Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2024 Popular Post Posted July 1, 2024 1 hour ago, Kreator said: 16
Vasilij Zajcev Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 I nisu ubili nego druknuli.. A Aleksa je drukara stara.. Nego, šta mislite, koliko mogu da iznose obeštećenja za Aleksu i Bruna?
genaro Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 3 minutes ago, Vasilij Zajcev said: I nisu ubili nego druknuli.. A Aleksa je drukara stara.. Nego, šta mislite, koliko mogu da iznose obeštećenja za Aleksu i Bruna? 3 4
Heaviside Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 0 dinara za Aleksu Bruno da vrati pola para koje je dobio, na ostatak da zaboravi i može da ide
ZokiAsov Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 39 minutes ago, lord_s said: Amin, u istom smo sosu. Sesti sprat, nadogradnja stare zgrade, suncana strana posle 14h, izolacija sta li je to... Zovi Tasu 4
MiddleClass Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 1 hour ago, Vasilij Zajcev said: I nisu ubili nego druknuli.. A Aleksa je drukara stara.. Nego, šta mislite, koliko mogu da iznose obeštećenja za Aleksu i Bruna? Bruno se namece
Vasilij Zajcev Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 Pogled neuprljan mišlju je verovatno najbolji opis nekoga koji sam čuo u poslednje vreme...kakav duduk, jbt. Inače, znao sam da ova kataklizma napolju nije bila bez razloga, osvanuo je tužan dan za Treska - njegov miljenik je našao novi klub u Sand City-ju..
Tresko Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 12 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Pogled neuprljan mišlju je verovatno najbolji opis nekoga koji sam čuo u poslednje vreme...kakav duduk, jbt. Inače, znao sam da ova kataklizma napolju nije bila bez razloga, osvanuo je tužan dan za Treska - njegov miljenik je našao novi klub u Sand City-ju.. Konačno, nadam se da je tačno. Da i tom beskorisnom smradu vidimo ledja. To je jedno od najvećih pojačanja. 3
Tresko Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 Inače, kako portali po principu lepa naša srpska jeziko opisuju dešavanja u Partizanu: Quote "ni po babu ni po stručevima", remont ekipe za narednu sezone.
Kreator Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 (edited) Anđušić pronašao novi klub Srpski košarkaš Danilo Anđušić napustiće ekipu Partizana i prema najavama pojačati ekipu Dubaija. https://www.b92.net/sport/kosarka/aba/36289/andusic-ide-u-dubai/vest NJegovo kmečanje preko portala da ga Željko zadrži nije urodilo plodom. Srećan mu put. Neka ostane tamo do kraja karijere samo u Partizan da se ne vraća. edit: zar nije njemu istekao ugovor? mediji pišu da ima važeći ugovor. Edited July 2, 2024 by Kreator
napadaj Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 E hvala Isusu Hristu i Alahu, konačno bez tog mentola i njegove glupe žene. 2
goofs Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 Znači Đuša, Danguba i Leon Radošević. Biće sexy košarke podno Burž Kalife. 1
Recommended Posts