April Posted July 1 Posted July 1 Obeštećenje ima smisla ako čovek igra. U tom smislu je Milutinov vrlo rizičan, koliko god ga voleli.
Milošica Posted July 1 Posted July 1 (edited) 19 minutes ago, April said: Obeštećenje ima smisla ako čovek igra. U tom smislu je Milutinov vrlo rizičan, koliko god ga voleli. Milutinov ako dođe, preuzeli bismo ugovor od Olija(1.7 miliona). Kao što su Barsa i Armani preuzeli Panterov i Zekov, a nisu platili obeštećenje. Drugim rečima, došao bi samo u slučaju da Oli želi da ga se oslobodi, a za to bi moralo da se poklopi nekoliko stvari. Edited July 1 by Milošica
*edited by mod Posted July 1 Posted July 1 39 minutes ago, kralj said: Luka ili postaje EL legend ili će dogodine u cedevitu/budućnost. Ima sigurno još neku stepenicu pre toga tipa Žalgiris ili Asvel.
Nikodije Posted July 1 Posted July 1 1 minute ago, ToniAdams said: A ček odakle uopšte dolazi vest da je Milutinov opcija? Od insajdera 1 1
Popular Post hooyadahoo Posted July 1 Popular Post Posted July 1 6 minutes ago, ToniAdams said: A ček odakle uopšte dolazi vest da je Milutinov opcija? 24 1
booyaka Posted July 1 Posted July 1 On 28. 6. 2024. at 21:28, booyaka said: Ntilikina ✅ Lundberg ✅ Marinković ✅ Lakić, Nakić, Braun ✅ Majk ✅ Džons ✅ Bonga ✅ Vildoza ❎ update 1
Vasilij Zajcev Posted July 1 Posted July 1 2 hours ago, Milošica said: Najozbiljniji Grčki portal Tasas 2 hours ago, uini said: ako je ovako kao sto kazes, crta mu se fizionomija za zvezdu. ja bih to pozdravio, dosta vam je frankie i eventualno clyburn. Da, i žali se sudijama posle svakog promašaja, perfect match za vas (mada vi na toj poziciji opasnog gledača u sudiju već imate ozbiljnu krizu spejsinga) Klajburna tek ne bih, već sam pisao to - godine, naplata reputacije, biranje tekmi, čašćavanje prisustvom... 1 hour ago, Milošica said: Jebo me otac Alo bre, majmune, tiše malo! 7
bradilko Posted July 1 Posted July 1 36 minutes ago, hooyadahoo said: zvezdasi su imali lika u salati a mi lika u freonu 1 1
Heaviside Posted July 1 Posted July 1 1 hour ago, booyaka said: update Stavi crveni X umesto zelenog 1
sasailic Posted July 1 Posted July 1 10 minutes ago, *edited by mod said: Čima Moneke i zvanično u Grčkoj... Gde?
booyaka Posted July 1 Posted July 1 9 minutes ago, Heaviside said: Stavi crveni X umesto zelenog Isteklo vreme za edit. Studio? 1
Recommended Posts