Milošica Posted July 2 Posted July 2 Vildoza zvanično u Oliju. Sad da vidimo ima li to veze sa Gosom.
hooyadahoo Posted July 2 Posted July 2 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: uh ubacivao je i vlado šćepanović te hero ball-ove anđušara bi ubo hb protiv krke, al bi ga pojela trema protiv virusa npr tu poslednju loptu bi najpre dao nanulici, on to pogađa sve i da šutira 0/5 pre toga Bila ona jedna protiv romika, mislim Džile bio trener, kad je Novica ubo buzzer beater a da bukvalno nijednu sekundu utakmice nismo vodili i na kraju pobedili. Da, Šćepa ih je isto imao, bila i ona kecmanova dvojka protiv Žalgirisa mislim
Lord Stef Posted July 2 Posted July 2 Protiv Efesa je bilo to. A mislim da je Efes i Luca sahranio jednom dvojkom iza kosa 1
goofs Posted July 2 Posted July 2 7 minutes ago, Lord Stef said: Protiv Efesa je bilo to. A mislim da je Efes i Luca sahranio jednom dvojkom iza kosa To je bilo u final4 sezoni. Mislim da je te i sezone pre toga Pera Božić ubacio brat-bratu jedno 5-6 trojki uz svuk sirene, što za pobedu što za produžetak. Sve u ABA ligi, ali neviđeno nas je sralo. Naravno, nakon svega toga i Kecman. 2
Heaviside Posted July 2 Posted July 2 2 hours ago, goofs said: kuću i okućnicu i celu živinu iz ambara Ako se dobro sećam, Kalenić je menuto tricu u poslednjem minutu pete utakmice ABA finala pre dve godine i time prelomio meč, i to napad nakon što smo mi fulali svoju priliku. Volters Pik, svic, lopta Kalini koji zida onog malog procelavog crnca pleja, spejsing savrsen, ugurava ga u sred reketa i strpljivo ceka pomoc koja stize iz coska, fintira pas u cosak ka Holinsu, dvojica partizanovih igraca rotiraju na pozicije u kalinicevom vidnom polju, jedan u cosak, drugi sa Voltersa za njim na 45 gde je taj bio, volters mu "ulazi u ledja" i ostaje sam na samoj granici kalinicevog perifernog vida, ide pas i volters je sam kao duh... Mnogo jednostavno, nula filozofije i mnogo tesko da se tako savrseno izvede. Vintage Radonja. 1 5
Nebojsa Posted July 2 Posted July 2 6 minutes ago, Heaviside said: ...Mnogo jednostavno, nula filozofije i mnogo tesko da se tako savrseno izvede. Vintage Radonja.... 6
Lord Stef Posted July 2 Posted July 2 (edited) Jedan od ranijih koji pamtim je buzzer beater Nenada Canka u EL protiv Olimpijakosa, u nekoj socijalnoj hali, frljoka o tablu. Probacu da pronadjem ako je ikako moguce Ipak nije bilo o tablu, pamcenje me izdaje ali secam se da sam cak i kao klinac mislio 'e da ga jebem ako Canak resi MA TAKO JE MAJSTORE' Edited July 2 by Lord Stef 4
kud u maglu Simoviću Posted July 2 Posted July 2 brno dezintegrisao crnogorce u kvalifikacijama za oi 25p 9s 3b 34pir
Vasilij Zajcev Posted July 2 Posted July 2 40 minutes ago, Milošica said: Sad čovek ne liči na sebe Al što ima ženu... On i Vlada Dragutinović, višestruki laurelati prestižnog priznanja Vansen Kasel... 1 2
Jimmy Kowalski Posted July 2 Posted July 2 12 minutes ago, Kreator said: Biće valjda bolji od Jaramaza, zaključak ove analize. Daj boze da bude..
Recommended Posts