Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

• Replies 16k
  • Views 800.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Vildoza zvanično u Oliju.

Sad da vidimo ima li to veze sa Gosom.

tasa 1/1

🎯

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

uh ubacivao je i vlado šćepanović te hero ball-ove

anđušara bi ubo hb protiv krke, al bi ga pojela trema protiv virusa npr

tu poslednju loptu bi najpre dao nanulici, on to pogađa sve i da šutira 0/5 pre toga

Bila ona jedna protiv romika, mislim Džile bio trener, kad je Novica ubo buzzer beater a da bukvalno nijednu sekundu utakmice nismo vodili i na kraju pobedili. 

Da, Šćepa ih je isto imao, bila i ona kecmanova dvojka protiv Žalgirisa mislim

Protiv Efesa je bilo to. A mislim da je Efes i Luca sahranio jednom dvojkom iza kosa :D 

Dao i OJ protiv mrske Cedevite u Areni.

7 minutes ago, Lord Stef said:

Protiv Efesa je bilo to. A mislim da je Efes i Luca sahranio jednom dvojkom iza kosa :D 

To je bilo u final4 sezoni. Mislim da je te i sezone pre toga Pera Božić ubacio brat-bratu jedno 5-6 trojki uz svuk sirene, što za pobedu što za produžetak. Sve u ABA ligi, ali neviđeno nas je sralo. Naravno, nakon svega toga i Kecman.

2 hours ago, goofs said:

kuću i okućnicu i celu živinu iz ambara

Ako se dobro sećam, Kalenić je menuto tricu u poslednjem minutu pete utakmice ABA finala pre dve godine i time prelomio meč, i to napad nakon što smo mi fulali svoju priliku.

Volters

Pik, svic, lopta Kalini koji zida onog malog procelavog crnca pleja, spejsing savrsen, ugurava ga u sred reketa i strpljivo ceka pomoc koja stize iz coska, fintira pas u cosak ka Holinsu, dvojica partizanovih igraca rotiraju na pozicije u kalinicevom vidnom polju, jedan u cosak, drugi sa Voltersa za njim na 45 gde je taj bio, volters mu "ulazi u ledja" i ostaje sam na samoj granici kalinicevog perifernog vida, ide pas i volters je sam kao duh...

Mnogo jednostavno, nula filozofije i mnogo tesko da se tako savrseno izvede. Vintage Radonja.

6 minutes ago, Heaviside said:

...Mnogo jednostavno, nula filozofije i mnogo tesko da se tako savrseno izvede. Vintage Radonja....

GQ_oE8lXkAAjXyA?format=jpg&name=small

Jedan od ranijih koji pamtim je buzzer beater Nenada Canka u EL protiv Olimpijakosa, u nekoj socijalnoj hali, frljoka o tablu. Probacu da pronadjem ako je ikako moguce

Ipak nije bilo o tablu, pamcenje me izdaje :D ali secam se da sam cak i kao klinac mislio 'e da ga jebem ako Canak resi MA TAKO JE MAJSTORE'

Edited by Lord Stef

Sad čovek ne liči na sebe

brno dezintegrisao crnogorce u kvalifikacijama za oi

25p 9s 3b 34pir

Biće valjda bolji od Jaramaza, zaključak ove analize. :fantom:

40 minutes ago, Milošica said:

Sad čovek ne liči na sebe

Al što ima ženu...

On i Vlada Dragutinović, višestruki laurelati prestižnog priznanja Vansen Kasel...

12 minutes ago, Kreator said:

Biće valjda bolji od Jaramaza, zaključak ove analize. :fantom:

Daj boze da bude..