July 1, 2024Jul 1 1 hour ago, Nikodije said: Od insajdera Kazu ljudi da smo nudili blanko cek hezonji i milutinovu, ali da su se manje vise pristojno zahvalili. Ne mora da dodje niko vise, samo da moneke ne bude ovogodisnji sveti otac mirota
July 1, 2024Jul 1 7 minutes ago, napadaj said: Dajte pojašnjenje forice On 28. 6. 2024. at 22:16, Vasilij Zajcev said: Meni je, pazi sad ovo, ćale njegove devojke rekao da nema ništa od Lukinog dolaska u KKP Lik je odličan majstor za klime, inače. On 28. 6. 2024. at 22:17, Milošica said: @Vasilij Zajcev Misliš na majstora Tasu??? pa na dole
July 1, 2024Jul 1 43 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Vildoza je zamena Kananu. PG: Walkup, Vildoza, Mitrou-Long + Kinan od nove godine SG: Dorsey, Larentzakis, Mekisik Partizan : NWG
July 1, 2024Jul 1 Bilo bi zanimljivo videti Aleksu u Makabiju. Od svih EL timova Makabi mi je bio jedan od najmanje verovatnih u kojima bi igrao.
July 1, 2024Jul 1 2 hours ago, lord_s said: Majstor Tasa za sada 1/1 sto se tice insajderisanja Tebra, meni život ovih dana zavisi od klime, Tasu sam birao duže nego ženu.
July 1, 2024Jul 1 11 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Tebra, meni život ovih dana zavisi od klime, Tasu sam birao duže nego ženu. Amin, u istom smo sosu. Sesti sprat, nadogradnja stare zgrade, suncana strana posle 14h, izolacija sta li je to...
July 1, 2024Jul 1 1 minute ago, lord_s said: Sesti sprat, nadogradnja stare zgrade, suncana strana posle 14h, izolacija sta li je to... Da si sprat više bio bi sa Slađom Đogani.