Tuesday at 12:091 day 3 minutes ago, Nikodije said:Ja sam pročitao da je cifra 200k godišnje za 10+ godina u nba što nije beznačajno ako je tako.Ne baš, on svakako ima tu penziju oko 200k od tipa 62 godine. Sa dodatnom sezonom bi se to povećalo za 10ak posto jer bi trigerovao novi tier. Lep bonus ali ništa što bi se po svaku cenu ganjalo. Više je problem što će neko hteti da ga uzme i zadrži kao legit role playera.Mišljenja sam da treba da se pravi tim, a ako se ukaže prilika da treba reagovati. Svakako ne da se pravi tim oko Dantea dok još nije potpisao.
Tuesday at 12:141 day @Midžeta jel oštriš plajvaz za novi topik, naslov treba da bude jačitm od ovogodišnjeg, a može i neki photo/videoi pls bez #prekobrdaša
Tuesday at 12:301 day 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:i pls bez #prekobrdašauyeli ste titula vise nego ikad u ovoj deceniji + zeljko izjednacio licni rekord od jedne po sezoni i ti sad tako : (
Tuesday at 12:341 day i kako si dočekan? a kako smo dočekivani mitm kod vastmne može čovek igrača imenom da na zove, a da ne skoče drčelinjčovićevi svedoci
Tuesday at 13:121 day jako loše, baš je bilo vršnjačko nasilje, zato je midžeta i otišla tim ekstremnim putem, pa vas je bog aba lige i kls turnira blagonaklono pogledao i podario vam titule : i
Tuesday at 15:581 day 50 minutes ago, Facundo Orellana said:Nismo još osvojili KLS. Sezona nije gotova.meni bi u jednu ruku bilo drago da spartak i vlade jovanović uzmu titulu