Thursday at 20:543 days 42 minutes ago, Scouser said:Slazem se 3/4 , smeta mi samo Tajrik kao nekakav "stub". Nemam ništa protiv njega zaista ali lik je definicija rezervnog centra ,druga je stvar što je on korektno iskoristio fail sa B. Daviesom kao prvim centrom. Ne bih mu menjao cipele zbog ove sezone, taj bi svuda bio klupa.Pa ok, kako god ga koristio, covek je dinamo, dragocenost je imati takvog lika u timu. Plus sto i on konstantno napreduje i dodaje neke nove aspekte svojoj igri
Friday at 03:463 days Svakako, tu se slažem. Ali više sam mislio u fazonu da kad se ovako gadjaju sa milionima, dovedu neku startnu peticu. Ali znajući njih a i tržište, tanka svirka će to biti.
Friday at 06:312 days 9 hours ago, uini said:hej, nisam ja to usro, vec sns srbija.moram da primetim da si usmerio fokus na tu temu igrom slučaja baš otkako je KKP uzeo ABA ligu, a sada i ovaj mučeni KLS
Friday at 07:502 days 1 hour ago, copkillah said:moram da primetim da si usmerio fokus na tu temu igrom slučaja baš otkako je KKP uzeo ABA ligu, a sada i ovaj mučeni KLS da, baš sam podmukao.ma opušteno, pominjaću od sada isključivo zvezdu u kontekstu sns srbije a partizan eventualno uz nordeus ili solo.pošto me generalno zabole, nismo ha hepi tvu u pokušaju da objasnimo narodu ko je iz obojene revolucije a ko brani državu od propasti.
Friday at 07:512 days Dilane, opet si pijan.Nisam Brenda, to mi su mi oci crvene od sinoc od zurke.Lazes, Dilane, lazesZokiAsov vec okacio klip. Edited Friday at 07:522 days by shimpu
Friday at 07:542 days Da brat nastavi tradiciju dobrih igara Magdevskog, Parahuskog, Brodzijanskog i Kaminskog. Edited Friday at 07:542 days by Milošica