June 28, 2024Jun 28 6 minutes ago, Milošica said: Bonga, Majk, Nakić i još jedan domaći, pa da jurimo startere na 1,4 i 5 Daj domaći bi mogao biti Dušan Beslać :insajder:
June 28, 2024Jun 28 12 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Konacno cemo biti skakacki potentni.. Ko brate, sem Koprivice za sada svi ispod 202cm
June 28, 2024Jun 28 1 minute ago, lord_s said: Ko brate, sem Koprivice za sada svi ispod 202cm Ne skacu centrimetri brate. Jones je 206 inace i odlican je u skoku..
June 28, 2024Jun 28 3 hours ago, booyaka said: Piše se i za Vildozu. Ovo bi mogla da bude rekordna sezona po broju novih igrača koje je neki evroligaški klub doveo i to na početku sezone, 10: Ntilikina ✅ Lundberg ✅ Marinković ✅ Lakić, Nakić, Braun ✅ Majk, Džons, Bonga, Vildoza. Idemo dalje
June 29, 2024Jun 29 2 hours ago, Lord Stef said: Jebali ste jeza kad Valkira naidje na topic Ladno niko ne reportuje ništa satima, blješti ona neonska reklama za SPORTIĆ ko Hong Kong izgleda. 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Nema razloga ako se domacini na topiku ne zale. Ko su "domaćini", topik je otvorila Midž pa se ni ona ne izdaje za vlasnicu. 3 hours ago, Vasilij Zajcev said: Evo proverio sam, Vildozina devojka se preziva Tasić.. Misliš da to Milošica nije znao pa se dosetio da napravi nadimak od prezimena i, kao, zna i on Vildozinog tasta Lukavi mali satnik.
June 29, 2024Jun 29 Stvarno mislis da je Milosica, detemalo, svetoznalo, i opet mene zabavalo? (Obratiti paznju na rodno neutralnu formu kao oblik distanciranja od forumskog posinka) Elem, da ne bude off, ako je ovaj Dzons stvarno backup, a jure se jos prvi centar i plej, pa Moneke...meni deluje da se ide na paklen 2nd unit, tj.roster od 12 ujednacenih, nedokazanih i two-way igraca...sto je dojajno ako kliknu, ali i potencijalna katastrofa ako se to ne desi. Svakako, hazarderski potez uprave i Obradovica, po meni i vise taj podmornica mentality nego ono o cemu je pricao DV. Ovde podjednako mogu da sjebu i kuvar i kapetan..
June 29, 2024Jun 29 10 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Svakako, hazarderski potez uprave i Obradovica, po meni i vise taj podmornica mentality nego ono o cemu je pricao DV sto hazarderski, nije kao da imate sta da izgubite
June 29, 2024Jun 29 Znači devet crnaca + Vanja, to će biti rotacija. Fak jea, ostvarili ste ciganski vlažni san sa takvim timom.
June 29, 2024Jun 29 7 hours ago, Valkyrie said: Misliš da to Milošica nije znao pa se dosetio da napravi nadimak od prezimena i, kao, zna i on Vildozinog tasta Lukavi mali satnik. Valk opasna, socijalna inteligencija izuzetna
June 29, 2024Jun 29 58 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Stvarno mislis da je Milosica, detemalo, svetoznalo, i opet mene zabavalo? (Obratiti paznju na rodno neutralnu formu kao oblik distanciranja od forumskog posinka) Elem, da ne bude off, ako je ovaj Dzons stvarno backup, a jure se jos prvi centar i plej, pa Moneke...meni deluje da se ide na paklen 2nd unit, tj.roster od 12 ujednacenih, nedokazanih i two-way igraca...sto je dojajno ako kliknu, ali i potencijalna katastrofa ako se to ne desi. Svakako, hazarderski potez uprave i Obradovica, po meni i vise taj podmornica mentality nego ono o cemu je pricao DV. Ovde podjednako mogu da sjebu i kuvar i kapetan.. Kao što je Zoki onomad slavno primetio: veći je rizik ulagati svoje pare nego tuđe.
June 29, 2024Jun 29 Nece vam proci to sto cutite da ste kleknuli pred Miskom i molili za oprostaj. Steta, opet cete biti konkurentni u borbi za najdraze trofeje Tajrik Dzouns je ludak. Dobar igrac, ali ako ne bude sportsmen tacno vidim da cemo imati pik na njega kao na Zeka
June 29, 2024Jun 29 13 hours ago, booyaka said: Ntilikina ✅ Lundberg ✅ Marinković ✅ Lakić, Nakić, Braun ✅ Majk, Džons ✅ Bonga, Vildoza. Update.
June 29, 2024Jun 29 B. Bakić A. Lakić M. Nakić G. Ćakić N. Sakić Pali se mašina. Još Bol Hendler da prokrvi