Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

sve pet, jimmy, jimmy, jimmy, ali niko mu ta divna, srcana i golema jaja nece sasoljiti i ceniti, poput nas, u beogradu.

• Replies 17.6k
  • Views 881.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Neko drugi na tviteru (jbmlg ko, ne mogu vise da pohvatam) je preneo info da nudimo Bongi 2 miliona za 2 sezone

Milka na jaje

Ja bih pustio Bongu za te novce.

Znam da iza ugla već vrišti pravite istu grešku kao sa Lesorom, ali jbg tako mislim.

4 stuba naseg tima- Karlik, Tajrik, Sterling, Bonga, milsim da apsolutno ne treba pustati nakon samo jedne sezone. E sad, ako mu oni zaista nude 1.8 po sezoni, plus buyout 600k, i jos ako se i igracu ide- jbg, to je sto je.

9 minutes ago, smooth.Op said:

Znam da iza ugla već vrišti pravite istu grešku kao sa Lesorom, ali jbg tako mislim.

A Bonga ne vrijedi da mecujete 1.8 miliona, dok Parker vrijedi 2.5 po sezoni?

Zanimljiva logika fantom

od neimarstva novih gradjevina i asfaltana putevima koji su blago tanji, npr.

Edited by uini

3 minutes ago, uini said:

zasto? nije kao da je to tesko zaradjeni partizanov novac, vec kupimo iz sns vangle gradjana srbije, sto pretekne od ekspa i droge i cega vec

A i struja dugo nije poskupela..putarina isto..sad ce gorivo zbog pickaranja u Iranu..

Ne ide Bonga nidje

17 minutes ago, smooth.Op said:

Naravno.

Svi košarkaši našeg kluba su zaposleni, dakle radnici, ja ih tako gledam.

Ako radnik kod drugog poslodavca ima veću naknadu uz isti uložen trud logično je da želi da ode a logično je i da ga poslodavac pusti jer radnik ne smije biti nezadovoljan

22 minutes ago, Lord Stef said:

4 stuba naseg tima- Karlik, Tajrik, Sterling, Bonga, milsim da apsolutno ne treba pustati nakon samo jedne sezone.

Slazem se 3/4 , smeta mi samo Tajrik kao nekakav "stub". Nemam ništa protiv njega zaista ali lik je definicija rezervnog centra ,druga je stvar što je on korektno iskoristio fail sa B. Daviesom kao prvim centrom. Ne bih mu menjao cipele zbog ove sezone, taj bi svuda bio klupa.

19 minutes ago, SNARC said:

A i struja dugo nije poskupela..putarina isto..sad ce gorivo zbog pickaranja u Iranu..

Ne ide Bonga nidje

to i ja mislim. not muslim.

I dok mislis o tome, odmori malo, da i mi odmorimo. Smaras sa sns novcima, asfaltom i drogom i sa svim ostalim. Useres svaku diskusiju duzu od 2 poruke

Ma njemu je navodno na stolu ugovor sa poduplanom platom, tako da ne verujem ni ja da će da ide. Nego se malo igramo Maurisio Gerardinija.

Oslobodiš 2 miliona, pojačaš bekove i nađeš nekog krakatog južnosudanca na 3/4.

16 minutes ago, Uskebasi said:

I dok mislis o tome, odmori malo, da i mi odmorimo. Smaras sa sns novcima, asfaltom i drogom i sa svim ostalim. Useres svaku diskusiju duzu od 2 poruke

hej, nisam ja to usro, vec sns srbija.

image.gif