smooth.Op Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Željko pod hitno da nađe trojicu da se s njima tali oko izvlačenja para iz kluba, nema smisla ovako sve da tera.
ZokiAsov Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Ne bih da provociram, samo da postavim jedno pitanje. Da li se nekada desilo da je neko oterao sve igrace iz kluba? Mislim da se nije do sada pisalo o tome 3 1 1
Nikodije Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: U Hirošimi je bilo preživelih. Pa i ovde je preživeo Koprivica
Eleniko Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: U Hirošimi je bilo preživelih. Sedam dana posle pečurke proradio gradski tramvaj, pametnom dosta 1
Jimmy Kowalski Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 2 minutes ago, Nikodije said: Pa i ovde je preživeo Koprivica Za sada. Ali Robija ne prasta. 3
lord_s Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 (edited) Dok ga ne vidim na aerodromu sa sve kartom u jednom pravcu za Dubai (edit Ho Shi Min ili Hiroshimu Dragonflies), ne verujem nista Edited July 3, 2024 by lord_s
ToniAdams Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo tim? 1
lord_s Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Jeste, ali nikad se nije ovoliko pisalo o tome ili nije, ali se bas puno pisalo o tome kako bi to izgledalo, neki su cak dosli dotle da usporede sa Vietnamom, Hirosimom, pa sto da ne i Holokaustom ( jebote ) Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo forum?
Dankan Ajdaho Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Minvajl Laso uzbuđen jer se vratio kući, na promociji pričao o Hauardu i Monekeu: "Srećan sam što ih 3. jula imam u timu."
hooyadahoo Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: U Hirošimi je bilo preživelih. Bubašvabe i ćoki
Kreator Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 12 minutes ago, ToniAdams said: Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo tim? 1 minute ago, lord_s said: Jeste, ali nikad se nije ovoliko pisalo o tome ili nije, ali se bas puno pisalo o tome kako bi to izgledalo, neki su cak dosli dotle da usporede sa Vietnamom, Hirosimom, pa sto da ne i Holokaustom ( jebote ) Jel se ikad ranije desilo da neko promeni ceo forum?
*edited by mod Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Minvajl Laso uzbuđen jer se vratio kući, na promociji pričao o Hauardu i Monekeu: "Srećan sam što ih 3. jula imam u timu." Klasika, eto klub bi ga pustio ali ne da laso ispod Milke. Skroz legit. Nece Čima da pravi frku i ako ostane
Jimmy Kowalski Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 9 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Minvajl Laso uzbuđen jer se vratio kući, na promociji pričao o Hauardu i Monekeu: "Srećan sam što ih 3. jula imam u timu." A 4. jula? 2 2
ZokiAsov Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 17 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Minvajl Laso uzbuđen jer se vratio kući, na promociji pričao o Hauardu i Monekeu: "Srećan sam što ih 3. jula imam u timu." Ruzno je sto si napisao da laso ima minival 1
Recommended Posts