Ted Posted July 2 Posted July 2 (edited) ja da sam na Anđušinom mestu, ciljao bih neki klub iz EK, za nastavak karijere. nivo gde možeš da budeš nosilac i bitan faktor. šta ja znam, bolje bi da postanem lokalna legenda u Klužu, nego da sedim na klupi u Albi ili Valensiji ili tako nešto dobro, i Dubai je verovatno solidna finansijska opcija, ali neće igrati Evropu, ako sam dobro shvatio.....bar naredne sezone Edited July 2 by Ted
copkillah Posted July 2 Posted July 2 Da se malo manje ložio i da je odrađivao posao koji se od njega traži, bez mnogo izleta u nekošeno, utisak bi bio znatno bolji. Ovako, sve najbolje i hvala mu. 1
shimpu Posted July 2 Posted July 2 Andjusa hvala za sve osvojene titule. Srecno u daljoj karijeri i nadam se da ces lepo saradjivati sa Gosom i Monekeom u Dubaiju
Choda Posted July 2 Posted July 2 6 minutes ago, uini said: gledao sam dovoljno utakmica partizana u euroleague i nešto ovih jačih u aba. statistika je tu samo da ne bude da pričam u prazno. dečko šutira vrlo konstantno makar tri aktuelne sezone i na vrlo visokom nivou za tri i sa linije. tu nema eye testa koji će reći da je nedovoljno konstantan u svojim vrlinama, pošto su mu upravo to vrline. samo kontam da se taj aspekt očekuje a sranja koja napravi nerviraju. Jel bi ga pre gledao u Partizanu ili Zvezdi sledece sezone?
shimpu Posted July 2 Posted July 2 Andjusa hvala ti za sve neprespavane noci koje si nam omogucio svojim izgubljeninm loptama u kontrama 3 na 1, promasenim zicerima i greskama u koracima
shimpu Posted July 2 Posted July 2 Andjusa hvala ti sto si jos dok si igrao za Hemofarm udarao redom igrace Partizana u onoj masovnoj tuci 1 2
Milošica Posted July 2 Posted July 2 8 minutes ago, uini said: kad vidi frankieja, sam će da izađe napolje i ode pod tuš. Pa jel baš toliko lep 1
garmonbozia Posted July 2 Posted July 2 41 minutes ago, uini said: možda su jednostavno očekivanja od njega bila nerealna, on lik igra to što igra. garbage time stat padding da se vratim na ono od pre neki dan, da li bi pre dao Anđušiću ili Kaliniću da šutira odlučujuću trojku?
uini Posted July 2 Posted July 2 (edited) 18 minutes ago, Choda said: Jel bi ga pre gledao u Partizanu ili Zvezdi sledece sezone? ma ne bih ja ništa, samo kažem da lik igra upravo to što igra godinama. edit @garmonbozia, ako je otvoren sut, definitivno andjusicu. on drugi sut ne sme da uzima ali za otvoren sut je jedan od boljih u evropi. probably. isto bih mu dao da izvede slobodnjake pre kalinarija. Edited July 2 by uini
shimpu Posted July 2 Posted July 2 Secas li se Danilo, da li mozes da zaboravis Pozelis li Danilo, jos nekome zube da polomis 2
garmonbozia Posted July 2 Posted July 2 40 minutes ago, uini said: @garmonbozia, ako je otvoren sut, definitivno andjusicu. on drugi sut ne sme da uzima ali za otvoren sut je jedan od boljih u evropi. probably. isto bih mu dao da izvede slobodnjake pre kalinarija. zanimljivo, ja bih stavio kuću pre na kalinu da će pogoditi bilo koji bitan šut nego anđušu 5
goofs Posted July 2 Posted July 2 kuću i okućnicu i celu živinu iz ambara Ako se dobro sećam, Kalenić je menuto tricu u poslednjem minutu pete utakmice ABA finala pre dve godine i time prelomio meč, i to napad nakon što smo mi fulali svoju priliku. 2
shimpu Posted July 2 Posted July 2 Ja Kalinica ne volim jer nas je karindzao u svakom derbiju. Doduse, i Andjusic je
Recommended Posts