Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 1 Popular Post Posted July 1 1 hour ago, Kreator said: 16
Vasilij Zajcev Posted July 1 Posted July 1 I nisu ubili nego druknuli.. A Aleksa je drukara stara.. Nego, šta mislite, koliko mogu da iznose obeštećenja za Aleksu i Bruna?
genaro Posted July 1 Posted July 1 3 minutes ago, Vasilij Zajcev said: I nisu ubili nego druknuli.. A Aleksa je drukara stara.. Nego, šta mislite, koliko mogu da iznose obeštećenja za Aleksu i Bruna? 3 4
Heaviside Posted July 1 Posted July 1 0 dinara za Aleksu Bruno da vrati pola para koje je dobio, na ostatak da zaboravi i može da ide
ZokiAsov Posted July 1 Posted July 1 39 minutes ago, lord_s said: Amin, u istom smo sosu. Sesti sprat, nadogradnja stare zgrade, suncana strana posle 14h, izolacija sta li je to... Zovi Tasu 4
MiddleClass Posted July 1 Posted July 1 1 hour ago, Vasilij Zajcev said: I nisu ubili nego druknuli.. A Aleksa je drukara stara.. Nego, šta mislite, koliko mogu da iznose obeštećenja za Aleksu i Bruna? Bruno se namece
Vasilij Zajcev Posted July 2 Posted July 2 Pogled neuprljan mišlju je verovatno najbolji opis nekoga koji sam čuo u poslednje vreme...kakav duduk, jbt. Inače, znao sam da ova kataklizma napolju nije bila bez razloga, osvanuo je tužan dan za Treska - njegov miljenik je našao novi klub u Sand City-ju..
Tresko Posted July 2 Posted July 2 12 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Pogled neuprljan mišlju je verovatno najbolji opis nekoga koji sam čuo u poslednje vreme...kakav duduk, jbt. Inače, znao sam da ova kataklizma napolju nije bila bez razloga, osvanuo je tužan dan za Treska - njegov miljenik je našao novi klub u Sand City-ju.. Konačno, nadam se da je tačno. Da i tom beskorisnom smradu vidimo ledja. To je jedno od najvećih pojačanja. 3
Tresko Posted July 2 Posted July 2 Inače, kako portali po principu lepa naša srpska jeziko opisuju dešavanja u Partizanu: Quote "ni po babu ni po stručevima", remont ekipe za narednu sezone.
Kreator Posted July 2 Posted July 2 (edited) Anđušić pronašao novi klub Srpski košarkaš Danilo Anđušić napustiće ekipu Partizana i prema najavama pojačati ekipu Dubaija. https://www.b92.net/sport/kosarka/aba/36289/andusic-ide-u-dubai/vest NJegovo kmečanje preko portala da ga Željko zadrži nije urodilo plodom. Srećan mu put. Neka ostane tamo do kraja karijere samo u Partizan da se ne vraća. edit: zar nije njemu istekao ugovor? mediji pišu da ima važeći ugovor. Edited July 2 by Kreator
napadaj Posted July 2 Posted July 2 E hvala Isusu Hristu i Alahu, konačno bez tog mentola i njegove glupe žene. 2
goofs Posted July 2 Posted July 2 Znači Đuša, Danguba i Leon Radošević. Biće sexy košarke podno Burž Kalife. 1
Recommended Posts