Monday at 11:592 days ne verujem da imaju neki pritisak, nego je razlika u kvalitetu partizanovog polovnog tima i spartaka par klasa.ja gledao spartak-zvezda jednuipo tekmu, nista narocito nisam video od spartaka, neka sredina aba lige, gde su verovatno i zavrsili.
Monday at 12:022 days 1 minute ago, ZokiAsov said: niko to nije ocekivao, ni sam pokuimao je poku sjajnih tekmi u nba ligi i to u makar 20ak, zasto ne bi igrao dobro protiv spartakabilo je i u partizanu nekih finih minijatura i epizoda, sada tj sledeci korak je da to pretvori u nekakvu konstantu.
Monday at 12:052 days Verujem, ne pratim nba. 9 asistencija sinoc, ali vise od broja se dojmi nacin na koje su stizale. Samo nek nastavi tako
Monday at 12:172 days 1 hour ago, Nikodije said:To sam i ja pomislio, al opet ima razlike kad igraš važne el utakmice gde si 10.igrač u rotaciji ili ovaj polurevijalni kls protiv Spartaka kada znaš da si glavni igrač svog tima i da nema ko da te zameni.Ipak, opet se vidi šta znači kad si deo ozbiljnog sistema i kada radiš sa velikim trenerom. Možeš da postaneš samo bolji igrač nego što si bio, a jednom će to negde izbiti iz tebe kada ti se otvori prilika. U kkp ili negde drugde.Tacno, to se vidi i po Balsi isto. Nije on sad postao Hakeem, ali kao jedini preostali centar u ekipi igra opustenije jer zna da posle 1 ili 2 greske nece na klupu. I onda igra sigurnije, manje se plasi da uzme sut ili proba nesto sam. Mada i dalje zna da bespotrebno iskomplikuje pa popije rampu, ali srecom preko puta je jednako nesnadjeni Miletic, pa mu se onda revansira..
Monday at 12:402 days ^to je jedan faktor a drugi faktor je sto su balsha, poku ili washington recimo tri najbolja igraca na parketu, za razliku od evrolige gde su na 13-20 mestima cca
Monday at 17:052 days 52 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Sterling je sigurno spremio osvetu..Malo li je što ga je namestio da dodje u Beograd?
Monday at 18:402 days Ne previse realna, vise wet dream nas navijaca. Za Dantea bar znamo da postoji kontakt i nekakav rok dokle ga cekamo..
Monday at 20:522 days punter valjda ima srpsko drzavljanstvoal mozda od sad traze bez :/ Edited Monday at 20:522 days by uini
Monday at 21:162 days jaaa da sam iz prislonice, raspustio bih marketing na keca ako nisu uspeli da namaknu 3€ po glavi
Monday at 22:062 days Gledam lica ljudi dok svira Da volim crno-beleOd 7 do 77, muško, žensko... Kakav zanos Partizan religija
Monday at 23:562 days 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:jaaa da sam iz prislonice, raspustio bih marketing na keca ako nisu uspeli da namaknu 3€ po glaviJok i nisu. To su jedne kokice u Areni.
Tuesday at 04:241 day 4 hours ago, *edited by mod said:Jok i nisu. To su jedne kokice u Areni.Te se kokice kupuju samo jednom u zivotu..