Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

ne verujem da imaju neki pritisak, nego je razlika u kvalitetu partizanovog polovnog tima i spartaka par klasa.

ja gledao spartak-zvezda jednuipo tekmu, nista narocito nisam video od spartaka, neka sredina aba lige, gde su verovatno i zavrsili.

• Replies 17.5k
  • Views 874.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

1 minute ago, ZokiAsov said:

niko to nije ocekivao, ni sam poku

imao je poku sjajnih tekmi u nba ligi i to u makar 20ak, zasto ne bi igrao dobro protiv spartaka

bilo je i u partizanu nekih finih minijatura i epizoda, sada tj sledeci korak je da to pretvori u nekakvu konstantu.

Verujem, ne pratim nba. 9 asistencija sinoc, ali vise od broja se dojmi nacin na koje su stizale. Samo nek nastavi tako

1 hour ago, Nikodije said:

To sam i ja pomislio, al opet ima razlike kad igraš važne el utakmice gde si 10.igrač u rotaciji ili ovaj polurevijalni kls protiv Spartaka kada znaš da si glavni igrač svog tima i da nema ko da te zameni.

Ipak, opet se vidi šta znači kad si deo ozbiljnog sistema i kada radiš sa velikim trenerom. Možeš da postaneš samo bolji igrač nego što si bio, a jednom će to negde izbiti iz tebe kada ti se otvori prilika. U kkp ili negde drugde.

Tacno, to se vidi i po Balsi isto. Nije on sad postao Hakeem, ali kao jedini preostali centar u ekipi igra opustenije jer zna da posle 1 ili 2 greske nece na klupu. I onda igra sigurnije, manje se plasi da uzme sut ili proba nesto sam. Mada i dalje zna da bespotrebno iskomplikuje pa popije rampu, ali srecom preko puta je jednako nesnadjeni Miletic, pa mu se onda revansira..

^to je jedan faktor a drugi faktor je sto su balsha, poku ili washington recimo tri najbolja igraca na parketu, za razliku od evrolige gde su na 13-20 mestima cca

Sterling je sigurno spremio osvetu..

52 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Sterling je sigurno spremio osvetu..

Malo li je što ga je namestio da dodje u Beograd?

Koliko je Lendejl realna opcija?

Ne previse realna, vise wet dream nas navijaca. Za Dantea bar znamo da postoji kontakt i nekakav rok dokle ga cekamo..

punter valjda ima srpsko drzavljanstvo

al mozda od sad traze bez :/

Edited by uini

IMG_1132.jpeg

jaaa da sam iz prislonice, raspustio bih marketing na keca ako nisu uspeli da namaknu 3€ po glavi

Gledam lica ljudi dok svira Da volim crno-bele

Od 7 do 77, muško, žensko...

Kakav zanos

Partizan religija

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_1132.jpeg

jaaa da sam iz prislonice, raspustio bih marketing na keca ako nisu uspeli da namaknu 3€ po glavi

Jok i nisu. To su jedne kokice u Areni.

4 hours ago, *edited by mod said:

Jok i nisu. To su jedne kokice u Areni.

Te se kokice kupuju samo jednom u zivotu..