Friday at 08:373 days 46 minutes ago, uini said:da, baš sam podmukao.ma opušteno, pominjaću od sada isključivo zvezdu u kontekstu sns srbije a partizan eventualno uz nordeus ili solo.pošto me generalno zabole, nismo ha hepi tvu u pokušaju da objasnimo narodu ko je iz obojene revolucije a ko brani državu od propasti.Dobro™
Friday at 09:252 days 1 hour ago, Milošica said:Stigao Osetljivi.ne mi se dopada ova neon lemon bojanadam se da nećemo imati rezervnu garnituru kao barsa prošle sezone
Friday at 09:512 days 54 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ja mislim da je vreme za novi topik.@Midžeta !!!!
Friday at 10:212 days Mozemo na ovom jos da se,zahvalimo velikom bakici, last man standing ode u tursku
Friday at 10:232 days 1 minute ago, ZokiAsov said:Mozemo na ovom jos da se,zahvalimo velikom bakici, last man standing ode u turskuDovidjenja, Korpivo mala. Zelimo ti da zaris po Turskoj
Friday at 10:232 days Doveli ste Parkera, Tanaskovica na cetvorku i Osetkovskog na pet. Uz Tajrika i Pokusevskog to je pet visokih, taman za top12 u EL. Isto mislim da se sprema i startna petica. Kad je zvalavi beg bio cicija