smooth.Op Posted July 3 Posted July 3 Željko pod hitno da nađe trojicu da se s njima tali oko izvlačenja para iz kluba, nema smisla ovako sve da tera.
ZokiAsov Posted July 3 Posted July 3 Ne bih da provociram, samo da postavim jedno pitanje. Da li se nekada desilo da je neko oterao sve igrace iz kluba? Mislim da se nije do sada pisalo o tome 3 1 1
Nikodije Posted July 3 Posted July 3 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: U Hirošimi je bilo preživelih. Pa i ovde je preživeo Koprivica
Eleniko Posted July 3 Posted July 3 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: U Hirošimi je bilo preživelih. Sedam dana posle pečurke proradio gradski tramvaj, pametnom dosta 1
Jimmy Kowalski Posted July 3 Posted July 3 2 minutes ago, Nikodije said: Pa i ovde je preživeo Koprivica Za sada. Ali Robija ne prasta. 3
lord_s Posted July 3 Posted July 3 (edited) Dok ga ne vidim na aerodromu sa sve kartom u jednom pravcu za Dubai (edit Ho Shi Min ili Hiroshimu Dragonflies), ne verujem nista Edited July 3 by lord_s
lord_s Posted July 3 Posted July 3 Jeste, ali nikad se nije ovoliko pisalo o tome ili nije, ali se bas puno pisalo o tome kako bi to izgledalo, neki su cak dosli dotle da usporede sa Vietnamom, Hirosimom, pa sto da ne i Holokaustom ( jebote ) Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo forum?
Dankan Ajdaho Posted July 3 Posted July 3 Minvajl Laso uzbuđen jer se vratio kući, na promociji pričao o Hauardu i Monekeu: "Srećan sam što ih 3. jula imam u timu."
hooyadahoo Posted July 3 Posted July 3 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: U Hirošimi je bilo preživelih. Bubašvabe i ćoki
Kreator Posted July 3 Posted July 3 12 minutes ago, ToniAdams said: Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo tim? 1 minute ago, lord_s said: Jeste, ali nikad se nije ovoliko pisalo o tome ili nije, ali se bas puno pisalo o tome kako bi to izgledalo, neki su cak dosli dotle da usporede sa Vietnamom, Hirosimom, pa sto da ne i Holokaustom ( jebote ) Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo forum?
*edited by mod Posted July 3 Posted July 3 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Minvajl Laso uzbuđen jer se vratio kući, na promociji pričao o Hauardu i Monekeu: "Srećan sam što ih 3. jula imam u timu." Klasika, eto klub bi ga pustio ali ne da laso ispod Milke. Skroz legit. Nece Čima da pravi frku i ako ostane
Jimmy Kowalski Posted July 3 Posted July 3 9 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Minvajl Laso uzbuđen jer se vratio kući, na promociji pričao o Hauardu i Monekeu: "Srećan sam što ih 3. jula imam u timu." A 4. jula? 2 2
ZokiAsov Posted July 3 Posted July 3 17 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Minvajl Laso uzbuđen jer se vratio kući, na promociji pričao o Hauardu i Monekeu: "Srećan sam što ih 3. jula imam u timu." Ruzno je sto si napisao da laso ima minival 1
Recommended Posts