Monday at 09:242 days 17 minutes ago, BWA said:Može se postaviti legitimno pitanje ko je trener Spartaka i u kakvim je relacijama sa jednim bivšim trenerom bez rominga i kako to sve utiče na regularnost lige, ali nije moje da o tome govorim - zaključio je prvi čovek KSS.
Monday at 09:242 days @Nikodije Po kladzama je spartak bio favorit Edited Monday at 09:252 days by ZokiAsov
Monday at 09:352 days 9 minutes ago, ZokiAsov said:@Nikodije Po kladzama je spartak bio favoritVideo sam, zato i kažem da mi je to čudno. Doduše u trenutku kada su stavljali kvote bilo je neizvesno da li će igrati Vaš i Poku pa možda zato.
Monday at 09:402 days 15 minutes ago, Nikodije said:Odjednom se stvorila slika da je Spartak maltene favorit u finalu, al kad pogledaš cene Vašington i Majk koštaju kao ceo Spartak zajedno sa VJ i pomoćnicima. To što su oduvali Zvezdu više govori o trenutnom stanju Zvezde.Nije samo zbog Zvezde, Spartak cele godine igra dosta dobro, u Subotici smo u punom sastavu jedva prebegli, čini mi se i Zvezda. Plus kad pogledaš u kom sastavu Partizan nastupa, jeste Majk skup, ali lik je igrač od zadatka cele godine, on bez ispomoći je beskoristan. Naš najbolji igrač u ovom plejofu je Balša Koprivica, što je samo po sebi wtf. Vodi nas pomoćni trener. Ne znam ni kako smo uopšte u finalu, majstoricu protiv FMPa su izneli juniori.Loše je Spartak odigrao juče, podbacili su, ali sam legit očekivao da nas uzmu 2:0 u seriji. Ovako cenim da će pobediti u Subotici, delom jer će se presabrati, a delom i jer Ostoja voli da planira fešte na domaćem terenu, pa onda ko ispliva u majstorici.
Monday at 09:422 days 1 minute ago, goofs said:Nije samo zbog Zvezde, Spartak cele godine igra dosta dobro, u Subotici smo u punom sastavu jedva prebegli, čini mi se i Zvezda. Plus kad pogledaš u kom sastavu Partizan nastupa, jeste Majk skup, ali lik je igrač od zadatka cele godine, on bez ispomoći je beskoristan. Naš najbolji igrač u ovom plejofu je Balša Koprivica, što je samo po sebi wtf. Vodi nas pomoćni trener. Ne znam ni kako smo uopšte u finalu, majstoricu protiv FMPa su izneli juniori.
Monday at 09:432 days Ok, al opet kad pogledaš vašu petorku i njihovu to je razlika u klasi. Nije slučajno Lakić u kkp a Momirov u Spartaku. Možda je Miletić imao bolju staristiku u aba ligi od Koprivice, al kad zaigraju jedan protiv drugog vidi se razlika u klasi.@goofs Edited Monday at 09:442 days by Nikodije
Monday at 09:452 days Da li Dzabari ima pravo nastupa sutra protiv Spartaka. Moramo da vidimo kako ce se snaci u sumi punoj duda, jer posle dolaze mnogo veca muda. Ovo se slucajno ispala rima, ali morate priznati da je simpaticno
Monday at 10:102 days Jedina sansa za Spartak u ovoj seriji je da se Zeljko vrati na klupu. Protiv Bogdana nemaju sta da traze. One jokicevske pasove Poku kod Zeljka ni ne pokusava.
Monday at 10:232 days 8 minutes ago, kyrre said:One jokicevske pasove Poku kod Zeljka ni ne pokusava.To sam i ja pomislio, al opet ima razlike kad igraš važne el utakmice gde si 10.igrač u rotaciji ili ovaj polurevijalni kls protiv Spartaka kada znaš da si glavni igrač svog tima i da nema ko da te zameni.Ipak, opet se vidi šta znači kad si deo ozbiljnog sistema i kada radiš sa velikim trenerom. Možeš da postaneš samo bolji igrač nego što si bio, a jednom će to negde izbiti iz tebe kada ti se otvori prilika. U kkp ili negde drugde.
Monday at 10:542 days 1 hour ago, goofs said:Nije samo zbog Zvezde, Spartak cele godine igra dosta dobro, u Subotici smo u punom sastavu jedva prebegli, čini mi se i Zvezda. Plus kad pogledaš u kom sastavu Partizan nastupa, jeste Majk skup, ali lik je igrač od zadatka cele godine, on bez ispomoći je beskoristan. Naš najbolji igrač u ovom plejofu je Balša Koprivica, što je samo po sebi wtf. Vodi nas pomoćni trener. ..Nije to isti Spartak vise. 3 stranca i Danilo Nikolic su ih napustili posle kraja aba lige.
Monday at 11:302 days 1 hour ago, Nikodije said:Ok, al opet kad pogledaš vašu petorku i njihovu to je razlika u klasi. Nije slučajno Lakić u kkp a Momirov u Spartaku. Možda je Miletić imao bolju staristiku u aba ligi od Koprivice, al kad zaigraju jedan protiv drugog vidi se razlika u klasi.@goofsPa to, Dvejn, Majk, Poku i Balša deluju kao da igraju na dva obrtaja više od Spartakovih igrača, a i Lakić je na višem nivou. Voleo bih da završimo u dve. Klinci su isto bili neverovatni. Mijailović igra kao mator.
Monday at 11:362 days 41 minutes ago, MiddleClass said:.Nije to isti Spartak vise. 3 stranca i Danilo Nikolic su ih napustili posle kraja aba lige.Gibson i Bolton su igrali sinoć.
Monday at 11:442 days spartak nije uspeo da se izbori sa pritiskom kojeg nosi favoritverujem da će se resetovati u ovim danima pauze i da će mnogo bolju igru pružiti na domaćem terenu, ne bi me iznenadila ni njihova pobeda
Monday at 11:582 days Ako poku bude u elementu ko sinoc nemaju sansone. Slomio ih je potpuno nisu to ocekivali, niko to nije ocekivao, ni sam poku