Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Željko pod hitno da nađe trojicu da se s njima tali oko izvlačenja para iz kluba, nema smisla ovako sve da tera. 

• Replies 16k
  • Views 800.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Ne bih da provociram, samo da postavim jedno pitanje. Da li se nekada desilo da je neko oterao sve igrace iz kluba? 

Mislim da se nije do sada pisalo o tome

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

U Hirošimi je bilo preživelih.

Pa i ovde je preživeo Koprivica

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Sedam dana posle pečurke proradio gradski tramvaj, pametnom dosta

Neko je ovde napisao da i on ide.

2 minutes ago, Nikodije said:

Pa i ovde je preživeo Koprivica

Za sada.

Ali Robija ne prasta.

Dok ga ne vidim na aerodromu sa sve kartom u jednom pravcu za Dubai (edit Ho Shi Min ili Hiroshimu Dragonflies), ne verujem nista

Edited by lord_s

Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo tim?

Jeste, ali nikad se nije ovoliko pisalo o tome
ili nije, ali se bas puno pisalo o tome kako bi to izgledalo, neki su cak dosli dotle da usporede sa Vietnamom, Hirosimom, pa sto da ne i Holokaustom ( jebote :D )

Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo forum?

Minvajl

Laso uzbuđen jer se vratio kući, na promociji pričao o Hauardu i Monekeu: "Srećan sam što ih 3. jula imam u timu."

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Bubašvabe i ćoki

12 minutes ago, ToniAdams said:

Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo tim?

1 minute ago, lord_s said:

Jeste, ali nikad se nije ovoliko pisalo o tome
ili nije, ali se bas puno pisalo o tome kako bi to izgledalo, neki su cak dosli dotle da usporede sa Vietnamom, Hirosimom, pa sto da ne i Holokaustom ( jebote :D )

Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo forum?

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Minvajl

Laso uzbuđen jer se vratio kući, na promociji pričao o Hauardu i Monekeu: "Srećan sam što ih 3. jula imam u timu."

Klasika, eto klub bi ga pustio ali ne da laso ispod Milke. Skroz legit. Nece Čima da pravi frku i ako ostane 

9 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Minvajl

A 4. jula?

17 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Minvajl

Ruzno je sto si napisao da laso ima minival