klubovi u kojima je igrao.....barem u skorije vreme
Jimmy Kowalski Posted July 3 Posted July 3 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said: A sad ozbiljno, kompletiranje tima 3. jul, to se nije desilo nikada, šta sad da radimo dva meseca mi zavisnici??? Kriziraj ko i svaki normalni zavisnik.. 1 1
Ted Posted July 3 Posted July 3 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said: A sad ozbiljno, kompletiranje tima 3. jul, to se nije desilo nikada, šta sad da radimo dva meseca mi zavisnici??? pa razmišljaje o rekonstukciji.....nemoj da budete nespremni, ko po običaju......to vam obično dođe tamo oko pozne jeseni 1
Ted Posted July 3 Posted July 3 (edited) 5 minutes ago, lord_s said: U kojoj smo mi fazi, shortlisting? pa u onoj fazi u kojoj sam ja bio kada sam kupio stan u kome živim sada......guli sve do betona i iz početka ostala bila jedna klima koja je radila (Koprivica)......još uvek radi Edited July 3 by Ted 2
napadaj Posted July 3 Posted July 3 Eno i Tegeltiji Instagram ugasio nalog Sad je prilika da Željko eliminiše i ove sa juga i vrati Kimija 8
hooyadahoo Posted July 3 Posted July 3 2 minutes ago, lord_s said: U kojoj smo mi fazi, shortlisting? Čišćenja spam foldera 8
ZokiAsov Posted July 3 Posted July 3 11 minutes ago, napadaj said: Eno i Tegeltiji Instagram ugasio nalog Sad je prilika da Željko eliminiše i ove sa juga i vrati Kimija Sta je sledece? Cempija da otera? 2
lord_s Posted July 3 Posted July 3 Mora da se izlanuo onom poslednjom objavom (ne znam kojom, nemam IG) pa mu Zeljko i Zoki zatvarali nalog pred njegovim ocima 1
Recommended Posts