Nikodije Posted June 28 Posted June 28 6 minutes ago, Milošica said: Bonga, Majk, Nakić i još jedan domaći, pa da jurimo startere na 1,4 i 5 Daj domaći bi mogao biti Dušan Beslać :insajder: 1
lord_s Posted June 28 Posted June 28 12 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Konacno cemo biti skakacki potentni.. Ko brate, sem Koprivice za sada svi ispod 202cm
Jimmy Kowalski Posted June 28 Posted June 28 1 minute ago, lord_s said: Ko brate, sem Koprivice za sada svi ispod 202cm Ne skacu centrimetri brate. Jones je 206 inace i odlican je u skoku..
booyaka Posted June 28 Posted June 28 3 hours ago, booyaka said: Piše se i za Vildozu. Ovo bi mogla da bude rekordna sezona po broju novih igrača koje je neki evroligaški klub doveo i to na početku sezone, 10: Ntilikina ✅ Lundberg ✅ Marinković ✅ Lakić, Nakić, Braun ✅ Majk, Džons, Bonga, Vildoza. Idemo dalje
Valk Posted June 29 Posted June 29 2 hours ago, Lord Stef said: Jebali ste jeza kad Valkira naidje na topic Ladno niko ne reportuje ništa satima, blješti ona neonska reklama za SPORTIĆ ko Hong Kong izgleda. 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Nema razloga ako se domacini na topiku ne zale. Ko su "domaćini", topik je otvorila Midž pa se ni ona ne izdaje za vlasnicu. 3 hours ago, Vasilij Zajcev said: Evo proverio sam, Vildozina devojka se preziva Tasić.. Misliš da to Milošica nije znao pa se dosetio da napravi nadimak od prezimena i, kao, zna i on Vildozinog tasta Lukavi mali satnik. 1
Vasilij Zajcev Posted June 29 Posted June 29 Stvarno mislis da je Milosica, detemalo, svetoznalo, i opet mene zabavalo? (Obratiti paznju na rodno neutralnu formu kao oblik distanciranja od forumskog posinka) Elem, da ne bude off, ako je ovaj Dzons stvarno backup, a jure se jos prvi centar i plej, pa Moneke...meni deluje da se ide na paklen 2nd unit, tj.roster od 12 ujednacenih, nedokazanih i two-way igraca...sto je dojajno ako kliknu, ali i potencijalna katastrofa ako se to ne desi. Svakako, hazarderski potez uprave i Obradovica, po meni i vise taj podmornica mentality nego ono o cemu je pricao DV. Ovde podjednako mogu da sjebu i kuvar i kapetan..
uini Posted June 29 Posted June 29 10 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Svakako, hazarderski potez uprave i Obradovica, po meni i vise taj podmornica mentality nego ono o cemu je pricao DV sto hazarderski, nije kao da imate sta da izgubite 1 8
Nikodije Posted June 29 Posted June 29 Znači devet crnaca + Vanja, to će biti rotacija. Fak jea, ostvarili ste ciganski vlažni san sa takvim timom.
Milošica Posted June 29 Posted June 29 7 hours ago, Valkyrie said: Misliš da to Milošica nije znao pa se dosetio da napravi nadimak od prezimena i, kao, zna i on Vildozinog tasta Lukavi mali satnik. Valk opasna, socijalna inteligencija izuzetna 2 1
kralj Posted June 29 Posted June 29 58 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Stvarno mislis da je Milosica, detemalo, svetoznalo, i opet mene zabavalo? (Obratiti paznju na rodno neutralnu formu kao oblik distanciranja od forumskog posinka) Elem, da ne bude off, ako je ovaj Dzons stvarno backup, a jure se jos prvi centar i plej, pa Moneke...meni deluje da se ide na paklen 2nd unit, tj.roster od 12 ujednacenih, nedokazanih i two-way igraca...sto je dojajno ako kliknu, ali i potencijalna katastrofa ako se to ne desi. Svakako, hazarderski potez uprave i Obradovica, po meni i vise taj podmornica mentality nego ono o cemu je pricao DV. Ovde podjednako mogu da sjebu i kuvar i kapetan.. Kao što je Zoki onomad slavno primetio: veći je rizik ulagati svoje pare nego tuđe. 1
MiddleClass Posted June 29 Posted June 29 Nece vam proci to sto cutite da ste kleknuli pred Miskom i molili za oprostaj. Steta, opet cete biti konkurentni u borbi za najdraze trofeje Tajrik Dzouns je ludak. Dobar igrac, ali ako ne bude sportsmen tacno vidim da cemo imati pik na njega kao na Zeka 2
booyaka Posted June 29 Posted June 29 13 hours ago, booyaka said: Ntilikina ✅ Lundberg ✅ Marinković ✅ Lakić, Nakić, Braun ✅ Majk, Džons ✅ Bonga, Vildoza. Update.
Mindaugas Žukauskas Posted June 29 Posted June 29 B. Bakić A. Lakić M. Nakić G. Ćakić N. Sakić Pali se mašina. Još Bol Hendler da prokrvi 1 1
Recommended Posts