Tuesday at 08:421 day pljačka je krivično delo.......osim ako se ne sprovodi pod nazivom "marketing", tada je legit business i šta smo naučili danas deco.......marketing je dekriminalizovana pljačka
Tuesday at 08:561 day ovo je šibicarenjekao kad je moj ortak zoja zakupio gusar pa presoljavao girice da bi ljudi pili više pivane moraju da idu u dalas i da prekopiraju kako to radi klub sa najvećim prihodom od merčedajzinga na svetunek odu u minhen, madrid, kaunas…
Tuesday at 09:101 day 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:kao kad je moj ortak zoja zakupio gusar pa presoljavao girice da bi ljudi pili više pivaskoro sam bio tu na keju, pa vidim da jedino nema guje od svih brodica i splavova. what gives?
Tuesday at 09:281 day nije dobio dozvolu za koju su aplicirali svi spalovi na savskom keju, kad je bilo ono smanjenje broja splavovano dosta trolovanijako bi dobio 1/1 čibatm ili džabari
Tuesday at 09:331 day Just now, goofs said:Zavisi jel se igra po američkim ili po pravilima Ade Ciganlije?satro bi ga džabari, ko filiptm čodu
Tuesday at 10:231 day 50 minutes ago, goofs said:Zavisi jel se igra po američkim ili po pravilima Ade Ciganlije?po zakonima ade:
Tuesday at 10:561 day Basketball SphereLos Angeles Lakers are reportedly interested in Dante Exu...Dante Exum could sign a veteran minimum contract with the Los Angeles Lakers, according to insider Anthony Irwin.
Tuesday at 11:051 day Mislim da i Exum juri nešto u nba po svaku cenu, to bi mu bila deseta sezona što je bitno zbog penzije kasnije.
Tuesday at 11:581 day 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:soma doloresa po godini staža u nbaovajdiće seJa sam pročitao da je cifra 200k godišnje za 10+ godina u nba što nije beznačajno ako je tako.