ZokiAsov Posted July 3 Posted July 3 Balsu prebaciti u odbojkaski klub i idemo totalni reset, novi imidz, sve novo 2 1
MiddleClass Posted July 3 Posted July 3 4 hours ago, napadaj said: Aleksa je poludeo od svetskog prvenstva i otad igra kao bez glave. Željku je tražio da zakasni dva dana na pripreme, zato što je imao da obiđe još dve škole na turneji posle prvenstva. Željko mislio da je lud. U decembru sam slušao od jednog Obradovićevog prijatelja da jedva čeka da se reši Alekse i da ne može da ga vidi očima otkako je prs'o zbog uspeha sa reprezentacijom. Kazem ja da su reprezentacije zlo. Sve izgubili dabogda!
garmonbozia Posted July 3 Posted July 3 16 minutes ago, kralj said: Ja sam čuo i da bi Balša da ide. I za njega je bolja neka Igokea. Šteta, pokazao je neki potencijal na početku, ali i njega su isto povrede i bolesti žestoko unazadile. Mogao bi da bude legit rim protector/backup centar.
kralj Posted July 3 Posted July 3 Just now, garmonbozia said: I za njega je bolja neka Igokea. Šteta, pokazao je neki potencijal na početku, ali i njega su isto povrede i bolesti žestoko unazadile. Mogao bi da bude legit rim protector/backup centar. Možda, mada ja u njega nikada nisam verovao, a gledao sam ga prilično još dok je igrao za Florida State dok je Scottie Barnes ulazio sa klupe. Smajli je mnogo veći potencijal.
uini Posted July 3 Posted July 3 24 minutes ago, garmonbozia said: Trifa isto out, Balša ostade kao Highlander ovo mi je već neki fazon, svi ste zasrali u svom departmanu, svi ćete da letite. nadam se da neće biti doživljeno kao patkometrija ali moj utisak je da je ova čistka signal da je bila velika kataklizma u odnosima u sastavu i da željko principijelno ne želi nikoga da ostavi. zanimljivo u svakom slučaju.
garmonbozia Posted July 3 Posted July 3 Nije patkometrija, meni je još u januaru delovalo da je prsla i svlačionica i sve i da je do kraja bilo samo odrađivanje posla. 3
Midžeta Posted July 3 Author Posted July 3 Đe update, taman sam se investirala da pratim kad ono nema vise, tugica
uini Posted July 3 Posted July 3 2 minutes ago, garmonbozia said: Nije patkometrija, meni je još u januaru delovalo da je prsla i svlačionica i sve i da je do kraja bilo samo odrađivanje posla. prsne svlačionica često ali ostanu neki pravoverni, nebitno da li iz pravednih ili nepravednih razloga. ovo je ground zero, bukvalno čovek-željko ne želi da vidi nikoga ko je već kročio u svlačionicu.
Kreator Posted July 3 Posted July 3 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/avramovic-ne-ostaje-u-partizanu-odlaze-i-trifunovic-i-jaramaz/486188 Odlična vest. Ajmo iz početka, totalni reset osim fikusa Koprivice. Nije štetan za svlačionicu a i treba nam domaći. Tu će biti Vanja, Lakić i Nakić. Ajde sada minimum trojica za prvu petorku. 1
goofs Posted July 3 Posted July 3 7 minutes ago, uini said: prsne svlačionica često ali ostanu neki pravoverni, nebitno da li iz pravednih ili nepravednih razloga. ovo je ground zero, bukvalno čovek-željko ne želi da vidi nikoga ko je već kročio u svlačionicu. Pa istina je verovatno negde izmedju, bilo je govora da smo nudili produzenje nekim igracima, ali za manje pare nego su oni ocekivali. Ali za vecinu je čistka, da. 7
lord_s Posted July 3 Posted July 3 Kako se redjaju vesti o odlascima, da se zabrinu Karaicic, onaj ekonom i Tegi jr frst impresns. 3 3
ToniAdams Posted July 3 Posted July 3 Ne znam, meni ovo na neki način kenjanje po svom minulom radu i selekciji u prošle dve sezine, ono brt, jel moguće da ni jednog nisi kako treba ubo 3 1
Recommended Posts