Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

17 minutes ago, BWA said:

Može se postaviti legitimno pitanje ko je trener Spartaka i u kakvim je relacijama sa jednim bivšim trenerom bez rominga i kako to sve utiče na regularnost lige, ali nije moje da o tome govorim - zaključio je prvi čovek KSS.

• Replies 17.5k
  • Views 875.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

@Nikodije Po kladzama je spartak bio favorit

Edited by ZokiAsov

9 minutes ago, ZokiAsov said:

@Nikodije Po kladzama je spartak bio favorit

Video sam, zato i kažem da mi je to čudno. Doduše u trenutku kada su stavljali kvote bilo je neizvesno da li će igrati Vaš i Poku pa možda zato.

15 minutes ago, Nikodije said:

Odjednom se stvorila slika da je Spartak maltene favorit u finalu, al kad pogledaš cene Vašington i Majk koštaju kao ceo Spartak zajedno sa VJ i pomoćnicima. To što su oduvali Zvezdu više govori o trenutnom stanju Zvezde.

Nije samo zbog Zvezde, Spartak cele godine igra dosta dobro, u Subotici smo u punom sastavu jedva prebegli, čini mi se i Zvezda. Plus kad pogledaš u kom sastavu Partizan nastupa, jeste Majk skup, ali lik je igrač od zadatka cele godine, on bez ispomoći je beskoristan. Naš najbolji igrač u ovom plejofu je Balša Koprivica, što je samo po sebi wtf. Vodi nas pomoćni trener. Ne znam ni kako smo uopšte u finalu, majstoricu protiv FMPa su izneli juniori.

Loše je Spartak odigrao juče, podbacili su, ali sam legit očekivao da nas uzmu 2:0 u seriji. Ovako cenim da će pobediti u Subotici, delom jer će se presabrati, a delom i jer Ostoja voli da planira fešte na domaćem terenu, pa onda ko ispliva u majstorici.

1 minute ago, goofs said:

Nije samo zbog Zvezde, Spartak cele godine igra dosta dobro, u Subotici smo u punom sastavu jedva prebegli, čini mi se i Zvezda. Plus kad pogledaš u kom sastavu Partizan nastupa, jeste Majk skup, ali lik je igrač od zadatka cele godine, on bez ispomoći je beskoristan. Naš najbolji igrač u ovom plejofu je Balša Koprivica, što je samo po sebi wtf. Vodi nas pomoćni trener. Ne znam ni kako smo uopšte u finalu, majstoricu protiv FMPa su izneli juniori.

fantom

Ok, al opet kad pogledaš vašu petorku i njihovu to je razlika u klasi. Nije slučajno Lakić u kkp a Momirov u Spartaku. Možda je Miletić imao bolju staristiku u aba ligi od Koprivice, al kad zaigraju jedan protiv drugog vidi se razlika u klasi.

@goofs

Edited by Nikodije

Da li Dzabari ima pravo nastupa sutra protiv Spartaka. Moramo da vidimo kako ce se snaci u sumi punoj duda, jer posle dolaze mnogo veca muda. Ovo se slucajno ispala rima, ali morate priznati da je simpaticno

Jedina sansa za Spartak u ovoj seriji je da se Zeljko vrati na klupu. Protiv Bogdana nemaju sta da traze. One jokicevske pasove Poku kod Zeljka ni ne pokusava.

8 minutes ago, kyrre said:

One jokicevske pasove Poku kod Zeljka ni ne pokusava.

To sam i ja pomislio, al opet ima razlike kad igraš važne el utakmice gde si 10.igrač u rotaciji ili ovaj polurevijalni kls protiv Spartaka kada znaš da si glavni igrač svog tima i da nema ko da te zameni.

Ipak, opet se vidi šta znači kad si deo ozbiljnog sistema i kada radiš sa velikim trenerom. Možeš da postaneš samo bolji igrač nego što si bio, a jednom će to negde izbiti iz tebe kada ti se otvori prilika. U kkp ili negde drugde.

1 hour ago, goofs said:

Nije samo zbog Zvezde, Spartak cele godine igra dosta dobro, u Subotici smo u punom sastavu jedva prebegli, čini mi se i Zvezda. Plus kad pogledaš u kom sastavu Partizan nastupa, jeste Majk skup, ali lik je igrač od zadatka cele godine, on bez ispomoći je beskoristan. Naš najbolji igrač u ovom plejofu je Balša Koprivica, što je samo po sebi wtf. Vodi nas pomoćni trener. .

.

Nije to isti Spartak vise. 3 stranca i Danilo Nikolic su ih napustili posle kraja aba lige.

Koja tri? Samo Kaza Kajami Keane.

Hah, crnac KKK, tek sad provaljujem.

1 hour ago, Nikodije said:

Ok, al opet kad pogledaš vašu petorku i njihovu to je razlika u klasi. Nije slučajno Lakić u kkp a Momirov u Spartaku. Možda je Miletić imao bolju staristiku u aba ligi od Koprivice, al kad zaigraju jedan protiv drugog vidi se razlika u klasi.

@goofs

Pa to, Dvejn, Majk, Poku i Balša deluju kao da igraju na dva obrtaja više od Spartakovih igrača, a i Lakić je na višem nivou. Voleo bih da završimo u dve. Klinci su isto bili neverovatni. Mijailović igra kao mator.

41 minutes ago, MiddleClass said:

.

Nije to isti Spartak vise. 3 stranca i Danilo Nikolic su ih napustili posle kraja aba lige.

Gibson i Bolton su igrali sinoć.

spartak nije uspeo da se izbori sa pritiskom kojeg nosi favorit

verujem da će se resetovati u ovim danima pauze i da će mnogo bolju igru pružiti na domaćem terenu, ne bi me iznenadila ni njihova pobeda

Ako poku bude u elementu ko sinoc nemaju sansone. Slomio ih je potpuno nisu to ocekivali, niko to nije ocekivao, ni sam poku