Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, shimpu said:

Sta mislite o Monekeu? Kakve su sanse da dodje i kakav vam se cini kao igrac?

Nije loš, ide u Barsu

Posted (edited)

Mene više interesuje ova priča oko Gosa i dolazak petice. Moramo odličnog pleja da nabavimo. Moneke ako dođe, dođe.

Ne verujem da će Smit biti produžen, koliko se da primetiti Željko želi sve da očisti osim Koprivice. A ovo oko ostanka Smita ako ne dođe Gos mi deluje nekako bezveze. Problemi su koliko vidim udomljavanje Jaramaza kao i Aleksa koji su pod ugovorom a verovatno Željko želi da ih se otarasi, uz to Aleksa želi da ide. Aleksa je svakako bolji igrač od Jaramaza i naći će neki klub, sa Jaramazom će već biti povuci potegni.

A igre u reprezentaciji malo imaju veze sa klupskom igrom. 

Edited by Kreator
Posted
1 hour ago, copkillah said:

Nije loš, ide u Barsu

Super, neka ide u Barsu. Mada je ovo verovatno neko tvrđenje pazara od strane Baskonije. 

Verovatno će Moneke ići u Partizan a baski hoće da izvuku još neki evro više sa ovim pričama. Izgleda da su naši baš zapeli za njega.

Posted
On 1. 7. 2024. at 10:49, harper lee said:

Prekrsicu sopstveni savet kolegama ciganima ali jednostavno moram da pitam auditorijum - da li je ikada iko u kosarci video ovakvu cistku jednog tima.

Jesam ja ove sezone u Kls klubu gde mi igra sin :D

Posted
12 hours ago, napadaj said:

E hvala Isusu Hristu i Alahu, konačno bez tog mentola i njegove glupe žene.

A suterski kamp si zaboravio :D

Posted
31 minutes ago, Kreator said:

Mene više interesuje ova priča oko Gosa i dolazak petice. Moramo odličnog pleja da nabavimo. Moneke ako dođe, dođe.

Pa sad, izbor je skroman. Goss, Shorts i Jones iz Valensije su oni sa kojima smo pregovarali da je poznato. Svi pod ugovorima.

Posted
49 minutes ago, Kreator said:

Ne verujem da će Smit biti produžen, koliko se da primetiti Željko želi sve da očisti osim Koprivice.

Na žalost, tako je.  Jayleen o KKP govori u prošlom vremenu 

On će na OI biti u izlogu i svestan je da će obezbediti nov ugovor. Tek ćemo se češati kako smo ga lagano izgubili. 

• +1 1
Posted

Plasman Hrvatske na OI je još uvek na dugačkom štapu, moguće da tog izloga neće ni biti

• +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Pa sad, izbor je skroman. Goss, Shorts i Jones iz Valensije su oni sa kojima smo pregovarali da je poznato. Svi pod ugovorima.

Znam. I to me jako brine. Na kraju, ako ne uspemo da ih privolimo da potpišu za nas, bićemo prinuđeni da idemo u ameriku i da moljakamo košarkaše da dođu kod nas a ne da čekaju mesecima angažman u nba. Takva epizoda iz pređašnjeg iskustva se obično ne završi hepiendom za Partizan. ako na kraju nekoga i privolimo i dođu, igraće preko one stvari ko PJ, čuvaće noge čekajući da ih se sete neki preko bare. Pa čak i te niže lige od NBA danas daju dovoljno para da im ne pada na pamet da idu u evropu. A postaju sve skuplji i skuplji ... 

Ako ne uspeju da privole Gosa odmah napasti TJ i završiti ga. Dža ili Bu.

Edited by Kreator
Posted

Gos bi bio pun pogodak, lepo nas je sahranio svaki put kad je igrao protiv nas ali je igračina. Nešto mi ne deluje da je u hajpu i da smo mu ostali u srcu inače bi se iscimao da dodje.

U svakom slučaju, ekipa nam je dosta tvrda i ratnička. Sve sad zavisi od organizatora igre i kuda sa Jaramazom. 

Aleksa mi je išao na ganglije ali ima mesta za njega ovde u ovom sistemu. 

• +1 1
Posted

Iskusno cekamo Olimpijadu da Aleksa poslovicno poludi pa da mu se cena udvostruci. Jos jedna partija kao protiv Kanade i ima da ga uvaljamo u neki Detroit za 3 miliona

• +1 2
Posted

Aleksa je poludeo od svetskog prvenstva i otad igra kao bez glave. Željku je tražio da zakasni dva dana na pripreme, zato što je imao da obiđe još dve škole na turneji posle prvenstva. Željko mislio da je lud. U decembru sam slušao od jednog Obradovićevog prijatelja da jedva čeka da se reši Alekse i da ne može da ga vidi očima otkako je prs'o zbog uspeha sa reprezentacijom.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
9 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Pretpostavljam da je ovo i redosled prioriteta. Meni je Shorts baš igračina, tona energije nevjerovatna brzina i skraćen frejm. Dominirao je u EC prošle godine, doduše uzimao je dosta nerezonskih šuteva direktno iz driblinga pa otuda i loši procenti za 3 poena, ali kada ubaci u petu niko ga neće stići. Skraćen je poput našeg Jaga, ali je dosta snažniji i prodorniji, na sve to jaaaako zajebana stvar što je ljevak i što odlično kontroliše tijelo u vazduhu i zna upiti kontakt tako da direktno napada obruč i dosta dobro finišira, ima i zajeban flouter, kao i sajd step. Očekujem da momak baš eksplodira ove godine, nije neki asistent, ali otvara dosta prostora i vjerujem da se čak i tu može dosta toga uraditi i popraviti. Ostaje samo da se vidi da li će moći da pravi toliku razliku i na višem nivou zbog boljeg rim protctiona, ali iskreno vjerujem da hoće, naročito ako se dobro ishendluje i koristi se periodično. Lik koj je u stanju sam promjeniti tok utakmice i urnisati kompletnu protivničku ekipu, sa njim je svaka polukontra u stvari kontra, gotovo nemoguće ga je sustići, a i ako neko uspije ovaj izdrži kontakt i lagano finišira oko obruča. Ako nahvatate nekog centra koji ima dobro izlazno dodavanje, baš će biti tona poena iz kontre i polukontre (ovo sve naravno šbb kbb). Na drugom kraju parketa nije totalno nezainteresovan, ali skraćen frejm ga čini gotovo neupotrebljivim, ako na brzinu i lucidnost izvuče koju ukradenu, to je to, ali zna i ispasti kao iz voza. Nije za nosioca i prvog pleja, ali recimo sa Ifeom bi baš legao, ali mislim da se ŽOC-u malo zgadilo to što nema prvog pleja pa je fokus na Gosu, koji overal i jeste bolji igrač.

• +1 3
Posted

karaicic out - jesper23 in! @zoc?

• +1 2
Posted

Ma uzeti obojicu i rešiti spoljne pozicije.